Bu iletiyi düzgün göremiyorsanız online versiyonu görüntülemek için lütfen tıklayınız.
 

2018 Bağışçı Listesi yakında yayınlanıyor.

İki yeni Anadolu Bursiyerimiz ile yirmi mezun sınıfı bursiyerine ulaştık.

25. yılımızda büyük bir hedefle yola çıkmış ve on sekiz mezun sınıfımız ile birer bursiyeri üniversitemize kazandıracak kadar kaynak geliştirmiştik. Geçtiğimiz yıl mezunlarımızın destekleri sayesinde on sekize ulaşan mezun bursiyerleri sayısı, bu yıl aramıza katılan iki yeni öğrencimiz ile birlikte yirmiye ulaştı.

Mezun Sınıfları Bağış Kampanyaları ile elde edilen bağışlarla bu yıl Koç Üniversitesi macerasına başlayan öğrencilerimiz Hanım Taştan ve Çağla Ünveren oldu. 9 Ekim günü KoçPera’da gerçekleşen “Bursiyerlerimizle Tanışıyoruz” etkinliğinde çekilen kura sonucu Hanım’ın bağışçısı, “Deutsche Bank’ta Çalışan Mezunlar” olurken Çağla’nın bağışçısı “2014 Sınıfı” oldu. Mezun Sınıfları Bağış Kampanyası ile dokunabileceğimiz birçok Anadolu genci olduğunun farkında olarak nice yirmi öğrenciyi okulumuza kazandırmak için hep birlikte çalışıyoruz. Kalabalık bir mezunlar ailesi için, “Ülkemizin Geleceği” için desteklerinizi bekliyoruz. Sen varsan geleceğe armağan ettiğimiz öğrenciler var.

http://bagis.ku.edu.tr

Haberin devamı!

New York’ta yaşayan mezunlarımız buluşuyor.

Koç Üniversitesi Mezunlar Derneği’nin yeni Yönetim Kurulu görev başında.

7 Kasım 2019 Perşembe günü yapılan Genel Kurul Seçimlerinin ardından yeni KUMED Yönetim Kurulu üyeleri belirlendi. Bir önceki dönem Başkan Yardımcısı olarak görev yapan Nesim Mizrahitokatlı’06 başkan seçildi. Çeşitli mezuniyet yıllarının temsil edildiği ve her alanda çeşitlilik ve eşitliğe önem veren yeni Yönetim Kurulu, mezun camiamızın gelişmesi için çalışmaya hazır!

Haberin devamı!

Zamanda Yolculuk Yapmaya Ne Dersiniz?

“KoçPera Talks: Eşit Miyiz?” etkinliği 14 Kasım’da gerçekleşti.

Cinsiyet eşitliğini konu alan etkinliğe KUMED Yönetim Kurulu Üyesi Hazal Er’13 ev sahipliği yaptı. Moderatörlüğünü 2013 mezunumuz Hazal Er’in yaptığı “Eşit Miyiz?” başlıklı panelde konuşmacılar, üniversitemizin İşletme ve Psikoloji bölümleri öğretim üyesi Prof. Dr. Zeynep Aycan, Sosyoloji bölümü öğretim üyesi ve KOÇ-KAM direktör yardımcısı Dr. Aslı Mert ve SEBUKA (Sen Bu Kadınların Avukatı mısın?) Platformu kurucusu ve Hukuk mezunumuz Av. Aslı Karataş’12 idi.

Haberin devamı!

Anadolu Bursiyerleri Programı Teşekkür Gecesi

KUMED Genel Sekreterine veda: Nazlı Zerin Falay’03

Beş yıldır mezunlar derneğimizin genel sekreterliği görevini yürüten 2003 mezunumuz Nazlı Zerin Falay ailesiyle yurtdışına taşındığı için görevinden ayrılıyor. Nazlı ile bir araya gelerek dernekle tanışma sürecinden ve geçen beş yıldaki gelişmelerden bahsettik. Nazlı’ya bundan sonraki hayatında başarılar diliyor, derneğimize verdiği emeklerden dolayı teşekkür ediyoruz.

Haberin devamı!

Ve Dahası...

Genç girişimci: Onur Yalınkılınç’19

Birlikten Kuvvet Doğar mı? Şirket Birleşmeleri Kime Ne Sağlar?

Ürün satın alırken nelere dikkat ederiz? Fiyat, kalite, alışkanlık, bir ürün veya hizmet için bol seçenek, zengin ürün/hizmet sunumu... Ürün pazarında rekabet ne kadar fazlaysa, bu iş genellikle tüketiciye yarar. Peki, ya şirketler rekabetten bıkar da güçlerini birleştirme kararı alırsa? Koç Üniversitesi İşletme Bölümü'nden Dr. Öğr. Üyesi Umut Güler son çalışmasından KURIOUS'a bahsetti.

Haberin devamı!


Koç Üniversitesi Yayınları’nın ilk kitabevi Beyoğlu’nda açıldı.

Koç Üniversitesi İşletme Enstitüsü dünyanın en iyileri arasında.

Koç Üniversitesi İşletme Enstitüsü, Financial Times tarafından 2019 yılı için hazırlanan dünyadaki Executive MBA (EMBA) programlarının değerlendirildiği sıralamada 60. sıraya yükseldi. Mezunların program sonrası kariyer gelişimlerinden, programı sunan üniversitenin uluslararası başarısına kadar toplam on altı kritere göre yapılan değerlendirmede Koç Üniversitesi bu yıl da dünyanın en iyi işletme okulları arasında yer aldı.

Haberin devamı!


10. 15. ve 20. Mezuniyet yılımızı kutladık.

Türkiye Sosyal Girişimcilik Ağı Projesi kapsamında Gaziantep’te Sosyal Girişimcilik Eğitimi verildi.

Sosyal girişimciliğin bilinirliğini artırmak, sosyal girişimlerin kendi aralarında olduğu kadar, kamu ve özel sektör kuruluşlarıyla olan işbirliklerini çoğaltmak ve sektörün kapasitesini geliştirmek amacıyla kurulan Türkiye Sosyal Girişimcilik Ağı, Gaziantep’te sosyal girişimcilik eğitimi gerçekleştirdi.

Haberin devamı!

 

MEZUNLAR WEB SİTEMİZİ ZİYARET ETMEK İÇİN LÜTFEN TIKLAYINIZ

 

Bültenlerimizde mezunlarımızdan gelecek haberlere daha çok yer vermek, iş ve özel hayatınızla ilgili paylaşmak istediğiniz güzel haberleri bu sayfalardan mezunlarımıza duyurmak istiyoruz. Önerilerinizi, fikirlerinizi, resimlerinizi ve haberlerinizi mezun@ku.edu.tr adresine bekliyoruz.