Bu iletiyi düzgün göremiyorsanız online versiyonu görüntülemek için lütfen tıklayınız.
 

2018 Bağışçı Listesi yakında yayınlanıyor.

Giving Week Çok Yakında…

Ülkemizi ileriye taşıyacak gençlerimize destek vermek üzere bu yıl ikincisini gerçekleştireceğimiz Giving Week’i heyecanla bekliyoruz. Eğitimde fırsat eşitliğini sağlamak için hayata geçirdiğimiz bağış haftamız Giving Week, başarılı ve ihtiyaç sahibi öğrencilerin kaliteli eğitim imkanlarına üniversitemizde ulaşabilmesi için organize edilen bir sosyal sorumluluk hareketidir. Bu haftada harekete geçen mezunlarımız ve çalışanlarımız, ülkenin aydınlık geleceğine destek olmak için bir oluyorlar. “Bir Olursak Olur” diyerek çıktığımız bu yolda “Sen Varsan Var” diyor ve tüm camiamızı Giving Week içerisinde fırsat eşitliği bekleyen Anadolu’nun genç yüzlerine destek olmaya davet ediyoruz. Giving Week çok yakında…

New York’ta yaşayan mezunlarımız buluşuyor.

Koç Üniversiteli Bir Yönetmen: Deniz Bensusan’18

Koç Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Bölümü’nden 2018 yılında mezun olan Deniz Bensusan ile yönetmenlik kariyeri ve çektiği filmler hakkında konuştuk. Son Saat (The Final Hour) isimli filmin hikayesi ve Deniz Bensusan’ın yönetmenlik macerası hakkında detayları röportajımızda bulabilirsiniz.

Haberin devamı!

Zamanda Yolculuk Yapmaya Ne Dersiniz?

Koç Üniversitesi Yayınları, çocukları da kitaplarla buluşturuyor.

Alanında öncü ve güncel bilgiyi içeren başlıkları okura sunmayı amaçlayan Koç Üniversitesi Yayınları (KÜY), “dünyayı merak edenler için” sloganıyla bu hedefini çocuk kitapları yayımcılığına da taşıyor. Bilim, çevre, sanat, etik, cinsiyet, hoşgörü gibi günümüzün ve geleceğin önemli kavramlarının ele alındığı, dünyanın farklı coğrafyalarından ve farklı kültürlerinden seçilen örnek kitaplar, her yaştan çocuklara hitap ediyor.

Haberin devamı!

Anadolu Bursiyerleri Programı Teşekkür Gecesi

Dr. Murat Önok ile Hocalardan Dinleyelim etkinliği gerçekleştirildi.

27 Ekim Salı Günü yeni dönemin ilk Hocalardan Dinleyelim etkinliği, çevrimiçi ortamda, Koç Üniversitesi Hukuk Fakültesi Öğretim Üyesi Dr. Murat Önok’un katılımıyla gerçekleşti. Hukuk Devletine Tehdit “Düşman Ceza Hukuku” Anlayışı konu başlıklı Hocalardan Dinleyim etkinliğine mezunların yanı sıra Koç Üniversitesi Hukuk Fakültesi son sınıf öğrencileri de katıldı. Etkinlik sonunda gerçekleşen soru-cevap bölümünde mezunlarımız sorularını Dr. Murat Önok’a doğrudan yöneltme fırsatı buldu.

Haberin devamı!

Ve Dahası...

Genç girişimci: Onur Yalınkılınç’19

Amerika Seçimleri Ekseninde Piyasalar

KUMED on the WEB serimizin eni dönemdeki ilk etkinliğinde, Spinn Eğitim ve Danışmanlık Kurucu Ortağı Özlem Derici Şengül ile AK Yatırım Uluslararası Piyasalar Müdürü Berk Dinçtürk, AK Yatırım Genel Müdür Yardımcısı Albert Krespin’98 moderasyonunda, KUMED canlı yayınında bir araya gelerek seçim öncesinde yatırım ve göstergelere dair öngörülerini mezunlarımızla paylaşacaklar.

Haberin devamı!


Koç Üniversitesi Yayınları’nın ilk kitabevi Beyoğlu’nda açıldı.

KUMED aidatlarınızla derneğin çalışmalarını destekleyin.

Koç Üniversitesi Mezunlar Derneği, KUMED’lilerin aidatları sayesinde çalışmalarını sürdürüyor ve camiamıza katkı sağlıyor. KUMED aidatlarınızı ödeyerek mezunlar derneğimizi desteklemek, bilgi almak ve üye olmak için KÜME’yi ziyaret edin.

Daha fazla bilgi...


10. 15. ve 20. Mezuniyet yılımızı kutladık.

Sosyal Medyada mezun hesaplarını takip edin.

Yaşadığınız şehirde gerçekleşen mezun etkinliklerinden, çalıştığınız sektördeki gelişmelerden ya da öğrencilik yıllarınızda dahil olduğunuz kulübün günümüzdeki durumundan haberdar olmak için kurulan sosyal ağlara katılabilirsiniz. Sizin de Koç Üniversitesi mezunlarından oluşan bir sosyal ağ grubunuz varsa mezun@ku.edu.tr adresinden bize iletin.

Haberin devamı!

 

MEZUNLAR WEB SİTEMİZİ ZİYARET ETMEK İÇİN LÜTFEN TIKLAYINIZ

 

Bültenlerimizde mezunlarımızdan gelecek haberlere daha çok yer vermek, iş ve özel hayatınızla ilgili paylaşmak istediğiniz güzel haberleri bu sayfalardan mezunlarımıza duyurmak istiyoruz. Önerilerinizi, fikirlerinizi, resimlerinizi ve haberlerinizi mezun@ku.edu.tr adresine bekliyoruz.