Bu iletiyi düzgün göremiyorsanız online versiyonu görüntülemek için lütfen tıklayınız.
 

10. 15. 20. Yıl Kutlaması Yaklaşıyor

1997, 2002 ve 2007 mezunlarımız, mezuniyetlerinizin 10. 15. ve 20. yılında, 18 Kasım Cumartesi akşamı KoçPera’da gerçekleşecek olan özel yemek organizasyonumuza davetlisiniz.
İlkini 2007 senesinde gerçekleştirdiğimiz ve artık gelenekselleşen bu organizasyonumuzda 2017 sizlerin senesi!

Haberin Devamı

Koçlu bir uzay mühendisi: Ozan Kara’16

Makine Mühendisliği yüksek lisans mezunumuz ve doktora öğrencimiz Ozan Kara ile doktora çalışmaları ve geçtiğimiz günlerde katıldığı Birleşmiş Milletler tarafından organize edilen “Küresel Sağlık için Uzay İşbirliklerini Güçlendirme” konulu konferans hakkında konuştuk.



Haberin devamı!

Kariyerinin başında bir Koç: Ayça Balaban’16

Genç yaşında profesyonel koçluğa yönelen 2016 İşletme mezunumuz Ayça Balaban ile bir araya gelerek keyifli bir sohbet gerçekleştirdik. Ayça bize koçluk ile tanışmasından ve genç yaşta koç olma deneyiminden söz etti.

Haberin devamı!

Silikon Vadisi’nde öğrenci-mezun işbirliği: Şahin Boydaş’05 ve Engin Kurt

Silikon Vadisi’nde çalışma hayalleri olan öğrencimiz Engin Kurt, girişimci mezunumuz Şahin Boydaş’05 sayesinden bu hayaline kavuştu. Geçen yaz Silikon Vadisi’nde staj yapan Engin ve Şahin ile bu süreç hakkında konuştuk. Öğrencilerimiz ve mezunlarımız arasındaki işbirliklerine ilham kaynağı olacağını umuyoruz.

Haberin devamı!

Ve Dahası...

Koç Üniversitesi Sosyal Etki Forumu’ndan Finansman Rehberi

KUSIF 2016-2018 yılları arasında uygulanmakta olan “Change with Business-Sosyal Girişimcilik Kapasite Geliştirme ” projesi kapsamında, Sosyal Finansman Rehberi’ni hazırladı.

Haberin devamı!


15. İstanbul Bienali Sergi Turu'ndaydık

Mezunlar Derneği olarak, sanatçı ikilisi Elmgreen & Dragset'in küratörlüğünde "İyi bir komşu" başlıklı bienale ev sahipliği yapan mekanlardan İstanbul Modern, Galata Özel Rum İlköğretim Okulu ve Pera Müzesi’ni rehberli tur eşliğinde ziyaret ettik.

Haberin devamı!


Business&Networking Buluşmaları 20: Geleceğin Meslekleri ile KoçPera'da

GittiGidiyor sponsorluğunda gerçekleştirdiğimiz Business & Networking etkinlikleri serimizin 20'ncisi "Geleceğin Meslekleri" 7 Kasım Salı günü KoçPera'da!

Haberin devamı!

 

MEZUNLAR WEB SİTEMİZİ ZİYARET ETMEK İÇİN LÜTFEN TIKLAYINIZ

 

Bültenlerimizde mezunlarımızdan gelecek haberlere daha çok yer vermek, iş ve özel hayatınızla ilgili paylaşmak istediğiniz güzel haberleri bu sayfalardan mezunlarımıza duyurmak istiyoruz. Önerilerinizi, fikirlerinizi, resimlerinizi ve haberlerinizi mezun@ku.edu.tr adresine bekliyoruz.