Bu iletiyi düzgün göremiyorsanız online versiyonu görüntülemek için lütfen tıklayınız.
 

2018 Bağışçı Listesi yakında yayınlanıyor.

"Bir Olursak Olur" diyerek Mezun Sınıfları Bağış Kampanyası'nı başlatmıştık. Mezunlarımızın bu kampanyayı sahiplenmesi sayesinde bugün yirmi genç Koç Üniversitesi imkanları ile eğitimlerine devam ediyor. Buna karşın ihtiyaç sahibi öğrencilere fırsat eşitliği sunan kampanyamızda gidecek daha çok yolumuz var. Bu yolu aşmak için de mezunlarımızın desteklerini bekliyoruz. Bağışçı mezunlarımız da Mezun Sınıfları Bağış Kampanyası'nın birer elçileri olarak mezunlarımıza mesaj gönderdi. "Biz değilsek kim?" diyen bağışçı mezunlarımız, sizleri bağış yapmaya davet ediyor. Mezunlarımızın mesajlarını dinlemek için buraya tıklayabilirsiniz.

New York’ta yaşayan mezunlarımız buluşuyor.

Koç Üniversitesi Öğretim Üyelerinden Tüm Dünyada Büyük Yankı Uyandıran Aşı Milliyetçiliği Raporu

Koç Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Selva Demiralp, Doktor Öğretim Üyeleri Cem Çakmaklı, Sevcan Yeşiltaş, Muhammed Ali Yıldırım ve University of Maryland’den Prof. Dr. Şebnem Kalemli Özcan’ın beraber kaleme aldıkları “Aşının Eşitsiz Dağılımının Ekonomik Maliyeti” araştırması dünya basınında geniş yer buldu. Koç Üniversitesi – TÜSİAD Ekonomik Araştırmalar Forumu kapsamında 9 Mart’ta düzenlenen toplantının da teması bu rapordu.

Haberin devamı!

Zamanda Yolculuk Yapmaya Ne Dersiniz?

Kürsüde bir Koç Üniversiteli: Özge Uzun’14

Koç Üniversitesi Kimya ve Biyoloji Mühendisliği Bölümü 2014 mezunlarından Özge Uzun ile keyifli bir sohbet gerçekleştirdik. Sporcu mezunumuz Özge Uzun’un profesyonel yaşam ile spor hayatını nasıl yönettiğini paylaştığı bu sohbette, başarılı mezunumuzun ilham veren anılarını da bulabilirsiniz.

Haberin devamı!

Anadolu Bursiyerleri Programı Teşekkür Gecesi

Yeni Normal İle Geçen Bir Yıl

Geçtiğimiz günlerde pandemi etkisiyle birlikte hayatımıza dahil olan yeni normal kavramının birinci yılını doldurduk. Alışkanlıklarımızı ve yaşamımızı ciddi şekilde değiştiren bu süreçte dernek olarak ortama en iyi şekilde adapte olmaya, mezunlarımızla aramızdaki bağı koparmamak adına çalışmaya, hatta güçlendirmeye devam edeceğiz.

Haberin devamı!

Zamanda Yolculuk Yapmaya Ne Dersiniz?

Dr. Emre Soyer'04 "Talks at Google"ın konuğuydu!

2004 Mezunumuz Dr. Emre Soyer'in ilham veren konuşmalara yer veren "Talks at Google" Youtube kanalında Deneyim konusunda bir videosu yayınlandı. Geçtiğimiz ay "Karar Verirken Deneyime Aldanmak" başlıklı KUMED Sohbetleri etkinliğimizi kaçıranlar bu video üzerinden konuyu tekrar yakalayabilirler. Dr. Emre Soyer ile yakın zamanda yeniden buluşmayı planladığımız "Master Class" dersinin detayları için sosyal medya hesaplarımızı takipte kalın!

Haberin devamı!

Zamanda Yolculuk Yapmaya Ne Dersiniz?

20. Vehbi Koç Ödülü’nün Sahibi Prof. Dr. Hüseyin Vural

Vehbi Koç Vakfı tarafından, insanların yaşam kalitesinin artırılmasına katkıda bulunan kişi ve kurumları teşvik etmek amacıyla her yıl kültür, eğitim ve sağlık alanlarından birinde verilen Vehbi Koç Ödülü’ne, bu yıl eğitim alanındaki öncü nitelikteki çalışmalarından dolayı İlköğretim Okullarına Yardım (İLKYAR) Vakfı ve vakfın kurucusu Prof. Dr. Hüseyin Vural layık görüldü.

Haberin devamı!

Ve Dahası...

Genç girişimci: Onur Yalınkılınç’19

KUMED Akademi' nin ilk serisi Finansal Okuryazarlık Sertifika Programı Başladı!

KUMED ve Spinn Eğitim Danışmanlık iş birliğinde düzenlenen Finansal Okuryazarlık Sertifika Programı’nın ilk dersi 20 Mart Cumartesi günü yirmi yedi mezunumuzun katılımıyla gerçekleşti. Katılımcıların farklı senelerden ve bölümlerden mezun olmaları ve değişik sektörlerde çalışmaları KUMED Akademi'nin ilk dersine renk kattı!

Haberin devamı!


10. 15. ve 20. Mezuniyet yılımızı kutladık.

Pandeminin Birinci Yılı Ve Sonrası Sempozyumu’nda Pandemi Mercek Altında

Koç Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Umran İnan, Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Şükrü Dilege ve Koç Üniversitesi İş Bankası Enfeksiyon Hastalıkları Araştırma Merkezi (KU-IS CID) Direktörü Prof. Dr. Önder Ergönül’ün katılımıyla 12 Mart’ta düzenlenen “Pandeminin Birinci Yılı ve Sonrası” başlıklı çevrim içi sempozyumda, alanında uzman konuşmacıların da katılımıyla mevcut durumun analizi yapıldı.

Haberin Devamı!


Koç Üniversitesi Yayınları’nın ilk kitabevi Beyoğlu’nda açıldı.

KUMED AKADEMİ: Duygusal Okuryazarlık Sertifika Programı için Kayıtlar Devam Ediyor

Türkiye'nin en iyi üniversitelerinden başarıyla mezun olduk, akademik olarak donanımlı ve kendimize güvenliyiz. İş hayatına atıldık ama beklemediğimiz noktalarda zorlanıyoruz. Acaba neleri daha iyi yapabiliriz? İletişim ve duygusal becerilerimizi yönetmekte daha iyi olabilir miyiz? 2001 Mezunumuz Deniz Ünal'ın eğitmenliğini gerçekleştireceği bu eğitimin amacı, iş hayatında ihtiyaç duyduğumuz duygusal becerileri öğrenmek, bireysel olarak ve ikili ilişkilerde uygulayarak daha mutlu, güvenli ve başarılı hale gelmektir.

Haberin devamı!


 

MEZUNLAR WEB SİTEMİZİ ZİYARET ETMEK İÇİN LÜTFEN TIKLAYINIZ

 

Bültenlerimizde mezunlarımızdan gelecek haberlere daha çok yer vermek, iş ve özel hayatınızla ilgili paylaşmak istediğiniz güzel haberleri bu sayfalardan mezunlarımıza duyurmak istiyoruz. Önerilerinizi, fikirlerinizi, resimlerinizi ve haberlerinizi mezun@ku.edu.tr adresine bekliyoruz.