Deutsche Bank’ta çalışan mezunlarımız sosyal sorumluluk çalışmaları ile geleceğe dokunmaya devam ediyor!

Geçtiğimiz yıl, 11 Koç Üniversitesi mezunuyla birlikte ilkini gerçekleştirdiğimiz “Deutsche Bank Çalışanları ile Bire Bir Kariyer Görüşmesi” etkinliğine bu yıl mezunumuz olmayan Deutsche Bank çalışanları da katıldı.

Gelenekselleşmeye başlayan bu etkinliği salgın nedeniyle kampüsümüzde değil, Zoom aracılığıyla çevrimiçi gerçekleştirdik.  Öğrencilerimizi iş yaşamına hazırlamak için düzenlenen bu mentorluk etkinliğinde mezunlarımız öğrencilerimizle kariyer sohbeti, mülakat provası ve özgeçmiş değerlendirmesi yaptı.  25 Nisan Cumartesi ve 2 Mayıs Cumartesi günlerinde iki ayrı oturumda gerçekleşti. Bu iki oturumda 47 öğrenci ile görüşen 13 Deutsche Bank çalışanı, toplamda 89 görüşme gerçekleştirdi.

Bu etkinlikle birlikte Deutsche Bank’taki mezunlarımız Mezun Sınıfları Bağış Kampanyası’na geleceğin aydınlık gençleri için bankalarından aldıkları destekle 50bin TL’lik bir kaynak geliştirmiş oldular.

Bu sosyal sorumluluk hareketinin mimarları Deutsche Bank çalışanı mezunlarımıza ve bağışlarıyla Anadolu’nun her yerinden ihtiyaç sahibi, başarılı öğrencileri Koç Üniversitesi’ne kazandıran tüm destekçilerimize camiamız adına teşekkür ediyoruz.

Deutsche Bank’ta çalışan mezunlarımızın destekleriyle okulumuzda eğitim fırsatı yakalayan öğrencimiz Hanım Taştan’ı tanımak ve diğer sınıflarımızın fonlarını görmek için tıklayınız.