Koç Üniversitesi mezunları ve öğrencileri mentorluk etkinliği Alumn-I ile bir araya geldi.

Koç Üniversitesi AIChE (Kimya Mühendisleri Kulübü) ve Mezunlarla İlişkiler Ofisi iş birliğinde mentorluk etkinliği düzenlendi. Alumn-I adındaki bu etkinlik, 13 Aralık Cuma günü Koç Üniversitesi Rumelifeneri Kampüsü’nde Kurucular Salonu’nda gerçekleşti. Etkinliğe Kimya, Moleküler Biyoloji ve Genetik, Kimya Biyoloji Mühendisliği bölümlerinden mezunlarımız bilgi ve birikimlerini öğrencilere aktarmak üzere katılım gösterdi.

Öğleden önce üç oturum, öğleden sonra üç oturum olmak üzere toplam altı oturumdan oluşan etkinliğe öğrencilerin ilgisi oldukça fazlaydı. Öğrenciler çalışmayı planladıkları sektörlerde çalışan mezunlarlarla yuvarlak bir masada buluşarak sorularına yanıt aradılar. Mezunlarımızın deneyimlerinden faydalanma şansı yakalayan öğrencilerimiz düşledikleri sektör hakkında birçok bilgi edindi.

Koç Üniversitesi’nin yapı taşları olan mezunları ve öğrencileri bir araya getiren bu etkinlik, mezunlar camiasında geliştirilmesi hedeflenen “Geri Verme” kavramına da katma değer kattı. Alumn-I etkinliğine katılım göstererek deneyimlerini öğrencilerimizle paylaşan mezunlarımıza Koç Üniversitesi Camiası adına teşekkür ederiz.