Bu iletiyi düzgün göremiyorsanız online versiyonu görüntülemek için lütfen tıklayınız.
 

Koç Üniversitesi mezunlarını bir araya getiren sosyal ağ: KÜME

KÜME’ye hemen giriş yaparak tek tıkla 12.000’den fazla mezuna ulaş, gelişmiş mezun ağından faydalan, gelişmeleri takip et ve işbirlikleri kur.

Tıkla, sınırsız iletişim ağına bağlan: http://kume.ku.edu.tr

Havalar ısınıyor, yaz geliyor!

KÜMED ve KÖLMED olarak tüm Koçluların bir arada olacağı partimizde, KoçPera’da “Yaza Merhaba” diyoruz.
Dans etmeden duramayacağınız müzikler, Kutumubu ile photo booth’da eğlenceli kareler, sürprizler, nefis atıştırmalıklar ve kokteyllerle KoçPera Teras’ın tadını çıkarıyoruz.

Haberin devamı!

Bir yıl aradan sonra kaldığı yerden: Bahar Şenliği’17

Koç Üniversitesi Sosyal Aktiviteler Kulübü tarafından düzenlenen 22. Bahar Şenliği, 6 Mayıs 2017 Cumartesi günü Rumelifeneri Kampüsü’nde gerçekleştirilecek. Katılımcılara müzik şöleni yaşatacak festivalde Yalın ve Kalben canlı performanslarıyla sahne alacak. Festival bu yıl sadece öğrencilerimiz ve mezunlarımıza özel olacak.

Haberin devamı!

OECD’de bir Koçlu: Umur Gökçe’07

Ekonomik Kalkınma ve İşbirliği Örgütü’nün (OECD) Paris ofisinde çalışan 2007 Endüstri Mühendisliği ve Ekonomi mezunumuz Umur Gökçe ile kariyeri hakkında konuştuk. Umur, AB tarafından desteklenen, Türkiye’deki bölgesel rekabet edebilirliği geliştirmeyi hedefleyen bir proje kapsamında yayınlanmasına öncülük ettiği “Strengthening the Spatial Dimension in Turkey” başlıklı raporu da bizimle paylaştı.

Haberin devamı!

Ve Dahası...

Gül Aslan’dan Mumu Dizayn

Dünyada İnovasyon Yöneticiliği Sertifikası’nı (Certified Innovation Manager - IAOIP) alan ilk kişiler arasında olan 2002 Uluslararası İlişkiler mezunumuz Gül Aslan ile biraraya geldik, Koç Üniversitesi yıllarını ve kurumsal hayattan girişimciliğe uzanan kariyer hikayesini konuştuk. Risk yönetimi konusunda uzman olan Gül, kurumsal hayattan taşıdığı tecrübeleri aktardığı Mumu Dizayn’ı anlattı.

Haberin devamı!


KÜMED tanıtım gecesinde yönetim kurulumuz yeni gönüllüleriyle tanıştı

Mezunlar Derneğimizin işleyişi, yapısı ve amaçlarıyla ilgili bilgiler verdiğimiz geceyi 5 Nisan tarihinde panel şeklinde gerçekleştirdik. KÜMED olarak amacımız; birbirine kenetlenmiş 12.000 mezun ve 5.000’e yakın dernek üyemizle, Türkiye’de öncü ve etkin bir Mezunlar Derneği yaratmak. Sizleri de KoçPera’da gerçekleştirdiğimiz dernek faaliyetlerimize katılmaya ve profesyonel ve sosyal olarak KÜMED’e katkı sağlamaya davet ediyoruz.

Haberin devamı!


Amsterdam’da keyifli bir Cumartesi: Mezunlar Buluşması

Artık gelenekselleşen etkinliklerden biri olan Hollanda mezunlar buluşması 8 Nisan Cumartesi günü Amsterdam’da gerçekleşti. Bu yıl Sabancı Üniversitesi mezunları ile birlikte yapılan etkinliğe katılım oldukça yüksekti. Bu keyifli etkinliği Amsterdam mezun temsilcimiz Şule Ergüt’04 anlattı.

Haberin devamı!

 

MEZUNLAR WEB SİTEMİZİ ZİYARET ETMEK İÇİN LÜTFEN TIKLAYINIZ

 

Bültenlerimizde mezunlarımızdan gelecek haberlere daha çok yer vermek, iş ve özel hayatınızla ilgili paylaşmak istediğiniz güzel haberleri bu sayfalardan mezunlarımıza duyurmak istiyoruz. Önerilerinizi, fikirlerinizi, resimlerinizi ve haberlerinizi mezun@ku.edu.tr adresine bekliyoruz.