KUMED ve Spinn Eğitim Danışmanlık iş birliğinde düzenlenen Finansal Okuryazarlık Sertifika Programı’nın ilk dersi 20 Mart Cumartesi günü yirmi yedi mezunumuzun katılımıyla gerçekleşti. Katılımcıların farklı senelerden ve bölümlerden mezun olmaları ve değişik sektörlerde çalışmaları KUMED Akademi’nin ilk dersine renk kattı!

Eğitmenimiz, Ekonomist Özlem Derici Şengül’ün profesyonel anlatımı ve detaylı ders materyalleriyle dolu dolu geçen ilk derste, konu başlıklarına ek olarak, Türkiye’nin sürpriz ekonomi gündemine de değinildi. Mezunlarımızın sorularına da yer verilen ilk ders sonunda ders notları sunum olarak paylaşıldı, pek çok mezunumuzun eski alışkanlıklarıyla derste not tuttuğu da gözlemlendi.

KUMED Akademi Finansal Okuryazarlık Sertifika Programı, mezunlarımızın aktif katılımı, her hafta yapılacak kücük sınavlar ve yeni konu başlıklarıyla toplam 8 hafta, 16 ders sürecek. Eğitim programımızda %80 devam zorunluluğu aranacak. Eğitimin sonunda yapılacak genel değerlendirme sınavından 80’in üstünde puan alan katılımcılar başarı sertifikası almaya hak kazanacak.

Son dersi ve sertifika takdimini KoçPera’da yüz yüze yapmayı planladıgımız bu güzel içerigimiz icin bizleri takipte kalabilir, KUMED Akademi Finansal Okuryazarlık Eğitim Programı’nın ikinci serisine katılım talebi oluşturmak için kumed@kocmezunlar.org’a mail atabilirsiniz.