Bu iletiyi düzgün göremiyorsanız online versiyonu görüntülemek için lütfen tıklayınız.
 

Anadolu Bursiyeri Göksu'nun hikayesini izleyin.

“Burada olmak, dünya görüşümü ve bakış açımı zenginleştirdi” diyen Muğlalı Göksu’nun hikayesini mutlaka izleyin.

Edirne'den Kars'a, Anadolu gençlerinin her zaman yanında olduk. Haydi siz de Anadolu Bursiyerleri'ne destek olun, bir gencin hayatına dokunup onu geleceğe taşıyalım.

Bağış yapmak için: https://bagis.ku.edu.tr/anadolu-bursiyerleri/

Zaman Kapsülü Web Sitesi Açıldı

10 Eylül 2017'de düzenlenen Mezunlar Günü'nde mezunlarımızın sınıflarına ait kapsüllere bıraktıkları objeler fotoğraflanarak https://zamankapsulu.ku.edu.tr/ sayfasında ölümsüzleştirildi.

Zaman Kapsülü filmini izlemek, sınıfınıza ait zaman kapsülünü görmek ve tüm mezun yıllarına ait zaman kapsüllerini incelemek için haberin devamına tıklayın!

Haberin devamı!

Bir Olursak Olur!

Bir olursak, gücümüzü birleştirirsek olur... Buna yürekten inanıyoruz.

Gelin, sizlerin desteği sayesinde çok daha fazla gencimizin hayatına birlikte dokunup onları hayal ettikleri eğitim ortamı ile buluşturalım. Sınıf bağış kampanyalarına vereceğiniz destek ile 25. yılımızda 25 yeni Anadolu Bursiyeri hedefimize hep birlikte ulaşalım.

Haberin devamı!

Koç Üniversitesi mezunlarını bir araya getiren sosyal ağ: KÜME

KÜME’ye hemen giriş yaparak tek tıkla 12.000’den fazla mezuna ulaş, gelişmiş mezun ağından faydalan, gelişmeleri takip et ve işbirlikleri kur.

Tıkla, sınırsız iletişim ağına bağlan: http://kume.ku.edu.tr

Haberin devamı!

Ve Dahası...

Almanya’da yaşayan mezunlarımız Berlin’de buluştu.

Koç Üniversitesi Mezunları yaşadıkları şehir ve ülkelerde bir araya gelmeye devam ediyor. Almanya’da yaşayan mezunlarımız yaklaşık iki yılın ardında ikinci buluşmalarını 11 Kasım’da Berlin’de gerçekleştirdiler. Bu keyifli etkinliği Berlin mezun temsilcimiz Irmak Mutlu’10-12 anlattı.

Haberin devamı!


Maraton’da bursiyerlerimiz için koştuk

12 Kasım’da gerçekleşen 39. İstanbul Maratonu’nda geleceğin aydınlarına ışık olabilmek ve daha çok öğrenciyi hak ettiği eğitim imkanlarıyla buluşturmak için “Anadolu Bursiyerleri” programı yararına 197 gönüllümüz ile koştuk ve bağış kampanyamızı yürüttük.

Haberin devamı!


10. 15. 20. Yıl Kutlamasının ardından…

Mezun olmak için gün saydığınız yıllardan mezuniyetlerinizin 10., 15., 20. yılını kutladığınız bu günlere zaman çabuk ama bir o kadar da güzel geçiyor...18 Kasım Cumartesi günü KoçPera'da gerçekleşen etkinliğimizde 1997, 2002 ve 2007 mezunlarımızı ağırladık. Geceyi 1997 mezunumuz Sezin Süer anlattı...

Haberin devamı!

 

MEZUNLAR WEB SİTEMİZİ ZİYARET ETMEK İÇİN LÜTFEN TIKLAYINIZ

 

Bültenlerimizde mezunlarımızdan gelecek haberlere daha çok yer vermek, iş ve özel hayatınızla ilgili paylaşmak istediğiniz güzel haberleri bu sayfalardan mezunlarımıza duyurmak istiyoruz. Önerilerinizi, fikirlerinizi, resimlerinizi ve haberlerinizi mezun@ku.edu.tr adresine bekliyoruz.