Bu iletiyi düzgün göremiyorsanız online versiyonu görüntülemek için lütfen tıklayınız.
 

Bir olursak, olur!

Tüm hayallerin ancak bu şekilde var olacağına inandık biz. Edirne'den Kars'a, Anadolu gençlerinin her zaman yanında olduk.

Tıpkı Adıyamanlı Şevval'ın doktor olma hayalini gerçekleştirdiğimiz gibi... Tıpkı avukat olmak isteyen Vanlı Fatma'nın elinden tuttuğumuz gibi... Tıpkı elektroniğe olan yeteneğini gördüğümüz Muğlalı Göksu gibi...
Anadolu Bursiyerleri programı, Anadolu'daki yüzlerce başarılı gencin hayatına dokunup, onları geleceğe taşıyor. Böylece başarılı gençlerimizin geleceğe umutla bakmasını sağlıyor.

Anadolu Bursiyerleri Programı'nın ruhuyla hazırlanan bu filmimizi, yüzünüzde bir tebessüm ve kalbinizde umutla izleyeceğinize inanıyoruz...

Haberin Devamı

Homecoming 2017’nin ardından

Geleneksel Mezunlar Günümüz Homecoming 2017 ve Zaman Kapsülü töreni 10 Eylül’de kampüsümüzde gerçekleşti. Güneşli bir pazar gününde kampüste buluşan mezunlar konser, barbekü, mezun standları ve Zaman Kapsülü töreni ile dolu dolu bir “okula dönüş” günü yaşadılar.

Haberin devamı!

Fırsat eşitliğine katkıda bulunmak için: KÜME

KÜME’ye hemen giriş yaparak Anadolu Bursiyerleri bağış fonunu destekle, kredi kartı ile bağış yap, düzenli ödeme seçeneği ile gelişimi sürdür. Tıkla, geleceğe katkıda bulun: http://kume.ku.edu.tr

Haberin devamı!

Rektörümüz Boston’da mezunlarımızla buluştu

Rektörümüz Umran İnan, Amerika’ya gerçekleştirdiği seyahati sırasında Boston’da yaşayan mezunlarımızla bir öğle yemeği ile bir araya geldi. 21 Ağustos’ta Boston’da gerçekleştirilen yemeğe Boston ve çevresinde yaşayan mezunlarımız katıldılar.

Haberin devamı!

Ve Dahası...

Gelin, bursiyerlerimiz için koşalım!

39. Vodafone İstanbul Maratonu’nda akademisyenlerimiz, idari çalışanlarımız ve öğrencilerimizle birlikte Anadolu Bursiyerleri Programı’na destek olmak için birlikte koşuyoruz.

Haberin devamı!


15. İstanbul Bienali'ni rehberli tur eşliğinde ziyaret ediyoruz!

Koç Üniversitesi Mezunlar Derneği olarak, İstanbul Bienali'ni 1 Ekim ve 14 Ekim tarihlerinde rehberli tur eşliğinde ziyaret ediyoruz.

Haberin devamı!


Business & Networking 19: E-Ticaret ile 3 Ekim'de KoçPera'da!

GittiGidiyor sponsorluğunda gerçekleştirdiğimiz Business & Networking etkinlikleri serimizin 19'uncusu "E-Ticaret" 3 Ekim Salı günü KoçPera'da!

Haberin devamı!

 

MEZUNLAR WEB SİTEMİZİ ZİYARET ETMEK İÇİN LÜTFEN TIKLAYINIZ

 

Bültenlerimizde mezunlarımızdan gelecek haberlere daha çok yer vermek, iş ve özel hayatınızla ilgili paylaşmak istediğiniz güzel haberleri bu sayfalardan mezunlarımıza duyurmak istiyoruz. Önerilerinizi, fikirlerinizi, resimlerinizi ve haberlerinizi mezun@ku.edu.tr adresine bekliyoruz.