Bu iletiyi düzgün göremiyorsanız online versiyonu görüntülemek için lütfen tıklayınız.
 

2018 Bağışçı Listesi yakında yayınlanıyor.

2020 Bağışçı Listesi Yayında!

2017 yılından bu yana gururla sürdürdüğümüz Mezun Sınıfları Bağış Kampanyası’nın çıktılarını, bu kampanyayı ayakta tutan ve gelecek nesillere umut olan mezunlarımızla şeffaf bir şekilde paylaşmaya devam ediyoruz. 1 Ocak 2020 ile 31 Aralık 2020 tarihleri arasında programımıza destek olanlara yer verdiğimiz ve Bağışçı Çevreleri'ne göre düzenlediğimiz 2020 Bağışçı Listesi yayımlandı. 2020 yılı içerisinde desteklerini esirgemeyen mezunlarımıza camiamız adına teşekkür ediyoruz. Bağışçı Listesi’ni incelemek ve Koç Üniversitesi’ne kazandırdığımız öğrencilerimizi tanımak için tıklayınız.

Haberin devamı!

New York’ta yaşayan mezunlarımız buluşuyor.

Koç Üniversitesi Türkiye’nin “Triple Crown” Unvanına Sahip İlk ve Tek Üniversitesi Oldu.

Koç Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi ve İşletme Enstitüsü, küresel akreditasyon kuruluşu AACSB International’dan, (Association to Advance Collegiate Schools of Business/İşletme Yüksek Okullarını Geliştirme Derneği) akreditasyon aldı. Daha önce AMBA ve EQUIS akreditasyonlarına da sahip olan Koç Üniversitesi, bu akreditasyonla birlikte Türkiye’den “Triple Crown” (Üçlü Akreditasyon) ünvanına sahip ilk ve tek akademik kuruluş oldu.

Haberin devamı!

Zamanda Yolculuk Yapmaya Ne Dersiniz?

KWORKS’ün 2021 Yılı Hızlandırma Programlarına Seçilen Girişimler Belli Oldu.

Koç Üniversitesi Girişimcilik Araştırma Merkezi KWORKS hızlandırma programları düzenleyerek, girişimcileri desteklemeyi sürdürüyor. KWORKS Hızlandırma, KWORKS Ön Hızlandırma, KWORKS Derin Teknoloji ve KWORKS Kampüs Ön Hızlandırma olmak üzere 4 farklı programa seçilen girişimler belli oldu. 23 girişimin yer aldığı KWORKS’21 programında yer alan girişimlerin yüzde 65’ini SaaS ve derin teknoloji girişimleri, yüzde 35’ini ise web/mobil uygulama girişimleri oluşturuyor.

Haberin devamı!

Zamanda Yolculuk Yapmaya Ne Dersiniz?

Koç Üniversitesi Mezunlar Derneği olarak 2020-2021 Mezunlarını tebrik ediyoruz!

Sevgili yeni mezunlar, belki öğrencilik hayatınızın son döneminin tadını çıkaramadığınızı düşünüyorsunuz, belki de okulun ilk zamanlarını her zaman özleyeceğinizi düşünüyorsunuz. Bir dönemi geride bırakırken, mezunlar olarak sizlerin yanındayız. Sizi de aramızda görmeyi çok isteriz. Yakında görüşmek, yeni arkadaşlar edinmek ve eski günlerin telafisini yapmak dileğiyle! Daha fazla bilgi ve üyelik için sizleri kocmezunlar.org adresine ve @kocmezunlar Instagram sayfamıza bekliyoruz.

Haberin devamı!

Anadolu Bursiyerleri Programı Teşekkür Gecesi

KUMED AKADEMİ: Müzakere Teknikleri Eğitimi Başladı!

Dr. Meltem Ersoy’03 eğitmenliğinde dopdolu bir programla başlayan en yeni KUMED Akademi eğitimimiz, pek çok farklı alandan, 14 mezunumuzun katılımıyla, toplamda 10 seans olarak devam edecek. Eğitimde katılımcılar müzakere kaslarını yani kendilerini ifade yeteneklerini geliştirecek, iş anlaşmalarından günlük hayata her alanda ihtiyaç duyulan anlar için yol haritalarını çizecek yetkinliğe sahip olacak. Yeni eğitim serilerimiz ve mevcut eğitimlerimizin devamı için bizi takipte kalın.

Haberin devamı!

Ve Dahası...

Genç girişimci: Onur Yalınkılınç’19

Koç Üniversitesi’nden Farklı Kariyer Hedeflerine Yönelik Profesyonel Yüksek Lisans Programları

Koç Üniversitesi, profesyonellere yönelik sunduğu yüksek lisans programlarıyla hızla gelişen uzmanlık alanlarında ileri düzeyde eğitim imkânı sunuyor. Katılımcıları bilinçli kararlar almaya hazırlamak üzere akademik bilgiyi iş dünyasındaki uygulamalarla harmanlayan yüksek lisans programları öğrencilere kariyer ufukları açıyor.

Haberin devamı!


10. 15. ve 20. Mezuniyet yılımızı kutladık.

Koç Üniversitesi Mezunlar Linkedin Grubu

Mezun arkadaşlarınızla bağlantıda kalmak, size özel iş ilanlarını görüntülemek, kariyerinizle ya da sosyal hayatınızla ilgili bir başarı hikayenizi paylaşmak, etkinlik ve duyurulardan haberdar olmak için Koç Üniversitesi Mezunlar Linkedin Grubu’na davetlisiniz.

Haberin Devamı!


Koç Üniversitesi Yayınları’nın ilk kitabevi Beyoğlu’nda açıldı.

KÜ Çocuk Kitap- Ada Lovelace ve Sayıların Başını Döndüren Makine

Yazar Zoë Tucker ile çizer Rachel Katstaller’in, teknoloji tarihinin en parıltılı isimlerinden biri haline gelecek olan küçük bir kız çocuğunun gerçek hikâyesini anlattığı “Ada Lovelace ve Sayıların Başını Döndüren Makine”, Koç Üniversitesi Çocuk’ta (KÜ Çocuk) yayımlandı.

Haberin devamı!


 

MEZUNLAR WEB SİTEMİZİ ZİYARET ETMEK İÇİN LÜTFEN TIKLAYINIZ

 

Bültenlerimizde mezunlarımızdan gelecek haberlere daha çok yer vermek, iş ve özel hayatınızla ilgili paylaşmak istediğiniz güzel haberleri bu sayfalardan mezunlarımıza duyurmak istiyoruz. Önerilerinizi, fikirlerinizi, resimlerinizi ve haberlerinizi mezun@ku.edu.tr adresine bekliyoruz.