Bu iletiyi düzgün göremiyorsanız online versiyonu görüntülemek için lütfen tıklayınız.
 

2018 Bağışçı Listesi yakında yayınlanıyor.

Sevgili Mezunlarımız,
1 Ocak 2019 ile 31 Aralık 2019 tarihleri arasında Anadolu Bursiyerleri Programı’na bağış yapan destekçilerimiz 2019 Bağışçı Listesi’nde yer alıyor.

Anadolu Bursiyerleri Programı’na yapılan destekler Bağışçı Çevreleri’ne göre yayınlanıyor. Destekçilerimiz, 31.12.2019 tarihine kadar yapacakları tüm bağışların toplamı esas alınarak bu çevreler içinde anılacaklar. Bağış Çevreleri’yle ilgili detayları görmek için tıklayınız.

Siz de ülkemizin aydınlık gençlerine verdiğiniz desteği kalıcı kılmak için programımıza bağış yapın, bağışçı listesinde yerinizi alın.

Haberin devamı!

New York’ta yaşayan mezunlarımız buluşuyor.

Güz 2019 Yurt Dışı Mezun Buluşmaları

Londra, New York, Zürih, Münih ve Los Angeles’ta yaşayan Koç Üniversitesi mezunları, Güz 2019 Dönemi “Yurt Dışı Buluşmaları” ile bir araya geldi. Mezun temsilcilerimizin yardımlarıyla organize ettiğimiz “Yurt Dışı Mezun Buluşmaları” yurt dışında yaşayan mezunlarımızın ilgisini çekmeye devam ediyor. Dünyanın çeşitli yerlerinde yaşayan mezunlarımız bir araya gelerek birbirleriyle tanışma ve sosyalleşme imkanı buluyorlar. Yurt Dışı Buluşmaları’nda emeği geçen tüm mezun temsilcilerimize ve bu buluşmalara katılım sağlayarak camia kültürüne büyük destek veren tüm mezunlarımıza teşekkürlerimizi sunarız.

Haberin devamı!

Zamanda Yolculuk Yapmaya Ne Dersiniz?

Yılın Son Mezun Panelleri Gerçekleşti

Koç Üniversitesi Mezunlarla İlişkiler Ofisi, Kariyer Gelişim Merkezi ve Öğrenci Kulüpleri işbirliğinde her dönem gerçekleşen Mezun Panelleri bu yıl da yüksek katılımlarla gerçekleşti. Koç Üniversitesi mezunlarının öğrencilerle bir araya gelerek kariyer öykülerini paylaştıkları paneller, mezun-öğrenci bağlarını güçlendirirken güçlü bir camia kültürü oluşturmayı da hedeflemektedir. Bu dönem E-Spor ve Oyun Geliştirme Paneli, Kültür ve Sanat Paneli, Sivil Toplum ve Sosyal Etki Paneli, Psikoloji Paneli kampüsümüzde gerçekleşti. Deneyimlerini öğrencilerimize aktarmak için zaman ayıran ve panellerimize katkıda bulunan tüm mezunlarımıza teşekkür ederiz.

Haberin devamı!

Anadolu Bursiyerleri Programı Teşekkür Gecesi

Mentor Mezun Etkinliği
“Alumn-I”

Koç Üniversitesi AIChE (Kimya Mühendisleri Kulübü) ve Mezunlarla İlişkiler Ofisi iş birliğinde mentorluk etkinliği düzenlendi. Alumn-I adındaki bu etkinlik, 13 Aralık Cuma günü Koç Üniversitesi Rumelifeneri Kampüsü’nde Kurucular Salonu’nda gerçekleşti. Etkinliğe Kimya, Moleküler Biyoloji ve Genetik, Kimya Biyoloji Mühendisliği bölümlerinden mezunlarımız bilgi ve birikimlerini öğrencilere aktarmak üzere katılım gösterdi.

Haberin devamı!

Ve Dahası...

Genç girişimci: Onur Yalınkılınç’19

Yeni Yıl Hediyeniz “Fırsat Eşitliği” Olsun

Geride bıraktığımız yılda mezunlarımızın destekleriyle yirmi gencin hayatını değiştirdik. Hayallerini gerçekleştirme şansı bulan Anadolu Bursiyerlerimiz adına size çok teşekkür ediyor, yeni yıla yeni umutlarla girerken yine desteğinizi bekliyoruz. Sevdikleriniz adına Anadolu Bursiyerleri'ne bağış yapın, hem bir gencin hayatına dokunun hem de sevdiklerinizi onurlandırın. Anadolu Bursiyerleri'ne bağış yaptığınızda sevdiklerinize gönderilecek e-sertifikayı görmek için buraya tıklayabilirsiniz.

Haberin devamı!


Koç Üniversitesi Yayınları’nın ilk kitabevi Beyoğlu’nda açıldı.

Yılbaşı Partisi: Hoş geldin 2000’ler

Zamanda yolculuğa var mısınız? Yeni yüzyıla doğru dakikaları saydığımız, milenyumu kucakladığımız, geleceği düşlerken havai fişeklerden kopamadığımız yılbaşı akşamına geri dönüyoruz! Hoşgeldin 2000’ler demek için sizi 26 Aralık’ta KoçPera’ya davet ediyoruz. Sarp Dakni’nin 1999’dan 2009’a uzanan playlisti, tematik photo booth, milenyum oyunları, yılbaşı çekilişi ve ikramlar ile bol sürprizli bir gece bizleri bekliyor!

Haberin devamı!


10. 15. ve 20. Mezuniyet yılımızı kutladık.

2019’un En’leri

Bilimsel ve teknolojik gelişmelerin günlük haberler haline geldiği yıllarda yaşıyor olmamız bir şans. Her geçen yıl artan hızda ve miktardaki bilimsel keşifleri uzaktan takip etmek dahi gitgide daha heyecan verici ve baş döndürücü hale geliyor. Son günlerini yaşadığımız 2019 yılı da insanlığın evreni kavrayışında neredeyse sayısız gelişmelere sahne oldu. İşte bunlardan öne çıkanlar.

Haberin devamı!

 

MEZUNLAR WEB SİTEMİZİ ZİYARET ETMEK İÇİN LÜTFEN TIKLAYINIZ

 

Bültenlerimizde mezunlarımızdan gelecek haberlere daha çok yer vermek, iş ve özel hayatınızla ilgili paylaşmak istediğiniz güzel haberleri bu sayfalardan mezunlarımıza duyurmak istiyoruz. Önerilerinizi, fikirlerinizi, resimlerinizi ve haberlerinizi mezun@ku.edu.tr adresine bekliyoruz.