Bu iletiyi düzgün göremiyorsanız online versiyonu görüntülemek için lütfen tıklayınız.
 

Bir Olursak Olur!

Her mezun sınıfımızın vereceği destek ile bir bursiyerimizi Koç Üniversitesi'nin eğitim imkânlarıyla buluşturma hedefimiz devam ediyor.
Bildiğiniz üzere mezun sınıflarımızın bu hedefe ulaşabilmeleri için üniversitemiz de mezunlarımıza destek veriyor. Her mezun sınıfımız bağışlarıyla yıllık 30.000 TL tutarında kaynağa ulaştığında, üniversitemiz de iki misli oranında destek vererek bir öğrencinin yıllık gideri olan 90.000 TL'ye ulaşılmasını sağlayacak.
Mezunlarımızın her ay düzenli olarak yapacağı bağışlarla bu hedefe kolaylıkla ulaşabileceğiz. Yeni bursiyerlerimizin aramıza katılabilmesi için çok değerli olan desteğinizi bekliyoruz.

Sınıfınızın bağış fonundaki son durumu KÜME’den takip edebilirsiniz.

Haberin devamı!

 

Zeynep Keleş'ten Gaea Restoran

Aile şirketinde kazandığı deneyimleri yeme-içme sektöründe pekiştiren 2010 Endüstri Mühendisliği mezunumuz Zeynep Keleş İntema Yaşam Merkezi’nin içinde açtığı yeni restoranı Gaea ile mutfağı hayatın kalbine yerleştiriyor. Zeynep ile bir araya gelerek kariyer hikayesi ve Gaea Restoran hakkında konuştuk.

Haberin devamı!

Anadolu Bursiyeri Vanlı Fatma’nın hikayesini izlediniz mi?

"Koç Üniversitesi'nde aldığım eğitim kişisel olarak benim hayatıma doğrudan dokundu; hem bugünümü, hem de kaderimi değiştirdi." diyen Fatma'nın hikayesini mutlaka izleyin. Edirne'den Kars'a, Anadolu gençlerinin her zaman yanında olduk. Haydi siz de Anadolu Bursiyerleri'ne destek olun, bir gencin hayatına dokunup onu geleceğe taşıyalım.

Bağış yapmak için: https://bagis.ku.edu.tr/anadolu-bursiyerleri/

Haberin devamı!

Koç Üniversitesi yurtlarından ortaklığa: Deux Lapins

2005 Ekonomi mezunumuz Bige Duyulmuş ve 2006 İşletme mezunumuz Müge Yaşar yurtlarda başlayan dostluklarını yeni kurdukları girişimleri Deux Lapin’e taşıdılar. Bige ve Müge ile bir araya gelerek odağında sadelik ve fonksiyonellik olan markaları hakkında konuştuk.


Haberin devamı!

Ve Dahası...

Koç Üniversitesi mezunlar network’ü: KÜME

KÜME’ye hemen giriş yaparak mezunlar ağına katıl, bilgilerini güncel tut, detaylı arama özelliği ile KÜME’nin sağladığı imkanlardan faydalan, iş ilanlarını takip et.
3500’e yakın mezunumuzun daha fazla iletişim ve işbirliği kurmak için giriş yaptığı KÜME’ye hemen dahil ol!

Tıkla, network’ünü genişlet : http://kume.ku.edu.tr

Haberin devamı!


KWORKS’ün Yeni Dönem Hızlandırma Programı’na başvurular başladı.

Girişimcilerin sürdürülebilir ve ölçeklenebilir teknoloji girişimleri başlatmalarına destek veren Koç Üniversitesi Girişimcilik Araştırma Merkezi KWORKS yeni dönem “Hızlandırma Programı” için başvuruları almaya başladı. Yenilikçi teknoloji, süreç ya da iş modeli geliştiren tüm girişimcilerin katılabileceği ‘Hızlandırma Programı’na başvurular, 23 Şubat 2018 tarihine kadar yapılabilecek.

Haberin devamı!


KOÇ-KAM’dan Geleceğin Rol Model Lider Kadınlar Projesi

Kendi sektörlerinde geleceğin lideri olmayı hedefleyen seksen genç kadının genel ve sektörel liderlik konularında eğitimlerden yararlanacakları Geleceğin Rol Model Lider Kadınları projesi başlıyor.

Alanının önde gelen kadın liderlerinin sağlayacağı mentörlük programının ardından sertifika almaya hak kazanılacak bu özel proje için genç profesyonel kadınları projemize başvurmaya davet ediyoruz.

Haberin devamı!

 

MEZUNLAR WEB SİTEMİZİ ZİYARET ETMEK İÇİN LÜTFEN TIKLAYINIZ

 

Bültenlerimizde mezunlarımızdan gelecek haberlere daha çok yer vermek, iş ve özel hayatınızla ilgili paylaşmak istediğiniz güzel haberleri bu sayfalardan mezunlarımıza duyurmak istiyoruz. Önerilerinizi, fikirlerinizi, resimlerinizi ve haberlerinizi mezun@ku.edu.tr adresine bekliyoruz.