Bu iletiyi düzgün göremiyorsanız online versiyonu görüntülemek için lütfen tıklayınız.
 

Tüm mezunların buluşma noktası, yeni mezun veri tabanı KÜME açıldı

2015 yılına kadar kullandığımız mezun veri tabanımız KUAIS’in kapanmasının ardından bir yılı aşkın süredir üzerinde çalıştığımız KÜME’nin açılışını heyecanla duyurmak isteriz. Koç Üniversitesi Mezunları Camiasını bir arada tutmak için yaptığımız çalışmalara yeni bir boyut kazandıracak mezun veri tabanımız tüm mezunlarımızın katılması ile büyüyecek.

Mezunlar veri tabanına erişmek için: http://kume.ku.edu.tr/

2016’da altı Anadolu Bursiyeri mezunlar camiamıza katıldı

2016 yılında ilk mezunlarını veren Anadolu Bursiyeri Programı 2011 yılında on dört öğrenci ve altı bağışçı ile başlamıştı. Bugün yüz elli bağışçının desteğiyle yetmiş iki farklı ilden iki yüz seksen dokuz öğrencinin devam ettiği programın ilk mezunlarını vermesi dolayısıyla Rektürümüz Umran İnan basın mensuplarıyla bir araya geldi. Program basında geniş yankı buldu.

Haberin devamı!

Koçlu Lider Kadınlar B&N’de buluştu

GittiGidiyor sponsorluğunda gerçekleştirdiğimiz, 17. Business & Networking etkinliğimiz, Koçlu Lider Kadınlar’da buluştuk. Panelistlerimiz; Gülin Dönmez, Hediye Güral Gür, Mine Albayrak, Münevver Eröz ve Refika Birgül’ün katılımıyla herkes için ilham verici bir akşam oldu.

Haberin devamı!

KUMED Tanıtım Gecesi

Üniversite hayatınız belki kulüplerin arasında başkanlıkta mekik dokuyarak, belki etkinlikler için arkadaşlarınızı toplayarak geçti. O günleri özlediyseniz, keşke geri gelse diyorsanız size bir teklifimiz var.

Haberin devamı!

Ve Dahası...

Seray Cengiz'den Little Yucca

Türkiye’nin ekolojik kumaşlar kullanarak tasarım yapan ilk markalarından birini kuran 2004 mezunumuz Seray şimdi de Little Yucca ile 0-2 yaş için modern, bir bebek için olsa da tasarım dili güçlü ve karakterli kıyafetler üretiyor. Seray’la kariyer yolculuğunu ve Litte Yucca’yı konuştuk.

Haberin devamı!


Kutlu Simple Community ile hayat buluyor: Selay Yarımoğlu’10

2010 İşletme mezunumuz Selay Yarımoğlu, modayı takip eden ve trend sahibi olan ancak yalınlığa önem veren, aşırıdan kaçan, seyahat meraklısı, anın tadını çıkarmaya çalışan ve anı biriktirme meraklısı kişileri hedeflediği yeni markası Simple Community ile kutnu kumaşa yeniden hayat veriyor.

Haberin devamı!


Berker Soyluoğlu’ndan yeni bir oyun: Crowner

Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği bölümünden 2006’da mezun olan Berker Soyluoğlu, kurumsal çalışma hayatının ardında hayalindeki oyunu hayata geçirdi. İstanbul Oyun Fuarı’nda tanıtılan ve güzel tepkiler alan oyun Crowner hakkında Berker’le konuştuk.

Haberin devamı!

 

MEZUNLAR WEB SİTEMİZİ ZİYARET ETMEK İÇİN LÜTFEN TIKLAYINIZ

 

Bültenlerimizde mezunlarımızdan gelecek haberlere daha çok yer vermek, iş ve özel hayatınızla ilgili paylaşmak istediğiniz güzel haberleri bu sayfalardan mezunlarımıza duyurmak istiyoruz. Önerilerinizi, fikirlerinizi, resimlerinizi ve haberlerinizi mezun@ku.edu.tr adresine bekliyoruz.