Bu iletiyi düzgün göremiyorsanız online versiyonu görüntülemek için lütfen tıklayınız.
 

10. 15. 20. 25. Yıl Gala Yemekleri

Hem '96, '01, 06, '11 Mezunlarımız hem de pandeminin etkileri sebebiyle geçtiğimiz sene bir araya gelemediğimiz '95, '00, '05 ve '10 Mezunlarımız için düzenleyeceğimiz Gala Yemeği etkinliğimiz için iki grubu da 27 Kasım akşamı KoçPera'ya bekliyoruz. 

10-15-20-25. yıllarınızı kutlayacağınız bu özel gece, Rektörümüzün konuşmasıyla başlayacak ve siz mezunlarımıza özel kristaller hediye edilecektir. Divan’ın ikramları ve güzel müzikler eşliğinde, döneminizden dostlarınızla beraber eski günleri yad edebileceğiniz, renkli bir gece sizi bekliyor. 

Yerlerimiz sınırlı, adınıza özel kristalinizin hazırlanması ve etkinliğe katılabilmek için KÜME adresini ziyaret edin! 

Haberin devamı!

Yeni KUMED Genel Sekreteri Enver Murat Güçlü’08 ile Röportaj

Koç Üniversitesi Sosyoloji Bölümü 2008 mezunlarından Enver Murat Güçlü ile keyifli bir röportaj gerçekleştirdik. Yeni KUMED Genel Sekreteri Enver Murat Güçlü’08’in öğrencilik yılları ve yeni görevi hakkındaki sohbetimizin detaylarını röportajımızda bulabilirsiniz.

Haberin devamı!

Prof. Dr. Bertil Emrah Oder ile Fakültemden Haber Var: Hukuk Fakültesi

Mezunlarla İlişkiler Ofisi ve Koç Üniversitesi fakülteleri iş birliğinde hazırlanan "Fakültemden Haber Var" etkinlik serisi devam ediyor. Bu etkinlik serisinde dekanlarımız, mezun olduğunuz fakültenin güncel durumu hakkında bilgi veriyor ve sizlerin sorularını yanıtlıyor. "Fakültemden Haber Var" serisinin ikincisini Hukuk Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Bertil Emrah Oder ile gerçekleştiriyoruz. 1 Kasım Pazartesi günü saat 19.00'da gerçekleştireceğimiz etkinliğimize Zoom aracılığıyla katılabilirsiniz. Etkinliğe kaydolmak ve detayları öğrenmek için KÜME’yi ziyaret edin.

Haberin devamı!

Koç Üniversitesi Mezunları KÜME ile Bir Arada

Mezunlar Ağı KÜME ile Koç Üniversitesi’nin 17.000’den fazla mezunuyla iletişim ve iş birliği içinde olun. Tek tıkla tüm mezunlara ulaşın, gelişmiş mezun ağından faydalanın, gelişmeleri takip edin, bağlantılar kurun. Mezunlar camiası için paylaşılan iş ilanlarını görüntüleyin ve sizin için organize edilen etkinliklerde yerinizi alın. Mezun arkadaşlarınızla öğrencilik yıllarınızda olduğu gibi bağlantıda kalın.

Haberin devamı!

Ve Dahası...

New York Mezunlar Buluşması

Dünyanın çeşitli yerlerinde yaşayan mezunlarımız buluşmaya ve bağlar kurmaya devam ediyor! New York mezun temsilcimiz Doğukan Aksoy’08’un destekleri ile 11 Kasım Perşembe günü gerçekleşecek etkinliğe kaydolmak ve detayları öğrenmek için KÜME’yi ziyaret edin.

Haberin devamı!


Genel Kurul Toplantımız Tüm Üyelerimize Duyurulur!

Derneğimizin Olağan Genel Kurul Toplantısı 4 Kasım Perşembe, saat 19:30'da İstiklal Caddesi No:181 Beyoğlu adresindeki Koç Üniversitesi Anadolu Medeniyetleri Araştırma Merkezi'nde yapılacaktır. Yeterli çoğunluk sağlanamadığı takdirde ikinci toplantı aynı yer ve saatte 18 Kasım Perşembe günü yapılacaktır.

Haberin Devamı!


Seyahatler ve Kâşifler Atlası: Tüm zamanlardan ve yerlerden keşişlerin, doğa bilimcilerin, gezginlerin seyahatleri

Isabel Minhós Martins’in kaleme aldığı ve Bernardo P. Carvalho’nun çizimlerinin eşlik ettiği Seyahatler ve Kâşifler Atlası’ Koç Üniversitesi Çocuk’ta (KÜ Çocuk) yayımlandı. Haritaların olmadığı bir dünya hayal edebilir miyiz bugün?

Haberin devamı!


 

MEZUNLAR WEB SİTEMİZİ ZİYARET ETMEK İÇİN LÜTFEN TIKLAYINIZ

 

Bültenlerimizde mezunlarımızdan gelecek haberlere daha çok yer vermek, iş ve özel hayatınızla ilgili paylaşmak istediğiniz güzel haberleri bu sayfalardan mezunlarımıza duyurmak istiyoruz. Önerilerinizi, fikirlerinizi, resimlerinizi ve haberlerinizi mezun@ku.edu.tr adresine bekliyoruz.