7 Kasım 2019 Perşembe günü yapılan Genel Kurul Seçimlerinin ardından yeni KUMED Yönetim Kurulu üyeleri belirlendi. Bir önceki dönem Başkan Yardımcısı olarak görev yapan Nesim Mizrahitokatlı’06 başkan seçildi. Çeşitli mezuniyet yıllarının temsil edildiği ve her alanda çeşitlilik ve eşitliğe önem veren yeni Yönetim Kurulu, mezun camiamızın gelişmesi için çalışmaya hazır!

1995 yılında ilk mezunlarımız tarafından kurulan Koç Üniversitesi Mezunlar Derneği, 25.yılını kutlamaya hazırlanırken her geçen gün daha da güçlenerek başarılarını artırmaya devam ediyor. Son iki dönemde görev yapan Başkan Serhan Vardarlı’03’ün ve geçmiş yönetim kurullarının önderliğinde mezun camiamızı bir arada tutan başarılı etkinlik ve programlara imza atan Mezunlar Derneği, yeni yönetimiyle hız kesmeden çalışmalara devam edecek.

Altı yıldan uzun süredir çeşitli görevlerde bulunarak Koç Üniversitesi Mezunlar Derneği’nin gelişimine katkı sağlayan Nesim Mizrahitokatlı’06’nın başkan seçilmesiyle birlikte Mezunlar Derneğimiz katılımcılık, eşitlik, sürdürülebilirlik ve gönüllülük ilkelerine bağlı kalarak topluma örnek bir dernek olmak için çalışacak.

Bu yönetim kurulunda yer alarak 2019 – 2021 Döneminde görev yapacak üyeleri mezunlarımızla tanıştırmaktan gurur duyarız:

Nesim Mizrahitokatlı’06 Başkan
Begüm Yalçın’08 Başkan Yardımcısı
Elif Şerifoğlu’10 Yazman
Melda Çele’03 Sayman
Serhan Vardarlı’03 Yönetim Kurulu Üyesi
Cansu Taş’14 Yönetim Kurulu Üyesi
Hazal Er’13 Yönetim Kurulu Üyesi
Ezgi Yılmaz’10 Yönetim Kurulu Üyesi
Erdem Kılıç’07 Yönetim Kurulu Üyesi
Murat Satılmış’08 Yönetim Kurulu Üyesi
Aslı Yantra’11 Yönetim Kurulu Üyesi
Özgür Kaya’04 Yönetim Kurulu Üyesi
Mustafa Özer’07 Yönetim Kurulu Üyesi
Emine Ayşe İnal’06 Yönetim Kurulu Üyesi
Levent Kayın’17 Yönetim Kurulu Üyesi
Nathalie Stoyanof Suda’99 Yönetim Kurulu Üyesi
Ediz Ertürk’09 Yönetim Kurulu Üyesi
İlayda Loçlar’17 Yönetim Kurulu Üyesi
Egemen Döven’07 Yönetim Kurulu Üyesi
Selçuk Yeşiltaş’07 Denetleme Kurulu Başkanı
Elif Günay’06 Denetleme Kurulu Üyesi
Meltem Ersoy’03 Denetleme Kurulu Üyesi
Banu Erol’05 Denetleme Kurulu Üyesi
Begüm Kepez’16 Denetleme Kurulu Üyesi
Asena Züleyha Dirican’14 Denetleme Kurulu Üyesi

Yeni dönemde Koç Üniversitesi Mezunlar Derneği,

  • Düzenlenen etkinlik ve programların genel mezun kitlesine yayılması için Mezun Temsilciliği Programı aracılığıyla katılımcılığı teşvik edecek,
  • Üniversiteye adım attıkları andan itibaren öğrencilerin yanında olacak,
  • Mezunlar ve öğrencilerle çift yönlü iletişim kuracak; geri bildirim mekanizmalarına önem verecek,
  • Kurumsallık, iletişim ve itibar konularına öncelik verecek,
  • Öncelikle Anadolu Bursiyerleri Mezun Sınıfları Kampanyası aracılığıyla olmak üzere, üniversitenin gelişimi için çalışacak,
  • Sürdürülebilirlik, Çevre, Eşitlik gibi gündemdeki önemli konularla ilgili anlamlı çalışmalarda bulunarak geleceğe katkı sağlayacak,
  • Örnek teşkil eden bir duruş sergileyerek ülkemizin ilerlemesine katkı sağlayan faydası olan bir Mezunlar Derneği olacak.

Mezunlar Derneğimiz, Koç Üniversitesi mezunlarının ve öğrencilerinin gelişimlerine katkı sağlamak, kendilerini ifade edebilecekleri alanı açmak ve mezun camiası olarak topluma yararlı bir dernek olmak için birçok etkinlik ve program yürütüyor. Geçtiğimiz yıllarda, KoçPera Mezunlar Lokali’nin açılması, mezunların Koç Topluluğu Spor Kulübü’ne girişlerinin sağlanması, Mezunlar Derneği üyelik avantajlarının genişletilmesi, bağış kampanyamızın büyüyerek mezunlar sayesinde toplam 21 öğrencinin Koç Üniversitesi’nde eğitim almalarının sağlanması ve gelenekselleşmiş etkinliklerin mezunlar arasında yaygınlaşması gibi başarılara hep birlikte imza atmıştık. Mezunlarımız için ve mezunlarımızla birlikte var olan KUMED, mezunların katılımları ve katkılarıyla önümüzdeki yıllarda daha da güçlenecek.

Vizyonumuz, tüm mezunlarımızdan oluşan, kenetlenmiş, değer yaratan bir camia olmak.
Misyonumuz, kendi ayakları üzerinde durabilen, etkin bir mezunlar derneği olmak.

Siz de bir Koç Üniversitesi Mezunu olarak bu vizyon ve misyonumuzu sahiplenerek Mezunlar Derneği’nin sunduğu etkinlik ve programlara dâhil olabilir, dernek gönüllüsü olabilir veya görüşlerinizi ileterek Koç Üniversitesi Mezunları camiasının güçlenmesine katkı sağlayabilirsiniz. Derneğimize üye olmak, bilgi almak veya görüşlerinizi iletmek için Koç Üniversitesi Mezunlar Derneği’ne aşağıdaki iletişim kanallarından ulaşabilirsiniz:

alumni@ku.edu.tr
0212 393 61 31-32

Tom Tom Mah. İstiklal Cad.
Merkezhan No:181, Beyoğlu İstanbul

https://www.facebook.com/KocMezunlariDernegi/
https://www.instagram.com/kocmezunlar/