Bu iletiyi düzgün göremiyorsanız online versiyonu görüntülemek için lütfen tıklayınız.
 

Tüm mezunların buluşma noktası, yeni mezun veri tabanı KÜME açıldı

Bilgilerinizi güncellemek, tüm mezun ağına erişmek, mezunlarla iletişim kurmak, duyurulara ve haberlere ulaşmak, etkinliklere katılmak, bağış yapmak ve Mezunlar Derneği aidat ödemelerini gerçekleştirmek için KÜME’ye giriş yapın.

2015 yılına kadar kullandığımız mezun veri tabanımız KUAIS’in kapanmasının ardından bir yılı aşkın süredir üzerinde çalıştığımız KÜME’nin açılışını heyecanla duyurmak isteriz. Koç Üniversitesi Mezunları Camiasını bir arada tutmak için yaptığımız çalışmalara yeni bir boyut kazandıracak mezun veri tabanımız tüm mezunlarımızın katılması ile büyüyecek.

Mezunlar veri tabanına erişmek için: http://kume.ku.edu.tr/

Selen Yörüger’den tasarımlar: Lelia

Üniversitemizde UNIV101 programını yöneten 2013 Ekonomi mezunumuz Selen Yörüger takı tasarımlarını Lelia markası ile hayata geçirdi. Selen ile bir araya gelerek tasarımlarını ve yeni girişimi Lelia’yı konuştuk.

Haberin devamı!

Geleneksel Londra Buluşması Gerçekleşti

2017'nin ilk mezunlar buluşması 9 Şubat'ta Londra'da gerçekleşti. Doggett's Coat & Badge Pub'ının üst katında gerçekleşen buluşmaya yaklaşık altmış mezunumuz katıldı. Bu yıl Londra’ya yerleşen ve mezun temsilcilerimiz arasına katılan mezunumuz Cansu Öngel’15 ilk defa katıldığı buluşmayı anlattı.

Haberin devamı!

Yusuf Franko’nun İnsanları “Bir Osmanlı Bürokratının Karikatürleri”

19. yüzyıl sonu Osmanlı bürokratı, Hariciyeci, mutasarrıf, cemiyet adamı ve aynı zamanda oyunbaz bir karikatürist Yusuf Franko Kusa Bey’e ait karikatür albümü ve içindeki çizimler ilk kez ANAMED’de sergileniyor..

Haberin devamı!

Ve Dahası...

Social Value Matters 2017

Koç Üniversitesi küresel zorluk ve sorunları aşmak için sosyal etki ve sosyal değer konularında uluslararası çalışmalar yürüten Social Value International’ın bu yılki konferansına ev sahipliği yapacak.

Haberin devamı!


Onur Gürkan’dan bir fotoğraf kitabı: Tatil

2012 Uluslararası İlişkiler mezunumuz Onur Gürkan yeni çıkan fotoğraf kitabı Tatil hakkında Mezunlar Derneği yönetim kurulu üyesi Aslı Yantra’11 ile konuştu.

Haberin devamı!


Koç Üniversitesi Yayınları’ndan yeni kitaplar

HHer yıl artan başlık sayısıyla Koç Üniversitesi Yayınları, hem akademik yayıncılığın, hem de entelektüel dünyamızın boşluklarını en etkili şekilde doldurmaya çalışıyor.

Haberin devamı!

 

MEZUNLAR WEB SİTEMİZİ ZİYARET ETMEK İÇİN LÜTFEN TIKLAYINIZ

 

Bültenlerimizde mezunlarımızdan gelecek haberlere daha çok yer vermek, iş ve özel hayatınızla ilgili paylaşmak istediğiniz güzel haberleri bu sayfalardan mezunlarımıza duyurmak istiyoruz. Önerilerinizi, fikirlerinizi, resimlerinizi ve haberlerinizi mezun@ku.edu.tr adresine bekliyoruz.