Ne kadar zor günler geçirsek de birlikte olmak bize her zaman güç veriyor. Mezunlarımız 2017’yi KoçPera’da hep birlikte karşıladılar. Bu keyifli geceyi 2016 mezunumuz Özge Akpınar anlattı.

Ne kadar zor günler geçirsek de birlikte olmak bize her zaman güç veriyor. Mezunlarımız 2017’yi KoçPera’da hep birlikte karşıladılar. Bu keyifli geceyi 2016 mezunumuz Özge Akpınar anlattı.

29 Aralık akşamı 2016 son sürprizini yapıp kar ve rüzgar ile kara kışı kapımıza getirmişken hepimiz adına zor geçen bu yıla inat yine de orada olacağım deyip KoçPera’ya Yılbaşı Buluşması için gelenlerden biri de ben oldum.

Mezun olalı çok olmadı, yuvarlasak bir yıl bile etmez. Okul hayatım “Hayatının en güzel yılları üniversite zamanıdır, kıymetini bil sonra çok özleyeceksin.” cümlelerini duyarak geçti. Bana bunları söyleyenlerin haklı olduklarını görebilmek içinse birkaç ay yetti. Hava muhalefeti ne olursa olsun kalabalığın arasına karışmayı aklıma çoktan koymuştum. Tanıdık yüzler ve bildik konular ile biraz büyümüş gibiyiz ama hala o eski çocuklarız, biraz uzaklaşmış gibiyiz ama içimizde ait olduğumuz o yerde hala yakınız…

Yılbaşı Buluşması başlamadan çok önce demiştik her şeye rağmen “bir aradayız” diyebilmek için “bir arada” olmak diye. O gecede umutla gülümseyen, ne olursa olsun bugünde olmayı kutlayabilmenin ne kadar değerli olduğunu bilen bir sürü insan gördüm; aynı sırada oturduğum arkadaşlarımı ve aynı sırada benden çok daha önce oturmuş olanları gördüm; mutlu olmayı bilen ve mutlu edebilen insanları gördüm.

Girişte YKY’nin mezunlara yılbaşı hediyesi olarak verdiği kitaplarla karşılandık. Kutumubu’nun kurduğu kameranın karşısına geçip hepimiz şapkalarla, gözlüklerle şekilden şekile girdik. Gecenin sonunda ortaya çıkan yüzlerce fotoğrafta herkes en güleç haliyle neredeyse aralıksız patlayan flaştan nasibini almıştı. Eminim ki o fotoğraflar da şu anda her birimiz için evin güzel bir köşesinde yerlerini aldılar.

Chivas’ın viskileri, Beefeater’ın cinli kokteylleri ve DJ Özgür’ün nostaljik seçkili müzikleri sağ olsun en dans etmem diyenimiz bile ayaklarını yere vurmadan, ellerini çırpmadan duramadı. Arada bir soluklanmak isteyenler Divan’ın ikramları ile küçük mutluluklar yaşamaya devam ettiler.

KUMED’in organizasyonu gerçekleştirmedeki tüm emeklerinin kocaman bir mutluluğa dönüştüğü bir gece oldu.

En az bu gece kadar neşeli, samimi, bol bol gülümseyeceğimiz bir yıl olsun.
Senden umutluyuz 2017!

Geceden fotoğraflar için tıklayın.