Bu iletiyi düzgün göremiyorsanız online versiyonu görüntülemek için lütfen tıklayınız.
 

Bu Kez Sahnede Koç Mezunlar Tiyatro Topluluğu Vardı

KUMED bünyesinde faaliyet gösteren Koç Mezunlar Tiyatro Topluluğu, 8. yılında Aziz Nesin'in ünlü eseri "Yaşar Ne Yaşar Ne Yaşamaz" ile sahneye çıktı. Ödüllü yönetmen Serkan Üstüner’in yönettiği oyun 1 Haziran’da Koç Üniversitesi Sevgi Gönül Oditoryumu’nda, 3 Haziran’da ise Besa Sahne Cevahir’de seyirci karşısına çıktı. Hem kahkahalar ile izlediğimiz hem de üzerine düşündüğümüz bu keyifli oyunun müzikleri ünlü besteci Timur Selçuk tarafından yapıldı. İzleyici koltuğunda yüzlerce mezunumuzun ve misafirlerinin, sahnede ise Koç Mezunlar Tiyatro Topluluğunun yer aldığı oyunda bilet gelirinin tamamı Anadolu Bursiyerleri Programı’na bağışladı.

Koç Mezunlar Tiyatro Topluluğu üyelerinden Irmak Uzuner’18 ve Ege Özgüven’16’nın kaleminden oyunun hazırlık sürecini, sahne heyecanını ve son teşekkür notlarını okumak için haberin devamına tıklayın.

Haberin devamı!

2022 Bağışçı Listesi Yayında

2022 Bağışçı Listesi Yayında. Bir olmanın mutluluğuyla 2022 Bağışçı Listesi yayınlandı. Eğitimin bizi bir yapan gücünü görmekten mutluluk duyuyor ve her sene olduğu gibi bu sene de 2022 Bağışçı Listesi’ni sizlerle gururla paylaşıyoruz. 

Gençlerimizin hayallerini gerçekleştiren bu yolda yan yana yürümek hepimiz için umut verici. 

1 Mart 2022 ve 31 Aralık 2022 tarihleri arasında programımıza bağış yapan destekçilerimize yer verdiğimiz, Sınıf Kampanyaları ve Bağışçı Çevreleri’ne göre düzenlediğimiz listeyi incelemek için haberin devamına tıklayabilirsiniz.

Haberin devamı!

Bradford-Osborne Araştırma Ödülü’nü Alan Işıl Erel’00 İle Röportaj

Finans alanındaki çalışmaları ile Bradford-Osborne Araştırma Ödülü’ne layık görülen mezunumuz Işıl Erel’00 ile keyifli bir sohbet gerçekleştirdik. Koç Üniversitesi 2000 yılı mezunlarından olan Işıl Erel, üniversitemizde İşletme ve Ekonomi eğitimleri almıştır. Işıl Erel ile aldığı ödül, kariyeri ve üniversitedeki öğrencilik yılları hakkında konuştuk. Mezunlar camiası olarak mezunumuz Işıl Erel’i tebrik ederken sizlere de bu ilham veren röportajı incelemenizi tavsiye ediyoruz.

Haberin devamı!

Koç Üniversitesi 2023 Mezunları, Aramıza Hoş Geldiniz

Sevgili 2023 Mezunumuz, mezuniyetinizi tebrik eder, yeni hayatınızda da başarılarınızın devamını dileriz. Mezuniyetinizi bir son değil, yaklaşık 20 bin mezundan oluşan Koç Üniversitesi Mezunlar Derneği ailesine dahil olacağınız yeni bir başlangıç olduğunu hatırlatmak istiyoruz. Çünkü “KUMED Seninle Var, KUMED Bizimle Var! “ 

Koç Üniversitesi ruhunu ve dayanışmasını hep beraber yaşamak ve yaşatmak için KUMED üyesi olarak senin de aramızda yer almanı heyecanla bekliyoruz. KUMED Yönetim Kurulu Başkanı Begüm Yalçın’08’in siz yeni mezunlara çağrısını izlemek için YouTube kanalımızı ziyaret edebilirsiniz.

Haberin devamı!

Ve Dahası...

Yeni KUMED Genel Sekreteri Emine Çavak ile Röportaj

Yeni KUMED Genel Sekreteri Emine Çavak oldu. Görevine başlayan Emine Çavak’ın öğrencilik yılları ve yeni görevi hakkındaki sohbetimizin detaylarını röportajımızda bulabilirsiniz.

Haberin Devamı!


2022 – 2023 Öğretim Yılı Üniversitelerarası Türkiye Şampiyonalarında Dereceye Giren Koç Üniversitesi Spor Takımları ve Sporcuları

Akademik başarılarının yanı sıra spor alanında da her zaman zirveyi hedefleyen Koç Üniversitesi, Üniversitelerarası Türkiye Şampiyonası’ndan birçok branşta derece ile ayrıldı. Koç Üniversitesi camiasını gururlandıran sporcu öğrencilerimizi ve spor hocalarımızı tebrik ediyoruz.

Haberin Devamı!


Koç Üniversitesi Logolu Ürünler Şimdi Online’da

Bizce üzerimizde hala Koçlu olmanın #HatırasıVar. Koç Üniversitesi Logolu Ürünler online satışta artık sizlerle. store.kocmezunlar.org adresini ziyaret ederek ürünleri inceleyebilir, sipariş verebilir, üye olarak kampanyamızdan stoklar tükenmeden haberdar olabilirsiniz.

Haberin devamı!


 

MEZUNLAR WEB SİTEMİZİ ZİYARET ETMEK İÇİN LÜTFEN TIKLAYINIZ

 

Bültenlerimizde mezunlarımızdan gelecek haberlere daha çok yer vermek, iş ve özel hayatınızla ilgili paylaşmak istediğiniz güzel haberleri bu sayfalardan mezunlarımıza duyurmak istiyoruz. Önerilerinizi, fikirlerinizi, resimlerinizi ve haberlerinizi mezun@ku.edu.tr adresine bekliyoruz.