Bu iletiyi düzgün göremiyorsanız online versiyonu görüntülemek için lütfen tıklayınız.
 

Eğitimde Fırsat Eşitliği Hayalleriyle Hepimiz 1’imiz İçin.

Eğitimde Fırsat Eşitliği Hayalleriyle Hepimiz 1’imiz İçin.

Mezun Sınıfları Bağış Kampanyamız ile birlikte eğitimde fırsat eşitliği umutlarımız da devam ediyor. Bu kampanyanın sürdürülebilir olması ve hedeflerimize ulaşabilmek için çalışmalarımızı gerçekleştiriyoruz. Sizlerin de bildiği üzere kampanyanın sürdürülebilir olması için düzenli bağışlar çok büyük önem taşıyor.  Her ay 70 kişinin 70 TL’lik düzenli bağış yapması ile kampanyamızı sürdürülebilir hale getiriyoruz. 15.000’i aşkın mezun sayımızı düşündüğümüzde her mezun sınıfından 70 kişiyi bu programa dahil etmek imkansız bir hedef değil.

Eğitimde firsat eşitliği misyonumuzun sürdürülebilirliği için siz de programımıza düzenli bağış yapın, hep birlikte parlak gençlerimizin yanında olalım. Düzenli bağışlarınızla sınıf fonunuza destek vermek için buraya tıklayabilir ve şu sıralar birçok yaşıtından dezavantajlı bir şekilde üniversite sınavına hazırlanan anadolulu bir gencimize umut olabilirsiniz.

İnanıyoruz, bir olursak olur.

Haberin devamı!

Koç Üniversitesi 26 ve 27’nci Dönem Mezunlarını Verdi.

Koç Üniversitesi 26 ve 27’nci Dönem Mezunlarını Verdi.

Koç Üniversitesi’nin “26 ve 27. Lisans ve Lisansüstü Mezuniyet Töreni” çevrimiçi canlı olarak gerçekleştirildi. İnsani Bilimler ve Edebiyat Fakültesi Psikoloji Bölümü öğrencisi İpek Bahar Ungan’ın 2020 yılı, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme Bölümü öğrencisi Burcu Magemizoğlu’nun 2021 yılı okul birincisi olduğu Koç Üniversitesi’nde, lisans ve lisansüstü eğitimini tamamlayan 2328 öğrenci mezun oldu. Törende konuşan Koç Üniversitesi Mütevelli Heyet Başkanı Prof. Dr. Nur Yalman, “Koç Üniversitesi’nin, dünyanın en itibarlı bilim yuvalarından biri haline geldiğini görmek ve bilmek, sizlerle beraber güzel ülkemizi bilim dünyasında yüceltmek en büyük ülkümüzdür. Bu konuda taviz vermeyeceğiz” dedi. 

Haberin devamı!

EuroLeague Şampiyonu Mezunumuz: Yakup Sekizkök’03

EuroLeague Şampiyonu Mezunumuz: Yakup Sekizkök’03

Koç Üniversitesi Ekonomi mezunu ve ülkemizin basketboldaki gururu Anadolu Efes’in Yardımcı Antrenörü Yakup Sekizkök’03 ile kariyeri ve EuroLeague Kupası’nın hikayesi hakkında konuştuk. Mezunlar camiası olarak bizleri gurulandıran mezunumuz Yakup Sekizkök’ü ve takımı Anadolu Efes’i tebrik ediyoruz. Anadolu Efes’in EuroLeague serüveni ve Yakup Sekizkök’03’ün kariyeri hakkındaki detayları sohbetimizde bulabilirsiniz.

Haberin devamı!

