Bu iletiyi düzgün göremiyorsanız online versiyonu görüntülemek için lütfen tıklayınız.
 

2018 Bağışçı Listesi yakında yayınlanıyor.

Hep birlikte daha fazla öğrenciye ulaşmayı hedefliyor toplumumuza fayda sağlayacak gençleri yetiştirmeyi amaçlıyoruz. Siz de şimdi düzenli bağış talimatı verin, sınıf fonunuzu hedefe bir adım daha yaklaştırın.

http://bagis.ku.edu.tr

New York’ta yaşayan mezunlarımız buluşuyor.

Yeni KUMED Yönetim Kurulu Başkanı Nesim Mizrahitokatlı’06’yla röportaj

Koç Üniversitesi Mezunlar Derneği’nde sekiz yıl gönüllü olarak çalıştıktan sonra Kasım ayında Yönetim Kurulu Başkanı seçilen Nesim Mizrahitokatlı’06 ile KUMED’in çalışmalarını ve yeni yönetim kurulunun hedeflerini konuştuk.
Mezunlar camiamızın daha da güçlendirilmesi için çalışmalara hemen başlayan Dernek, üyelerini ve gönüllülerini KUMED’in yürüttüğü etkinlik ve programlara katılmaya davet ediyor.

Haberin devamı!

Zamanda Yolculuk Yapmaya Ne Dersiniz?

Kanserle Mücadelede Metastazdan Sorumlu Proteinler Yakalandı

Koç Üniversitesi Moleküler Biyoloji ve Genetik Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Nurhan Özlü ile doktora öğrencisi Zeynep Cansu Üretmen Kagıalı tarafından gerçekleştirilen araştırmayla, kanserli hücrelerin metastaz kabiliyetini kazanma süreçlerinde önemli rol oynayan 2 protein saptandı. Söz konusu proteinlerin tespitiyle metastazı engelleme yolunda çok önemli bulgular elde edilmiş oldu.

Haberin devamı!

Anadolu Bursiyerleri Programı Teşekkür Gecesi

Avrupa Araştırma Konseyi’nden Prof. Dr. Hakan Ürey’e Üçüncü Destek

Koç Üniversitesi Mühendislik Fakültesi, Elektrik ve Elektronik Mühendisliği Öğretim Üyesi Prof. Dr. Hakan Ürey, “Artırılmış Gerçeklik ve 3 Boyutlu Uygulamalar İçin Yeni Görüntüleme ve İzleme Teknolojileri” adlı projesiyle Avrupa Araştırma Konseyi’nden (European Research Council - ERC) “Proof Of Concept” desteği almaya hak kazandı.

Haberin devamı!

Ve Dahası...

Genç girişimci: Onur Yalınkılınç’19

Sosyal medya hesaplarını takip edin

Yaşadığınız şehirde gerçekleşen mezun etkinliklerinden, çalıştığınız sektördeki gelişmelerden ya da öğrencilik yıllarınızda dahil olduğunuz kulübün günümüzdeki durumundan haberdar olmak için sosyal medya hesaplarımıza katılabilirsiniz. Sizin de Koç Üniversitesi mezunlarından oluşan bir sosyal ağ grubunuz varsa mezun@ku.edu.tr adresinden bize iletebilir ve web sitemize yer almasını sağlayarak daha çok mezunumuza ulaştırabilirsiniz.

Haberin devamı!


Koç Üniversitesi Yayınları’nın ilk kitabevi Beyoğlu’nda açıldı.

KUMED Anketi’ne katılın

Koç Üniversitesi Mezunlar Derneği, çalışmaları hakkında algı, beklenti ve memnuniyetinizi ölçerek mezunlara daha çok hitap eden çalışmalar yürütmek istiyor. Fikir ve görüşlerinizi iletmek için son gün 31 Ocak! Ankete katılmak için tıklayın.

Haberin devamı!


10. 15. ve 20. Mezuniyet yılımızı kutladık.

Koç Üniversitesi Mezunlar Derneği’ne üye olun!

Özlediğiniz üniversitenizle ve arkadaşlarınızla ilişkinizi aynı sıcaklıkta sürdürmek için aramıza katılın, hep birlikte derneğimizin 25. yaşını kutlayalım. KUMED’e katılarak yeni dostlar edinin, mezun arkadaşlarınızla yakın bağlar kurun. Dayanışma kültürü içerisinde eğlenme, öğrenme ve fark yaratma şansı yakalayın; ayrıca üyelik avantajlarından yararlanın. Üyelik hakkında bilgi almak ve hemen üye olmak için tıklayın!

Haberin devamı!

 

MEZUNLAR WEB SİTEMİZİ ZİYARET ETMEK İÇİN LÜTFEN TIKLAYINIZ

 

Bültenlerimizde mezunlarımızdan gelecek haberlere daha çok yer vermek, iş ve özel hayatınızla ilgili paylaşmak istediğiniz güzel haberleri bu sayfalardan mezunlarımıza duyurmak istiyoruz. Önerilerinizi, fikirlerinizi, resimlerinizi ve haberlerinizi mezun@ku.edu.tr adresine bekliyoruz.