Bu iletiyi düzgün göremiyorsanız online versiyonu görüntülemek için lütfen tıklayınız.
 

2018 Bağışçı Listesi yakında yayınlanıyor.

2020 bitmeden Bağışçı Listesi'nde yerinizi alın.

1 Ocak 2020 ile 31 Aralık 2020 tarihleri arasında Anadolu Bursiyeleri Programı'na bağış yapan destekçilerimiz, 2020 Bağışçı Listesi'nde yerlerini alıyorlar.
Anadolu Bursiyerleri Programı'na yapılan destekler Bağışçı Çevreleri’ne göre yayımlanıyor. Destekçilerimiz 31.12.2020 tarihine kadar yapacakları tüm bağışların toplamı esas alınarak bu çevreler içinde anılacaktır. Bağışçı Çevreleri'yle ilgili detayları görmek için tıklayınız.
Bütün dünya olarak birçok zorlukla karşılaştığımız 2020 yılını anlamlı bir hatıra ile geride bırakmak için sizin de bağılarınızı bekliyoruz. 2020 içinde yaptığınız tüm bağışları görmek için buraya tıklayabilirsiniz.

New York’ta yaşayan mezunlarımız buluşuyor.

ANAMED Yayın Koordinatörü Alican Kutlay’12 ile Röportaj

2012 yılında Koç Üniversitesi Arkeoloji, Sanat Tarihi ve Tarih bölümlerinden mezun olan Alican Kutlay ile keyifli bir röportaj gerçekleştirdik. 2016 yılında yüksek lisans derecesini yine Koç Üniversitesi’nde alan Alican Kutlay’ın ilham veren öyküsünü röportajımızda bulabilirsiniz.

Haberin devamı!

Zamanda Yolculuk Yapmaya Ne Dersiniz?

Silikon Vadisi’nde yaşayan mezunlarımız buluştu.

Pandemi nedeniyle ara verdiğimiz “Mezun Buluşmaları” etkinlik serisine çevrimiçi olarak devam ediyoruz. San Francisco Mezun Temsilcimiz Şahin Boydaş’05 tarafından organize edilen Silikon Vadisi Mezunlar Buluşması 21 Kasım Cumartesi günü gerçekleşti. Mezunumuz Şahin Boydaş’05, Silikon Vadisi Mezunlar Buluşması sonrasında duygularını bizimle paylaştı.

Haberin devamı!

Anadolu Bursiyerleri Programı Teşekkür Gecesi

2019 ve 2020 Yılı Koç Üniversitesi Rahmi M. Koç Bilim Madalyaları sahiplerini buldu.

Türkiye’nin yetiştirdiği, evrensel bilgi birikimine katkıda bulunan başarılı bilim insanlarını ödüllendiren, “Koç Üniversitesi Rahmi M. Koç Bilim Madalyası” 2019 ve 2020 yılı ödülleri düzenlenen online törenle “İktisadi, İdari, Sosyal, İnsani Bilimler ve Hukuk” alanlarında çığır açıcı çalışmaları için Prof. Dr. Filiz Garip’e ve “Fen, Mühendislik ve Tıp Bilimleri” alanında çalışmaları için Prof. Dr. Hatice Altuğ’a verildi. 

Haberin devamı!

Zamanda Yolculuk Yapmaya Ne Dersiniz?

KUMED Sohbetleri: Prof. Dr. İlhan İnan ile Merak Felsefesi ve Dilin Yarattığı Farkındalık

Yılın son etkinliğinde, Prof. Dr. İlhan İnan ile Merak Felsefesi ve Dilin Yarattığı Farkındalık hakkında konuşacağız. 29 Aralık Salı akşamı, Meltem Ersoy'03'un moderatörlüğünde, "Merak Felsefesi" üzerine yaptığı çalışmalar ile yeni bir alan yaratan Prof. Dr. İlhan İnan'ın yönlendirmesi ile Nasıl Merak Ederiz? Geleceğe Duyulan Merak ve Bilinmeyenin Zihinsel Temsili ve Dilin Soru Sorma İle İlişkisi konularında tartışmak için mezunlarımızla bir araya geleceğiz.