Nevzat Sinan Atlığ'00 ile "Pandemi Döneminde Aşı Geliştirmek"

Nevzat Sinan Atlığ'00 ile "Pandemi Döneminde Aşı Geliştirmek"

Pfizer Aşı Bölümü Bölge Sorumlusu Nevzat Sinan Atlığ'00 ile, Hemşirelik Fakültesi Öğretim Görevlisi ve KUMED YK Başkan yardımcısı Begüm Yalçın'08 moderatörlüğünde gerçekleşen KUMED Sohbetleri serimizin bu bölümünde "Pandemi Döneminde Aşı Geliştirmek" üzerine konuştuk. Pfizer’de 2000’den bu yana farklı görevlerde bulunan Nevzat Sinan Atlığ, daha önceki aşı geliştirme süreçleri ile günümüzü karşılaştırdı. Aşı karşıtlığı karşısındaki çalışmaları ve ilaç sektörünün geleceğini bizlerle paylaştı. Covid-19 sürecinin başlangıcından bugüne kadarki süreçteki değişimler, gelişmeler ve öngörüler konuşuldu.

Haberin devamı!

Mentor Mezun Ağı 2020-2021 Dönemi Tamamlandı.

Mentor Mezun Ağı 2020-2021 Dönemi Tamamlandı.

Koç Üniversitesi öğrencilerinin profesyonel hayata geçişlerini kolaylaştırmak için planan Mentor Mezun Ağı Programı, 2020-2021 Dönemi’ni noktaladı. Yedi aylık süre boyunca öğrenci menteelerimiz, mentor mezunlarımızla kariyerlerinin ilk adımını daha sağlam atabilmek için birlikte çalıştılar.

Haberin devamı!

KUMED Gönüllüsü Kaan İnanç’19 ile E-spor Turnuvaları Hakkında Röportaj

KUMED Gönüllüsü Kaan İnanç’19 ile E-spor Turnuvaları Hakkında Röportaj

Koç Üniversitesi 2019 Makine Mühendisliği Bölümü’nden mezun olan Kaan İnanç ile keyifli bir sohbet gerçekleştirdik. Koç Üniversitesi Mezunlar Derneği Gönüllüsü olan Kaan İnanç’19 ile Koç Üniversitesi yılları ve KUMED ile birlikte düzenledikleri Gaming Week ve oyun turnuvaları hakkında konuştuk.

Haberin devamı!

Ve Dahası...

Oxford İşletme Grupları Elkitabı

Oxford İşletme Grupları Elkitabı

Aslı M. Çolpan, Takashi Hikino ve James R. Lincoln’ün derlediği “Oxford İşletme Grupları Elkitabı”, Koç Üniversitesi Yayınları’ndan (KÜY) çıktı. Bu derleme, işletme gruplarının gelişimini, stratejilerini ve kurumsal yönetimlerini irdelemeye yönelik kapsamlı ilk çalışma niteliğinde.

Haberin devamı!


KUMED’den GastroClub üyeliği

KUMED’den GastroClub üyeliği

KUMED, üyelerine 1200’ü aşkın restoranda geçerli (Midpoint, Kırıntı, Cookshop vb.) GastroClub üyeliği hediye ediyor. Üyelik aidatının tamamını ödeyen ve kredi kartı ile otomatik ödeme talimatı veren üyeler bu üyelikten yararlanmak için kumed@kocmezunlar.org adresine yazarak talepte bulunabilirler.  Üyelik bilgilerinizi kontrol etmek, aidat bilgilerine ulaşmak ve otomatik ödeme talimatı vermek için KÜME’ye kaydolun.

Haberin Devamı!


Sefarad Güzergâhları

Sefarad Güzergâhları

Kerem Tınaz’10 ile Oscar Aguirre-Mandujano’nun derlediği “Sefarad Güzergâhları”, Koç Üniversitesi Yayınları’ndan (KÜY) çıktı. Bir koleksiyondan esinlenerek hazırlanan “Sefarad Güzergâhları” nesnelerin anlattığı bir tarihi gözler önüne seriyor.

Haberin devamı!


 

MEZUNLAR WEB SİTEMİZİ ZİYARET ETMEK İÇİN LÜTFEN TIKLAYINIZ

 

Bültenlerimizde mezunlarımızdan gelecek haberlere daha çok yer vermek, iş ve özel hayatınızla ilgili paylaşmak istediğiniz güzel haberleri bu sayfalardan mezunlarımıza duyurmak istiyoruz. Önerilerinizi, fikirlerinizi, resimlerinizi ve haberlerinizi mezun@ku.edu.tr adresine bekliyoruz.