Mezun sayımız arttıkça yurtdışında ve ülkemizde İstanbul dışında yaşayan mezunlarımızın da sayısı artıyor. Mezunlarımızın yoğun olduğu bölgelerde mezun temsilcilerimiz aracılığıyla buluşmalar organize ediyor, bu bölgelerde mezunlarımızın bir araya gelerek mezun grupları oluşturmalarını amaçlıyoruz. İlk mezunlarımızdan Aslıhan Sadıkoğlu Kornoşor (MBA’95) Bursa’da yaşayan mezunlarımızı biraraya getirmek üzere bir buluşma organize ediyor. 1 Haziran'da gerçekleşecek bu buluşmaya üniversitemizin Mezunlarla İlişkiler Koordinatörü Güneş İngin’03 ve Mezunlar Derneği Başkanımız Seçil Kınay’04 da katılacaklar.

Bursa’da yaşayan ve Bursa’daki mezunlar grubumuza katılmak isteyen mezunlarımız 29 Mayıs Çarşamba gününe kadar Aslıhan ile iletişime geçebilirler (asli.kornosor@gmail.com). Aslıhan buluşma ile ilgili detaylı bilgileri mezunlarımızla paylaşacak.

Bu ilk buluşmaya Bursa’da yaşayan tüm mezunlarımızın ilgi göstereceğini, kalabalık bir grubun bir araya gelerek çok keyifli ve yaratıcı yeni bir süreci başlatacağını umuyoruz.