Bu iletiyi düzgün göremiyorsanız online versiyonu görüntülemek için lütfen tıklayınız.
 

Koç Üniversitesi Mezunlar Derneği işlemleri için: KÜME

KÜME’ye hemen giriş yaparak Koç Üniversitesi Mezunlar Derneği (KUMED) üyelik bilgilerine eriş, aidat bilgilerini listele, online ödeme yap, mezunlar ağını güçlendir.

Tıkla, birlikte güçlenelim: http://kume.ku.edu.tr

Koç Üniversitesi 23’üncü dönem mezunlarını verdi.

Koç Üniversitesi 2016-2017 akademik eğitim ve öğretim dönemi lisans ve lisansüstü eğitimini başarıyla tamamlayan 1.024 öğrenci, 17 Haziran 2017 Cumartesi günü düzenlenen “23’üncü Mezuniyet Töreni”yle diplomalarını aldı. Koç Holding Yönetim Kurulu Başkanı ve Koç Üniversitesi Mütevelli Heyet Başkanı Ömer M. Koç ve Koç Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Umran İnan’ın katıldığı törenin, bu yılki konuk konuşmacısı Nobel Fizik Ödülü sahibi eski ABD Enerji Bakanı Prof. Dr. Steven Chu oldu.

Haberin devamı!

Gönülden bir bağışçı: Barlas Hünalp’05

2005 Uluslararası İlişkiler bölümü mezunumuz Barlas Hünalp Anadolu Bursiyerleri Bağış Kampanyası’na yaptığı bağışlarla hem Anadolu’dan başarılı ve ihtiyaç sahibi bir gence destek olurken hem de bu bağışları sevdiği kişilere hediye ederek çevresine umut dağıtmış oldu.

Haberin devamı!

Ödüllü bir doktora öğrencisi: Ozan Kuru’12

Güncel politik olaylar, tartışmalar ve siyasetçiler hakkındaki kamuoyu algısının şekillenmesi ve kamuoyunun anketler, istatistikler ve çeşitli raporları anlama süreçleri üzerine Michigan Üniversitesi’nde doktora çalışmaları yapan 2012 psikoloji mezunumuz Ozan Kuru ile doktora çalışmaları ve yakın zamanda kazandığı ödüller hakkında konuştuk.

Haberin devamı!

Ve Dahası...

Yaza taze bir başlangıç

Mezunlarımız 25 Mayıs’ta KoçPera’da harika bir parti ile yaza taze bir başlangıç yaptılar. Evrencan Gündüz’ün canlı performansı ile renk kattığı gecenin video ve fotoğraflarını görebilirsiniz.

Haberin devamı!


Müzede bir gün: Rahmi M. Koç Müzesi gezisi

İçindeki çocuğu yaşatan mezunlarımız 3 Haziran’da Fenerbahçe Vapuru’nda çay-simit ile başlayıp rehberli tur ile devam eden Rahmi M. Koç Müzesi gezisinde keyitli bir gün geçirdiler.

Haberin devamı!


Bir Kazı Hikayesi: Çatalhöyük

Koç Üniversitesi Anadolu Medeniyetleri Araştırma Merkezi (ANAMED), Çatalhöyük Araştırma Projesi’nin 25. yılını bir sergiyle kutluyor. 21 Haziran’da açılan “Bir Kazı Hikâyesi: Çatalhöyük” sergisi arkeoloji meraklılarını tarihte 9 bin yıllık yolculuğa çıkarıyor.

Haberin devamı!

 

MEZUNLAR WEB SİTEMİZİ ZİYARET ETMEK İÇİN LÜTFEN TIKLAYINIZ

 

Bültenlerimizde mezunlarımızdan gelecek haberlere daha çok yer vermek, iş ve özel hayatınızla ilgili paylaşmak istediğiniz güzel haberleri bu sayfalardan mezunlarımıza duyurmak istiyoruz. Önerilerinizi, fikirlerinizi, resimlerinizi ve haberlerinizi mezun@ku.edu.tr adresine bekliyoruz.