Bu iletiyi düzgün göremiyorsanız online versiyonu görüntülemek için lütfen tıklayınız.
 

Dünyanın Çeşitli Yerlerinde Mezunlarımız Buluşmaya Devam Ediyor.

Bursa, İzmir, Eskişehir, Denizli, Ankara, Münih ve Bakü’de yaşayan Koç Üniversitesi mezunları, 2023 yılının ilk çeyreğinde “Yurt Dışı ve Yurt İçi Şehir Buluşmaları” kapsamında bir araya geldi. Mezun temsilcilerimizin yardımlarıyla organize ettiğimiz “Yurt Dışı ve Yurt İçi Mezun Buluşmaları” İstanbul dışında yaşayan mezunlarımızın ilgisini çekmeye devam ediyor. Dünyanın çeşitli yerlerinde yaşayan mezunlarımız bir araya gelerek birbirleriyle tanışma ve sosyalleşme imkanı buluyorlar. Okullarını ve birbirlerini özleyen Koç Üniversitesi mezunları, organize olarak yaşadıkları şehirde veya yakındaki bir kentte buluşmalar düzenliyorlar.

Haberin devamı!

Selda Öztürk’20 ile Anadolu Bursiyerleri Programı’nı Konuştuk

2011 mezunumuz Aslı Yantra, 2020 yılında Endüstri Mühendisliği ve Psikoloji bölümlerinden mezun olan Selda Öztürk ile kariyeri ve Anadolu Bursiyerleri hakkında keyifli bir röportaj gerçekleştirdi. Johnson & Johnson’da çalışan Selda, Dubai’de aldığı ödülle bizleri sevindirdi. Başarılarıyla üniversitemizi gururlandıran mezunumuz Selda Öztürk’20’nin öğrencilik yılları, kariyeri ve Anadolu Bursiyerleri hakkındaki detayları röportajımızda bulabilirsiniz.

Haberin devamı!

Yeni Enfeksiyonlara Uluslararası Bir Bakış: Alanında Uzman Bilim İnsanları İstanbul’da Buluştu

Avrupa Klinik Mikrobiyoloji ve Enfeksiyon Hastalıkları Derneği (ESCMID), Koç Üniversitesi İş Bankası Enfeksiyon Hastalıkları Araştırma Merkezi (KUISCID) iş birliğiyle, 19-20 Ocak 2023 tarihlerinde, 3 yıldır devam eden COVID-19 pandemisi başta olmak üzere yeni salgınları değerlendirmek için bir toplantı düzenledi. Toplam 12 farklı ülkeden enfeksiyon konusunda dünyanın önde gelen 26 bilim insanının konuşmacı olduğu toplantı İstanbul Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde gerçekleşti. İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanı Ekrem İmamoğlu, Koç Üniversitesi Rektör Vekili ve Akademik İşlerden Sorumlu Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Zeynep Gürhan Canlı ve Araştırma ve Geliştirmeden Sorumlu Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Alphan Sennaroğlu’nun katılımıyla gerçekleşen resepsiyonda disiplinlerarası ortak çalışmanın önemine vurgu yapıldı.

Haberin devamı!

KUMED Seninle Var…

KUMED olarak zor günleri birlikte aşmak için bize iyi gelen şeyleri hatırlamak adına hep beraber yeni adımlar atacağız, birbirimize destek olmaya devam edeceğiz. Baharla beraber kültür sanat etkinliklerinde, söyleşilerde, kişisel gelişim odaklı eğitimlerde ve buluşmalarda tekrar bir araya geliyoruz. KUMED seninle var, KUMED bizimle var dediğimiz daha pek çok alanda sizleri de görmeyi umuyoruz. Özellikle kendimize iyi gelme pratiklerini odağımıza aldığımız KUMED Akademi’nin yeni Atölye serisini, KoçPera Talks etkinliklerini ve buluşmaları kaçırmamak için Instagram hesabımızı (kocmezunlar) takip edebilir veya kume.ku.edu.tr adresini ziyaret edebilirsiniz.

Haberin devamı!

Ve Dahası...

Mezun Hikayeleri Podcast Serisi – 2. Sezon çok yakında!

Farklı zaman dilimlerinde yolu Koç Üniversitesi’nden geçmiş mezunlarımızın kampüs anılarını ve mezuniyet sonrası hayatlarını Mezun Hikayeleri Podcast Serisi ile keşfediyoruz. Mezun Hikayeleri 2. Sezon çok yakında yayında olacak. Sürpriz mezunlarımızın ilham veren hikayeleri, üniversite yılları, unutamadıkları bu podcast kanalında. Yeni sezonu beklerken bir önceki sezon içeriklerine göz atmak ve kanalı takibe almak için buraya tıklayabilirsiniz.

Haberin Devamı!


Mentor Mezun Ağı 2023 dönemi başladı

Gectiğimiz yıllarda olduğu gibi mezunlarımızın ve öğrencilerimizin yoğun ilgisi ile Mentor Mezun Ağı programımız yeniden başladı. 6 Şubat depremi sonrası eğitimin yeniden online/hibrit olması nedeniyle önemi bir kez daha artan programda, mezunlarımız ve öğrencilerimiz bilgi, deneyim ve beklentilerine göre eşleştirildiler. Zorlu ve rekabetçi koşullar altında kariyerlerine başlayacak öğrencilerimize mezunlarımızın yol göstermesinden bir kez daha gurur duyuyoruz.

Haberin Devamı!


Depremden Sonra ya da Bir Sonrakinden Önce

6 Şubat günü gerçekleşen büyük deprem felaketinden sonra üniversitemizde gerçekleştirilen ve hayata geçirilmesi planlanan proje ve destek programlarını mezunlarımızla paylaşıyoruz. Arama, kurtarma ve destek; koordinasyon, iyileştirme ve geliştirme; ve etki değerlendirme başlıkları altında yapılan bu çalışmaları inceleyebilirsiniz.

Haberin devamı!


 

MEZUNLAR WEB SİTEMİZİ ZİYARET ETMEK İÇİN LÜTFEN TIKLAYINIZ

 

Bültenlerimizde mezunlarımızdan gelecek haberlere daha çok yer vermek, iş ve özel hayatınızla ilgili paylaşmak istediğiniz güzel haberleri bu sayfalardan mezunlarımıza duyurmak istiyoruz. Önerilerinizi, fikirlerinizi, resimlerinizi ve haberlerinizi mezun@ku.edu.tr adresine bekliyoruz.