Bu iletiyi düzgün göremiyorsanız online versiyonu görüntülemek için lütfen tıklayınız.
 

Hangi sınıf hedefe daha yakın?

Ağustos ayından bu yana devam eden sınıf bağış kampanyalarımızı tamamlamak için son üç ayımız kaldı.
Anadolu’nun dört bir yanından Anadolu Bursiyerleri Programı’na başvuran yirmi altı öğrencinin Koç Üniversitesi’nin imkanlarıyla kavuşmaları sınıf kampanyalarımızın başarılarına bağlı. Mayıs ayının sonuna kadar 30.000 TL hedefine ulaşabilen her sınıfımız bir Anadolu Bursiyerinin Koç Üniversiteli olabilmesini sağlayacak.
Her katkı değerli! Bir olursak olur!
Hedefe yakın sınıfları görmek, kendi sınıfınızın durumunu takip etmek ve bağış yapmak için: https://kume.ku.edu.tr/bagis

Haberin devamı!

 

Rektörümüz Umran İnan San Francisco’da mezunlarla buluştu.

Rektörümüz Umran İnan, Amerika’ya gerçekleştirdiği seyahati sırasında San Francisco’da yaşayan mezunlarımızla Stanford Üniversitesi’nde bir araya geldi. 29 Ocak’ta gerçekleşen etkinliğe katılan mezunlarımızdan Doğukan Ağırbaşlı’09, Yiğit Ihlamur’09 ve San Francisco mezun temsilcimiz Şahin Boydaş’05 izlenimlerini paylaştılar.

Haberin devamı!

Anadolu Bursiyeri Trabzonlu Cengizhan’ın hikayesini izlediniz mi?

"Okulu bitirince, sevdiğim Türk edebiyatçılarının hayatlarını sinemaya uyarlayarak bu yazarların hayat öyküleriyle gençlere ilham vermesini istiyorum.” diyen Cengizhan’ın hikayesini mutlaka izleyin.
Edirne'den Kars'a, Anadolu gençlerinin her zaman yanında olduk. Haydi siz de Anadolu Bursiyerleri'ne destek olun, bir gencin hayatına dokunup onu geleceğe taşıyalım.

Bağış yapmak için: https://kume.ku.edu.tr/bagis

Haberin devamı!

Kanser Savaşçılarımız: Hanife Ebru Dönmez’07 ve Gizem Tokça’11

Hemşirelik Fakültesi’nden 2007’de mezun olan Hanife Ebru Dönmez ve 2011’de mezun olan Gizem Tokça’nın yolları Kanser Savaşçıları Derneği ile kesişmiş. Farklı projelerde görevler alan Ebru ve Gizem ile 2008 mezunumuz Begüm Yalçın görüştü ve gönüllü çalışmaları hakkında bilgiler aldı.


Haberin devamı!

Ve Dahası...

Faruk Eczacıbaşı’nın kitabı, raflardaki yerini aldı: Daha Yeni Başlıyor

Koç Üniversitesi Yayınları tarafından yayınlanan Daha Yeni Başlıyor: Geleceğin Dünyasında Esneklik, Yakınsama, Ağ Yapısı ve Karanlık Taraf; TBV Başkanı Faruk Eczacıbaşı’nın iş ve teknoloji dünyasındaki deneyimlerinin yanı sıra Türkiye’nin bu alanda yaşadığı dönüşümleri ve dünyadaki son gelişmeleri ele alıyor.

Haberin devamı!


Sürdürülebilir Kalkınma Konferansı’na davetlisiniz.

Koç Üniversitesi’nin 25. yılı etkinlikleri kapsamında, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi ve İşletme Enstitüsü ortaklığı, Kurumsal Yönetim Forumu desteğiyle gerçekleşecek Sürdürülebilir Kalkınma Konferansı’na davetlisiniz.

Haberin devamı!


SGKM sanatla dolu!

Sevgi Gönül Kültür Merkezi Şubat ve Mart’ta yine dolu dolu bir programla sanatseverlerin karşısına çıktı. Başka Sinema gösterimleri, Perşembe Klasikleri, tiyatro ve dans gösterileri ve daha fazlası için Şubat-Mart programını inceleyebilirsiniz.

Haberin devamı!

 

MEZUNLAR WEB SİTEMİZİ ZİYARET ETMEK İÇİN LÜTFEN TIKLAYINIZ

 

Bültenlerimizde mezunlarımızdan gelecek haberlere daha çok yer vermek, iş ve özel hayatınızla ilgili paylaşmak istediğiniz güzel haberleri bu sayfalardan mezunlarımıza duyurmak istiyoruz. Önerilerinizi, fikirlerinizi, resimlerinizi ve haberlerinizi mezun@ku.edu.tr adresine bekliyoruz.