Koç Üniversitesi Mezunları 25 Aralık Salı akşamı, Babylon'da yapılan partiyle yeni yıla merhaba dedi. Öğrencilik yıllarımızda kampüste yapılan Odeon partilerine ithafen, Babylon'daki yılbaşı partimiz Odeon Series V.1 olarak adlandırıldı. Devamı gelecek olan, serinin ilk partisine mezunlarımızın ilgisi yoğundu..

Gece Dj Burak'ın performansıyla başlarken, mezunlar yılbaşı ağacının etrafında Poloraid'e eğlenceli pozlar verdi. Kerem'04 ve Aras'04 ın müzikleri eşliğinde bir araya gelen 300 mezun hasret giderdi. Parti boyunca 1995-2012 yılları arasındaki mezunların fotoğrafları yayınlanırken keyifli anlar yaşandı.

Mezunlar Derneği Başkanı Seçil Kınay yaptığı konuşmada, yeni yıl için iyi dileklerini paylaşırken, derneğin mezunlar için önemini bir kere daha hatırlattı. Yıllık aidat bedelinin 50 TL olduğunu duyan birçok mezun katkıda bulunmak için alumni@ku.edu.tr maili aracılığıyla mezunlar derneğine ulaştı.

Gece boyunca atılan tweetler, paylaşılan fotoğraflar gösterdi ki Koç Mezunları bir araya gelmenin tadını çıkararak, hayatlarının en değerli zamanlarını paylaştıkları arkadaşlarıyla mutlu anlar yaşadılar. Norton'un sponsoru olduğu gece Dj Style-İst in muhteşem performansıyla sona erdi.

Bu vesile ile geceye katılımıyla renk katan ve bu eğlenceyi kaçıran  tüm mezunlarımızın yeni yılını kutluyor, sağlıklı, mutlu ve başarılı bir yıl diliyoruz.