Bu ay KoçPera’da Anadolu Bursiyerlerimizi ağırladık. “Mezunlar Anadolu Bursiyerleri” olarak aramıza kattığımız on sekiz parlak gencimizle mezunlarımızı bir araya getirerek öğencilerimize içten bir ‘hoş geldin’ demiş olduk.

25. yılımızda Koç Üniversitesi Mezunları olarak büyük bir hareket başlatmıştık ve mezun sınıflarımız 550 bin TL kaynak geliştirerek büyük bir başarıya imza atmışlardı. Bize bağışlarıyla destek olan tüm bağışçı mezunlarımız ve mezun sınıflarımızı harekete geçiren mezun temsilcilerimiz sayesinde Anadolu’nun farklı illerinden on sekiz başarılı öğrenciyi üniversitemize kazandırdık.

11 Ekim gecesi KoçPera’da bir araya gelerek başarımızı kutladık, destekçilerimize teşekkür ettik ve de mezunlarımızı bursiyerlerimizle bir araya getirerek kurulacak sıcak ilişkilerin temellerini attık. Hem etkinliğe katılan mezunlarımız hem de geleceğin mezunları olacak bursiyerlerimiz bu geceden çok keyif aldılar. Etkinliğe katılan yaklaşık yetmiş mezunumuzla öğrencilerimiz derin sohbetler ettiler ve hatta gecenin sonunda vedalaşarak ayrılmak çok zor oldu 

Bu özel gecemizde, öğrencilerimizin hangi mezun sınıflarının bursiyerleri olacaklarını belirlemek için de eğlenceli bir kura çekimi organize ettik. Öğrencilerimiz birer birer mezun sınıflarını öğrendiler ve sonra kendilerine hoş geldin demeye gelen mezunlarımızla keyifli sohbetler ettiler, birbirleriyle iletişimde kalabilmek için iletişim bilgilerini alıp verdiler. Bu ilişkilerin, öğencilerimizin aramızda olduğu zaman boyunca devam etmesini dileriz!

Aşağıda mezun sınıfları bursiyerlerimizin bir listesini sizlerle paylaşıyoruz. Bursiyerlerimize destek olmak için gerçekleştirmek istediğiniz aktiviteler veya bursiyerlerimizle iletişime geçmek için bizimle mezun@ku.edu.tr adresinden her zaman iletişime geçebilirsiniz.

BAĞIŞÇI SINIF – BURSİYER İSİM SOYİSİM – BÖLÜM – ŞEHİR
98 Mezunları ATAKAN KARA – BİLGİSAYAR MÜHENDİSLİĞİ – İZMİR
’00 Mezunları AYTAÇ MERCAN – MEDYA VE GÖRSEL SANATLAR – ESKİŞEHİR
’08 Mezunları BARIŞ ÇELİK – ENDÜSTRİ MÜHENDİSLİĞİ – BURSA
’06 Mezunları BETÜL DEMİRTAŞ – ELEKTRİK & ELEKTRONİK MÜHENDİSLİĞİ – KAYSERİ
’13 Mezunları CEREN CİNOĞLU – EKONOMİ – ANTALYA
’03 Mezunları ERGE ÇEVİK – HUKUK – BARTIN
’99 Mezunları FURKAN KARAKOÇ – MAKİNE MÜHENDİSLİĞİ – BİNGÖL
’12 Mezunları HATİCE YALÇINTÜRK – HUKUK – KİLİS
’02 Mezunları MAMİ BURĞAÇ – MOLEKÜLER BİYOLOJİ VE GENETİK – HATAY
Esenköy Grubu ÖMER FARUK PAKSOY – EKONOMİ – MARDİN
’04 Mezunları ÖMER OSMAN YAVLAK – MATEMATİK – ESKİŞEHİR
’05 Mezunları ÖZGE TUĞRAN – ENDÜSTRİ MÜHENDİSLİĞİ – ÇANAKKALE
’01 Mezunları ÖZKAN YAMANER – ELEKTRİK & ELEKTRONİK MÜHENDİSLİĞİ – AYDIN
’07 Mezunları SEMİHA GÜLÜMSE TEMİRKAYNAK – ULUSLARARASI İLİŞKİLER – ANTALYA
’11 Mezunları ŞEVVAL DURMAZOĞLU – HUKUK – AYDIN
’09 Mezunları TAYGUN YORULMAZ – PSİKOLOJİ – İZMİR
’10 Mezunları TUNAHAN UYGUN – MOLEKÜLER BİYOLOJİ VE GENETİK – İZMİT
’16 Mezunları YAREN AYAZ – MEDYA VE GÖRSEL SANATLAR – İZMİT