Bu iletiyi düzgün göremiyorsanız online versiyonu görüntülemek için lütfen tıklayınız.
 

2018 Bağışçı Listesi yakında yayınlanıyor.

Mezun Hikayeleri Podcast Serisinin arkasındaki ekibi tanıyalım!

Koç Üniversitesi mezunlarımızın kampüs anılarını ve mezuniyet sonrası hayatlarını keşfeden Mezun Hikayeleri Podcast serisinin arkasındaki ekip ile keyifli bir röportaj gerçekleştirdik.

Haberin devamı!

New York’ta yaşayan mezunlarımız buluşuyor.

Aslı Karataş ’08 ile SEBUKA ve Toplumsal Cinsiyet Eşitliği Üzerine

Koç Üniversitesi Hukuk Fakültesi mezunu Aslı Karataş’08 ile “SEBUKA – Sen bu kadınların avukatı mısın?” isimli girişimi, yeni çıkan kitabı “Uyuyan Güzel Uyandı” ve toplumsal cinsiyet eşitliği üzerine bir röportaj gerçekleştirdik.

Haberin devamı!

Zamanda Yolculuk Yapmaya Ne Dersiniz?

Prof.Dr. Ayşe Bilge Selçuk’tan yeni bir kitap: İnsan Her Koşulda

Geçtiğimiz sene “İnsan Her Koşulda” isimli kitabını çıkaran, Gelişim ve Ebeveyn Psikoloğu olarak görev yapan Koç Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof.Dr. Ayşe Bilge Selçuk ile keyifli bir röportaj gerçekleştirdik.

Haberin devamı!

Anadolu Bursiyerleri Programı Teşekkür Gecesi

Dijital Market Alışverişi: Eren Atlı '13 ile Röportaj

Sanal market sektörünün öncü kurumlarında çalışan, 2013 Kimya ve Biyoloji Mühendisliği Bölümü mezunumuz Eren Atlı ile pandemi döneminde sanal marketlerin geleceği üzerine keyifli bir röportaj gerçekleştirdik.

Haberin devamı!

Ve Dahası...

Genç girişimci: Onur Yalınkılınç’19

KUMED Sohbetleri: Ekonomist & Akademisyen Prof. Dr. Ufuk Akçiğit'03'le ART* Perspektifinden COVID-19

Koç Üniversitesi Mezunlar Derneği’nin online içerik serisinde KUMED on the WEB kapsamında 2003 Mezunumuz, Chicago Üniversitesi Ekonomi Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ufuk Akçiğit’le COVID-19 dönemine dair kendisinin çalışmaları ve gözlemleri çerçevesinde derinlemesine bir analiz için buluştuk.

Haberin devamı!


Koç Üniversitesi Yayınları’nın ilk kitabevi Beyoğlu’nda açıldı.

Deutsche Bank Çalışanları ile Bire Bir Kariyer Görüşmeleri

Mezunlarımızın girişimiyle Deutsche Bank çalışanları sosyal sorumluluk çalışmaları ile geleceğe dokunmaya devam ediyor! 47 öğrenci ile görüşen 13 Deutsche Bank çalışanı, toplamda 89 görüşme gerçekleştirdi. Bu sosyal sorumluluk girişimi ile geliştirilen kaynaklar Anadolu Bursiyerleri Programı-Mezun Sınıfları Bağış Kampanyasına aktarıldı.

Haberin devamı!


10. 15. ve 20. Mezuniyet yılımızı kutladık.

KUMED Worldwide ile yurt dışında yaşayan mezunlarımızla buluşuyoruz.

KUMED on the Web’in yeni serisi KUMED Worldwide ile yurtdışında yaşam, uyum süreçleri, merak edilenler hakkında konuşmak için YouTube canlı yayınlarımızda bir araya geliyoruz! Toronto-Kanada temsilcimiz İlker Tuncay’09 ile yapılan ilk etkinliğin ardında, 30 Mayıs’ta Melbourne-Avustralya temsilcimiz Noyan Topkaya’13  ile YouTube canlı yayınında bir araya geliyoruz.

Haberin devamı!

 

MEZUNLAR WEB SİTEMİZİ ZİYARET ETMEK İÇİN LÜTFEN TIKLAYINIZ

 

Bültenlerimizde mezunlarımızdan gelecek haberlere daha çok yer vermek, iş ve özel hayatınızla ilgili paylaşmak istediğiniz güzel haberleri bu sayfalardan mezunlarımıza duyurmak istiyoruz. Önerilerinizi, fikirlerinizi, resimlerinizi ve haberlerinizi mezun@ku.edu.tr adresine bekliyoruz.