Bu iletiyi düzgün göremiyorsanız online versiyonu görüntülemek için lütfen tıklayınız.
 

Bir Öğrencinin Hayali, Bir Öğretmenin Gururu Olmak İçin 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü Sertifika ile Kutlayın.

Başarılı yarınlar için çabalayan öğretmenlerimizin en büyük mutluluğu, öğrencilerinin aldıkları iyi eğitimle topluma yarar sağlayan birer birey olduklarını görmeleridir. 

Siz de isme özel hazırlanan sertifikalarla öğretmenlerinizin bu özel gününü anlamlı bir hediye ile kutlayabilirsiniz. 

Eğitimin vazgeçilmez öncüleri öğretmenlerimizin Öğretmenler Günü kutlu olsun.

Haberin devamı!

Sırma Er'12 ile Röportaj: İngiltere'de 48 Saatte Şirket Kurmak

Koç Üniversitesi’nden 2012 yılında mezun olan Sırma Er ile keyifli bir sohbet gerçekleştirdik. Uzun bir reklamcılık kariyerinin ardından fintech alanına geçen Sırma, Kariyeri ve wamo hakkında ilham veren bilgiler paylaştı, İngiltere’de şirket kurmayı kolaylaştıran yollar hakkında konuştu. Sohbetin detaylarını röportajımızda bulabilirsiniz.

Haberin devamı!

Mustafa Barış Güneş'07 ile Röportaj: Çocuklar İçin Kodlama

Koç Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği Bölümü’nden mezun olan Mustafa Barış Güneş’07 ile bir röportaj gerçekleştirdik. Barış’la, kariyer yolculuğu, çocukların öğrenme ve kariyer gelişimi için yaptığı konuşmalar, çocuklara yönelik kodlama ile ilgili kitap çevirileri ve yazılım çalışmaları hakkında konuştuk. Sohbetimizin detaylarını röportajımızda bulabilirsiniz.

Haberin devamı!

ART WALK / İsmi Lâzım Değil Sergi Turu

Küratörlüğünü Brigitte Pitarakis ve Selen Ansen’in üstlendiği İsmi Lâzım Değil sergisi için 3 Aralık Cumartesi günü Abdülmecit Efendi Köşkü’ndeyiz! Ömer M. Koç’un koleksiyonundan göreceğimiz eserler dışında sergide yurt dışından da sanatçı ve koleksiyonerlerden ödünç alınan eserleri inceleme fırsatı yakalayacağız. Sergi alanının iç mekanını gezdikten sonra turumuzu sonlandıracağız, dileyen katılımcılar en alt katta yer alan video ağırlıklı sergiyi bireysel olarak gezebilirler.

Haberin devamı!

Ve Dahası...

Sosyal Girişimler ve Sorumlu Şirketler Bir Araya Geldi

Koç Üniversitesi Sosyal Etki Forumu (KUSIF)’in, İstanbul Kalkınma Ajansı’nın (İSTKA) desteğiyle Vehbi Koç Vakfı (VKV) ve Sosyal İnovasyon İnisiyatifi Derneği (Impact Hub İstanbul) ortaklığında gerçekleştirdiği Sosyal Girişim İstanbul Projesi’nin en önemli ayaklarından PartnerUp Hızlandırma Programı’nın beş aylık ilk döngüsü tamamlandı. İstanbul’da faaliyet gösteren sosyal etki odaklı girişimlerle özel sektör arasında köprüler kurmayı amaçlayan programın ilk döneminde on bir girişim desteklendi.

Haberin Devamı!


Koç Üniversitesi Türkiye'nin EQUIS Akreditasyonlu Tek Üniversitesi Olmayı Sürdürüyor

Koç Üniversitesi, yönetim bilimleri ve işletme alanında faaliyet gösteren yükseköğrenim kurumlarının kalite değerlendirmesi ve gelişimi amacıyla oluşturulan Avrupa Kalite Geliştirme Sistemi (EQUIS) tarafından yeniden akredite edildi. Koç Üniversitesi, Türkiye’den bu akreditasyonu alan tek akademik kurum olma özelliği taşıyor.

Haberin Devamı!


KUMED AKADEMİ / Etkin Müzakere Teknikleri Sertifika Programı

Günün her anında, çatışmalarla karşılaşıyor, çözebiliyor ya da havada bırakıyoruz. Bazen farkında bile olmadığımız müzakereler yapıyoruz. Her ilişkinin bir dengede seyretmesini için çaba sarf ediyor, iletişim kurarken bazı yerlerde, bazen hep aynı yerlerde takılabiliyoruz. İş hayatında ve özel hayatımızda çatışmalara nasıl yaklaştığımız sandığımızdan çok belirleyici oluyor. Bir anlaşmayı olabilecek en iyi sonuca bağlamak, kaynakların, potansiyelin tümünü kullanmak, daha iyi iletişim kurmak için gerekli beceriler bulunuyor. Bu eğitim, çatışma çözümlerinden müzakereye bir yol çizerek, farklı alanlarda kullanabileceğiniz becerileri edinmeniz için gerekli taşları döşüyor.

Haberin devamı!


 

MEZUNLAR WEB SİTEMİZİ ZİYARET ETMEK İÇİN LÜTFEN TIKLAYINIZ

 

Bültenlerimizde mezunlarımızdan gelecek haberlere daha çok yer vermek, iş ve özel hayatınızla ilgili paylaşmak istediğiniz güzel haberleri bu sayfalardan mezunlarımıza duyurmak istiyoruz. Önerilerinizi, fikirlerinizi, resimlerinizi ve haberlerinizi mezun@ku.edu.tr adresine bekliyoruz.