Bu iletiyi düzgün göremiyorsanız online versiyonu görüntülemek için lütfen tıklayınız.
 

2018 Bağışçı Listesi yakında yayınlanıyor.

Giving Week 01/07 Aralık’ta başlıyor.

Bu yıl ikincisini gerçekleştireceğimiz Giving Week ile Anadolu’nun parlak gençlerinin hayallerine ortak oluyoruz. 1-7 Aralık tarihleri arasında gerçekleşecek farkındalık haftamız Giving Week ile birlikte fırsat eşitliği bekleyen ihtiyaç sahibi gençlerin kaliteli eğitim imkanlarına ulaşabilmesi için var gücümüzle çalışıyoruz. Pandemi şartlarında üniversite sınavına hazırlanan Anadolu’nun umut ışıkları, Koç Üniversitesi’nin kaliteli eğitim olanaklarına ulaşabilsin diye Mezunlar Camiası olarak Giving Week’te yer alıyoruz. Giving Week, mezunların, çalışanların ve KU dostlarının bağışlarıyla birlikte fırsat eşitliği bekleyen gençlerimizin umudu olmayı amaçlamaktadır. Eşit İmkanlarla Geleceğe Hazırlanan Gençler Sen Varsan Var!

Haberin devamı!

New York’ta yaşayan mezunlarımız buluşuyor.

Mezun Panelleri Devam Ediyor.

Mezunlarla İlişkiler Ofisi, Kariyer Gelişim Merkezi ve öğrenci kulüpleri iş birliğinde düzenlenen Mezun Panelleri’nde, belirli sektör ve alanlarda çalışan ya da belirli bölümlerde eğitim almış mezunlarımızı ağırlıyor ve öğrencilerimizle buluşturuyoruz. 2019- 2020 akademik yılı içerisinde şu ana kadar üç Mezun Paneli ile on mezunumuzu öğrencilerimizle çevrimiçi etkinlikle bir araya getirdik.

Haberin devamı!

Zamanda Yolculuk Yapmaya Ne Dersiniz?

Prof. Dr. Metin Sitti “Yılın Bilimde Çığır Açan Buluşu Ödülü’’nün Sahibi Oldu.

Koç Üniversitesi Tıp ve Mühendislik Fakülteleriyle, ETH Zürih Bilişim Teknolojileri ve Elektrik Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi ve Max Planck Akıllı Sistemler Enstitüsü Direktörü Prof. Dr. Metin Sitti, “Duvarları Yıkmak: Dünya Bilim Zirvesi’nin” Mühendislik ve Teknoloji kategorisindeki “Yılın Bilimde Çığır Açan Buluşu Ödülü”nün sahibi oldu. 9 Kasım’da gerçekleştirilen zirvedeki ödül, kablosuz küçük tıbbi robotlar, biyoesinli minyatür, yumuşak robotlar ve yapıştırıcılar gibi çalışmaları nedeniyle Prof. Dr. Metin Sitti’ye takdim edildi.

Haberin devamı!

Anadolu Bursiyerleri Programı Teşekkür Gecesi

"Devlet Garantileri" Kitabı Yazarı Hasan Basri Çifçi'18 ile Röportaj

Koç Üniversitesi Hukuk ve Sosyoloji bölümlerinden 2018 yılında mezun olan Hasan Basri Çifçi ile Koç Üniversitesi günlerini, lisans sonrasındaki hayatını ve çok yönlü bir kişi olarak akademide varolmanın geleceğini konuştuk. Kendisinin kitaplaşan ‘’Devlet Garantileri’’ isimli tezinin öyküsünü ve mezunumuzun kariyer yolculuğunun detaylarını röportajımızda bulabilirsiniz.

Haberin devamı!

Ve Dahası...

Genç girişimci: Onur Yalınkılınç’19

KUMED on the WEB: Trump Gitti, Trumpizm Etkileri Devam Edecek mi?

ABD Dış İşleri Bakanlığı Reuters Haber Muhabiri, Mezunumuz Hümeyra Pamuk’02 ile ABD’nin Eski Başkanı Donald Trump ve Yeni Başkanı Joe Biden’ın siyasi politikasını ve Türkiye’ye etkilerini, 3 Aralık Perşembe akşamı Instagram canlı yayınımızda konuşacağız. 

Haberin devamı!


10. 15. ve 20. Mezuniyet yılımızı kutladık.

Bizi Takipte Kalın!

Yepyeni içerikler, online etkinlikler, canlı yayınlar ve daha fazlası için sosyal medya hesaplarımızı takip etmeyi unutmayın!

Instagram
YouTube
Facebook

LinkedIn


Koç Üniversitesi Yayınları’nın ilk kitabevi Beyoğlu’nda açıldı.

Koç Üniversitesi İşletme Enstitüsü Dünyanın En İyileri Arasında

Koç Üniversitesi İşletme Enstitüsü, Financial Times tarafından 2020 yılı için hazırlanan dünyadaki Executive MBA (EMBA) programlarının değerlendirildiği sıralamada 49. sıraya yükselerek önemli bir başarı elde etti. Türkiye’den ilk 50 sıralamasına giren tek okul olmayı başaran Koç Üniversitesi, bu yıl da dünyanın en iyi işletme okulları arasında yer aldı.

Haberin devamı!


 

MEZUNLAR WEB SİTEMİZİ ZİYARET ETMEK İÇİN LÜTFEN TIKLAYINIZ

 

Bültenlerimizde mezunlarımızdan gelecek haberlere daha çok yer vermek, iş ve özel hayatınızla ilgili paylaşmak istediğiniz güzel haberleri bu sayfalardan mezunlarımıza duyurmak istiyoruz. Önerilerinizi, fikirlerinizi, resimlerinizi ve haberlerinizi mezun@ku.edu.tr adresine bekliyoruz.