Bu iletiyi düzgün göremiyorsanız online versiyonu görüntülemek için lütfen tıklayınız.
 

2018 Bağışçı Listesi yakında yayınlanıyor.

Eğitimde Fırsat Eşitliği Hayallerinde Koç Üniversitesi Ailesinin İsmi Var

Geleceğini idealleriyle şekillendiren gençlerimizi üniversitemize kazandıran Anadolu Bursiyerleri Programı, şimdi Koç Üniversitesi ailesi ile daha fazla hayali gerçekleştirmeye devam ediyor. Kutlamaya değer özel günlerinizde kendiniz veya sevdikleriniz için programımıza bağış yapın, kişiye özel hazırlanan sertifikalarla siz de ülkemizin geleceğine değerli bir hediye verin. Koç Üniversitesi teması ile hazırlanan özel gün sertifikalarını görüntülemek için buraya tıklayınız. Sevdiklerinize özel bir hediye vermek için buraya tıklayarak sertifika hediye edebilirsiniz.

Haberin devamı!

New York’ta yaşayan mezunlarımız buluşuyor.

Ece Gürsoy’16 ile Danimarka’daki Doktora Çalışması Hakkında Röportaj

İşletme ve çift anadal Uluslararası İlişkiler mezunu olan Ece Gürsoy’16 ile Danimarka’daki yaşamı hakkında keyifli bir röportaj gerçekleştirdik. Ece Gürsoy’un Diversity & Inclusion (Çeşitlilik ve Dahiliyet) konusunu ele alan doktora çalışmasının detaylarını röportajımızda bulabilirsiniz.

Haberin devamı!

Zamanda Yolculuk Yapmaya Ne Dersiniz?

Masallar Bizi Nasıl Uyuttu?

"Uyuyan Güzel Uyandı" kitabının yazarı, 2012 mezunumuz Aslı Karataş'a göre çocukları eğlendirmek için yazıldığı söylenen masalların, aslında uyutulmuş nesiller elde etmeye çalışmasına karşı bir dönüşüm hareketi gerekiyor. Aslı Karataş'12'nin anlatımıyla, 6 Mayıs Perşembe akşamı gerçekleştireceğimiz KUMED on the WEB: Masallar Bizi Nasıl Uyuttu etkinliğimize herkesi bekliyoruz.

Haberin devamı!

Zamanda Yolculuk Yapmaya Ne Dersiniz?

Ece Boydak’13 ile “İş Başa Düştü” Hakkında Sohbet

Koç Üniversitesi Kimya Biyoloji Mühendisliği mezunu Ece Boydak’13 ile kuşaklararası iletişim, kariyer değişikliği ve çeşitliliği, yurt dışında yaşamak ve çalışmak hakkındaki blogu “İş Başa Düştü” hakkında sohbet ettik. Blog yazarı Ece Boydak’ın hikayesinin detaylarını röportajımızda bulabilirsiniz.

Haberin devamı!

Anadolu Bursiyerleri Programı Teşekkür Gecesi

Müzakerede Esas Mesele Ne?2021

KUMED Akademi serimizde, Dr. Meltem Ersoy’03 eğitmenliğinde konumuz Müzakere Teknikleri! Kendimizi bir başkasına ifade ettiğimiz, en az iki kişinin dahil olduğu bir karar verdiğimiz her an bir müzakerenin içerisindeyiz. İyi müzakere yapmak öğrenilen bir yetkinlik. Bu eğitim, müzakere kaslarınızı, kendini ifade kaslarınızı, karşınızdakini daha iyi anlamanın yollarını, esas meselenin ne olduğunu, daha iyi iş anlaşmaları yapmak için ihtiyacınız olan yol haritasını sunuyor. 22 Mayıs Cumartesi günü başlayacak olan Sertifika Programı için kayıtlar devam ediyor.

Haberin devamı!

Ve Dahası...

Genç girişimci: Onur Yalınkılınç’19

Gizem Göğüş’12 ile Profesyonel Koçluk Hakkında Sohbet

Hukuk Bölümü mezunlarımızdan Gizem Göğüş’12 ile kariyer yolculuğu ve kendi kurduğu koçluk şirketinin hikayesi hakkında keyifli bir röportaj gerçekleştirdik. Gizem Göğüş ile gerçekleştirdiğimiz keyifli sohbetin detaylarını röportajımızda bulabilirsiniz.

Haberin devamı!


10. 15. ve 20. Mezuniyet yılımızı kutladık.

2019-2020 Faaliyet Raporumuz Yayınlandı

Koç Üniversitesi’nin 2019-2020 dönemindeki kapsamlı faaliyetlerini, öne çıkan araştırma projelerini ve başarılarını içeren yeni Faaliyet Raporunu sizlerle paylaşmaktan mutluluk duyuyoruz.

Haberin Devamı!


Koç Üniversitesi Yayınları’nın ilk kitabevi Beyoğlu’nda açıldı.

Elif Sanal’03 ile Yoga Hakkında Sohbet

2003 Uluslararası İlişkiler mezunu Elif Sanal ile birlikte “Yoga” hakkında sohbet ettik. Elif Sanal’ın hikayesinin detaylarını röportajımızda bulabilirsiniz.

Haberin devamı!


 

MEZUNLAR WEB SİTEMİZİ ZİYARET ETMEK İÇİN LÜTFEN TIKLAYINIZ

 

Bültenlerimizde mezunlarımızdan gelecek haberlere daha çok yer vermek, iş ve özel hayatınızla ilgili paylaşmak istediğiniz güzel haberleri bu sayfalardan mezunlarımıza duyurmak istiyoruz. Önerilerinizi, fikirlerinizi, resimlerinizi ve haberlerinizi mezun@ku.edu.tr adresine bekliyoruz.