Haberin devamı!

Zamanda Yolculuk Yapmaya Ne Dersiniz?

Mühendislik Fakültemizden Başarı Haberleri

Mühendislik Fakültesi öğretim üyelerimiz ve mezunlarımız elde ettikleri başarılarla camiamızın gurur kaynağı olmaya devam ediyor. Koç Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Dekanımız Prof. Dr. Özgür Barış Akan 2020 TÜBİTAK Bilim Ödülü’nü aldı. Prof. Dr. Sinem Çöleri ise TÜBİTAK Teşvik Ödülü’nün sahibi oldu. Son olarak Doktora mezunumuz Dr. Kaan Akşit University College London’da Doçent olarak yeni görevine başladı.

Haberin devamı!

Ve Dahası...

Genç girişimci: Onur Yalınkılınç’19

PUBG Mobile Turnuvası II

26.12.20 Cumartesi 22:00’de YouTube’da canlı yayınlanacak olan KUMED Gaming'in ilk serisi PUBG Mobile Turnuvası, ikinci kez mezun ve öğrencilerimizle buluşuyor, özel odalarda bir araya gelerek birlikte oyun oynamanın keyfini sürüyor. Üstelik Turnuva sonucu ilk 3'e kalan oyunculara "UC ödülü" veriliyor! Hayatta kalan son KUMED’li olmak için şimdi kayıt olun.

Haberin devamı!


10. 15. ve 20. Mezuniyet yılımızı kutladık.

Başka Masa

KUMED & İstanbul Elsewhere iş birliğinde düzenlediğimiz yeni etkinlik serisi "Başka Masa" dünyanın dört bir yanındaki Koç Üniversitesi mezunlarını bir araya getiriyor. Mehmet Ali Alabora (Barba) ve Tan Morgül'ün (Zorba) keyifli moderasyonuyla başlayan, masamızda dostlarımızla bir araya geldiğimiz, diğer masalardaki dostlarımızı ziyaret edebildiğimiz ve muhabbetlerine dahil olabildiğimiz bu masa #BaşkaMasa! Detaylı bilgi ve yeni etkinlik tarihleri için Instagram hesabımızı takipte kalın!

Haberin Devamı!


Koç Üniversitesi Yayınları’nın ilk kitabevi Beyoğlu’nda açıldı.

Teşekkürler! En Büyük Destekçimiz, Eğitimle Atan Kalpleriniz.

Anadolu’nun parlak gençlerine nitelikli eğitim imkanlarını sunmak için bu yıl ikincisini düzenlediğimiz Koç Üniversitesi Giving Week 2020 sona erdi. İyi bir gelecek için “Ben de varım” diyen destekçilerimizle birlikte Giving Week’20 içerisinde geçtiğimiz yıla oranla %162 daha fazla kaynak geliştirdik. Eğitimde fırsat eşitliği için bizimle birlikte olan 98 bağışçımızın desteğiyle toplam 131.179 TL‘ye ulaşmanın mutluluğunu yaşıyor, bağışlarıyla eğitime gönül veren herkese teşekkür ediyoruz.

Haberin devamı!


 

MEZUNLAR WEB SİTEMİZİ ZİYARET ETMEK İÇİN LÜTFEN TIKLAYINIZ

 

Bültenlerimizde mezunlarımızdan gelecek haberlere daha çok yer vermek, iş ve özel hayatınızla ilgili paylaşmak istediğiniz güzel haberleri bu sayfalardan mezunlarımıza duyurmak istiyoruz. Önerilerinizi, fikirlerinizi, resimlerinizi ve haberlerinizi mezun@ku.edu.tr adresine bekliyoruz.