Ekim 2012 E.Bulten
 
Aylık Elektronik Haber Servisi
Ekim 2012
 
Ekim 2012 E.Bulten
Rektörümüz Umran İnan'dan Mezunlarımıza Mektup
Sevgili Mezunlarımız,

Geçtiğimiz yıl size yazdığım mektupta üniversitemizin mezunlarımızla olan bağını sizlerle paylaşmıştım. Bu mektubumda üniversitemizde olan gelişmelerden sizleri haberdar etmek istiyorum.

23 Haziran günü 18. Mezuniyet Törenimizi yine coşkuyla gerçekleştirdik. Her zamanki gibi çok güzel ve görkemli geçen tören ile 727 yeni mezunumuz "Mezunlar Ailemiz"e katıldı.
Ayrıntılı Bilgi
 
Ekim 2012 E.Bulten
Yeni Mezunlar Beyoğlu Lokalindeydi
2012, 2011 ve 2010 senesi mezunlarımız 29 Eylül Cumartesi akşamı Beyoğlu'nda açılacak yeni lokalimizde buluştu.

Yeni mezunlarımıza henüz işletmeye açılmamış olan Beyoğlu'ndaki lokalimizi göstermeyi çok istiyorduk ...
Ayrıntılı Bilgi
Ekim 2012 E.Bulten
2000 Psikoloji mezunumuz Deniz Doğruöz'den yaratıcı etkinlik atölyeleri: DEDİO Aile ve Çocuk Etkinlik Atölyesi
2000 yılında Psikoloji bölümünden mezun olan Deniz Doğruöz, mezuniyetinden sonra yaptıklarını ve yeni kurduğu DEDİO Aile ve Çocuk Etkinlik Atölyesi'ni anlattı.
Ayrıntılı Bilgi
 
Ekim 2012 E.Bulten
Bağımsız Kadın Direktörler Projesi
Bağımsız Kadın Direktörler Projesi, Sabancı Üniversitesi Kurumsal Yönetim Forumu tarafından, halka açık şirketlere üçte bir oranında bağımsız yönetim kurulu üyesi kotası getiren Sermaye Piyasası Kurulu (SPK) tebliğlerinin (Seri 4, 56 ve 57) uygulanmasında kadın ...
Ayrıntılı Bilgi
Ekim 2012 E.Bulten
Sevgi Gönül Kültür Merkezi Ekim ayında sanatseverler için sezonu açıyor.
Yeni akademik yılın başlaması ile birlikte kültür-sanat faaliyetleri yeniden hız kazanıyor. Yıl içerisinde birçok etkinliğe ev sahipliği yapan Sevgi Gönül Kültür Merkezi, Ekim ayında sezon açılışı ile sanatseverlere buluşuyor ...
Ayrıntılı Bilgi
 
Ekim 2012 E.Bulten
Koç Üniversitesi'nden iki yeni kitap
Ayşe Zarakol'un gözünden savaş sonrası Türkiye, Japonya ve Rusya. Ayşegül Özsomer'den The New Emerging Market Multinationals

Koç Üniversitesi Yayınları yine çok ses getirecek ...
Ayrıntılı Bilgi
Ekim 2012 E.Bulten
Yeni Öğrencilerle Yeni Bir Oryantasyon Daha!
Her sene Koç Üniversitesi Öğrenci Dekanlığı tarafından yeni girişli öğrencilere düzenlenen Üniversiteye Uyum Programı bu yıl 12-14 Eylül tarihlerinde Rumeli Feneri Kampusu'nda gerçekleşti.

Programın açılışında Rektör ...
Ayrıntılı Bilgi
 
Bültenlerimizde mezunlarımızdan gelecek haberlere daha çok yer vermek, iş ve özel hayatınızla ilgili paylaşmak istediğiniz güzel haberleri bu sayfalardan mezunlarımıza duyurmak istiyoruz. Önerilerinizi, fikirlerinizi, resimlerinizi ve haberlerinizi mezun@ku.edu.tr adresine bekliyoruz.