29 Aralık 2013 

Koç Üniversitesi Mezunları 29 Aralık Pazar günü, Divan Otel Elmadağ'da yapılan “2014 Yılbaşı Buluşması” ile yeni yıla merhaba dedi. Öğrencilik yıllarımızda kampüste yapılan Odeon partilerine ithafen, geçen yıl Babylon'daki yılbaşı partimiz Odeon Series V.1 olarak adlandırılmıştı. Serinin ikinci buluşmasına da mezunlarımızın ilgisi yoğundu.

Haziran ayında gerçekleştirilemeyen Mezunlar Günümüz ve Aralık’taki geleneksel Yılbaşı Partimiz bu yıl çok özel bir mekanda, Divan Otel Elmadağ’da birleşti. Üniversitemizin kuruluşunun da 20.yılını kutladığımız bu buluşmada iki büyük sürpriz vardı.

Üniversitemizin kuruluşunda bu güne akademik ve idari kadrolarda yer alan konuşmacılarımız “20 Yılın Kampüs Dedikoduları” panelinde mezunlarla biraraya geldiler. Mezunların bilmediği, duymadığı, görmediği dedikodular kahkahalar eşliğinde anlatıldı.

Sami Gülgöz, Fatoş Gökşen, Serhat Güvenç, Selçuk Karabatı, Şermin Erol, Ayten Altun, Dilek Barlas ve Güneş İngin ile biraraya gelen mezunlar İstinye ve Rumelifeneri Kampüsü’ne dair keyifli anılarını paylaştılar.
Buluşma, Divan’ın lezzetli ikramları ve kokteyl eşliğinde, Koç Üniversitesi’nin efsane DJ’lerinden Bülent’in keyifli performansı ve gecenin büyük sürprizi Ayhan Sicimoğlu-Latin All Stars’ın muhteşem sahnesi ile devam etti. Buluşmaya katılan 300’den fazla mezun keyifli anlar yaşadı.

Buluşmaya gelen mezunların yanlarında getirdikleri 100’den fazla kitap Vehbi Koç Vakfı’nın ‘Anadolu Okuyor’ projesine destek amacıyla Şanlıurfa TEGV’e gönderildi.

KUAIS bilgilerini güncelleyen mezunların katıldığı hediye çekilişinde Ekin Tükek’09, M. Alp Özkardeş’09, Aykut Kaya’09, Eda Aylin Genç’10, Gökhan Demirel’13, Cem Özalp’11 logolu ürünleri kazanırken, Hakan Kayıkçı’12 Sony Experia telefon ve Merve Kuruoğlu’10 Güral Sapanca’da iki kişilik bir haftasonu tatili kazandı.

Yapılan Roll-Call’da en kalabalık grup ödülünü almak için 2009 ve 2013 mezunları yarıştılar; hediyeleri ise en kalabalık grup olan 2009 mezunları kazandı.

Mezunlarımız, Anadolu Bursiyerleri Standı’nda Anadolu Bursiyeri olan öğrencilerimizle tanıştı, programa katkı için bağışlarda bulundu. Bağışları oranında mezunlarımıza Üniversitemizin yirminci yılı için hazırlanan Bilime Övgü kitapları ve hatıra paraları hediye edildi.

Henüz Mezunlar Derneği’ne üye olmayan mezunlarımız dernek standında üyelik işlemlerini, derneğin üyesi olan mezunlarımız ise aidat ödemelerini kolaylıkla bu standda yapabildiler.

Gece boyunca atılan tweetler, paylaşılan fotoğraflar gösterdi ki Koç Mezunları bir araya gelmenin tadını çıkararak, hayatlarının en değerli zamanlarını paylaştıkları arkadaşlarıyla mutlu anlar yaşadılar. Borusan Premium Kiralama’nın sponsoru olduğu gece Dj Bülent’in performansıyla sona erdi.

Geceye katılımıyla renk katan ve bu eğlenceyi kaçıran tüm mezunlarımızın yeni yılını kutluyor, sağlıklı, mutlu ve başarılı bir yıl diliyoruz.

Geceden keyifli birkaç fotoğraf için tıklayın.

KUMED
Koç Üniversitesi Mezunlar Derneği

İletişim
Genel Sekreter: Ay Sanem Yükselsoy Tekcan
Tel: 0212 393 6130 / 0212 3383034
Faks: 0212 393 6140
E.mail: syukselsoy@ku.edu.tr / alumni@ku.edu.tr