Rektörümüz Umran İnan, Amerika'ya gerçekleştirdiği seyahati sırasında Kaliforniya'da yaşayan mezunlarımızla 3 Ekim Cuma akşamı Palo Alto’da bir akşam yemeği ile bir araya geldi.

Geceye katılan mezunlarımız ve etkinliği organize eden mezunumuz Şahin Boydaş izlenimlerini mezunlarımızla paylaştılar.

Kaliforniya bölgesinde gerçekleşecek diğer mezun etkinliklerinden haberdar olmak için mezun temsilcimiz Şahin Boydaş’05 ile iletişime geçebilirsiniz (sahinboydas@gmail.com).

"Sayın rektörümüz ve Koç Üniversitesi Mezunlar Derneği’nin aynı bölgede yaşayan koçlarını bir araya getirerek düzenlediği yemekte California bölgesinde yaşayan pek Koçlu ile tanışmak çok güzeldi. En önemlisi Rektörümüz Prof. Dr. Umran İnan bizlere Koç Üniversitesi’nin geldiğini noktayı öğrendiğimde Koçlu olmaktan gurur duydum." Şahin Boydaş’05, MovieLaLa

“Sayın Rektörümüz ve Koçlu arkadaşlarımızla başarı hikayeleriyle dolu çok keyifli bir aksam geçirdik. Okulumuzla ilgili güzel gelişmeleri değerli Rektörümüzden birebir dinlemek hepimizi çok mutlu etti ve gururlandırdı.” Elif (Sicim) Işıkman, Apple Inc.

"Sayın rektörümüz Umran İnan’a Koç Üniversitelileri bir araya getiren bu organizasyon için çok teşekkür ediyorum. Üniversitemizin geldiği son noktayı ve geleceğe dair yapılan planları kendisinden duymak büyük bir mutluluktu. Koç Üniversiteli olmanın giderek artan bir gurur ve ayrıcalık olacağını görmek gerçekten heyecan verici." Serhan Işıkman, Optical Engineer, Apple Inc.

"Rektörümüz ve Koç mezunları ile geçirdiğimiz çok güzel ve samimi bir geceydi. Tüm mezunların Silikon Vadisi’nde güzel yerlerde olduklarını görmek gurur verici. Prof. Dr. Umran İnan gibi aydın ve ileri görüşlü bir rektöre sahip oldukları için Koç Üniversitesi'nde okumakta olan gençlerimiz adına mutluyum, kendilerinin emin ellerde olduklarına inanıyorum, tüm Koçlulara başarılarının devamını diliyorum.” Yasemin Oğuz’09, Cisco Systems Inc.

"Okulumuzun son yıllarda her alanda gösterdiği gelişmeleri bizzat baş mimarından dinlemek ve aynı eyalette yaşadığımız değerli mezunlarımızla tanışmak çok güzeldi.” Anıl Üzengi’13, MovieLaLa

“San Francisco bölgesinde yaşayan yirmiden fazla Koç mezununun rektörümüzle buluştuğu güzel bir akşam geçirdik. Rumelifeneri'ne göre dünyanın öbür ucu sayılabilecek bir yerde bu kadar çok tanıdık yüz görmek hepimizi mutlu etti. Ayrıca Umran Hocamızın bize getirdiği haberlerle ve okulumuzun başarılarıyla gururlandık. Daha çok Koçlunun aramıza katılması ve benzer organizasyonların ilerde tekrarlanması dileğiyle.” Melih Altun'05, Maxim Integrated

"Koç Üniversitesi'nin kuruluş temelinde olan akademik mükemmellik çizgisini emin adımlarla devam ettiren Rektörümüz Prof. Dr. Umran İnan ve Silikon Vadisi'nde saygın şirketlerde ve akademik kurumlarda görev alan mezunlarımız ile hem tanışma hem de sohbet etme fırsatımızın olduğu çok keyifli bir yemekte beraberdik. Endüstri ve akademide çok başarılı yerlere gelen mezunları, güçlü kadrosu ve sağlam eğitim prensipleriyle Koç Üniversitesi'nin sadece Türkiye'de değil tüm dünyada saygın üniversiteler arasında uzun süre yer alacağı konusunda en ufak bir şüphem yok." Ferit Ozan Akgül, '04 ECE MSc, Qualcomm, Inc.

“Bir iş seyahati için bulduğum Bay Area'da Rektörümüzün ev sahipliğinde Koç mezunları ile bir araya gelmek harika bir deneyimdi! Okulumuzun Kaliforniya'da yaşayan mezunlarının, akademik hayattan, lider teknoloji firmalarındaki kariyerlere ve girişimciliğe uzanan geniş bir yelpazede sergiledikleri başarıları görmek gerçekten gurur verici.” Damla Kılıçarslan’11, Türk Telekom