Bu iletiyi düzgün göremiyorsanız online versiyonu görüntülemek için lütfen tıklayınız.
 

Bir Olursak Olur!

Bir olursak, gücümüzü birleştirirsek olur... Buna yürekten inanıyoruz.
Gelin, sizlerin desteği sayesinde çok daha fazla gencimizin hayatına birlikte dokunup onları hayal ettikleri eğitim ortamı ile buluşturalım.
Sınıf bağış kampanyalarına vereceğiniz destek ile 25. yılımızda 25 yeni Anadolu Bursiyeri hedefimize hep birlikte ulaşalım. Bir Anadolu Bursiyeri'nin eğitimi için her bir mezun sınıfının toplaması gereken yıllık miktar 30.000 TL.

Sınıfınızın bağış fonundaki son durumu KÜME’den takip edebilirsiniz.

Haberin devamı!

 

Koç Üniversitesi Rahmi M. Koç Bilim Madalyası Prof. Dr. Daron Acemoğlu’nun oldu.

Koç Üniversitesi Rahmi M. Koç Bilim Madalyası”nın bu yıl ikincisi takdim edildi. Ödül, makroekonomik büyüme ve kalkınma, çalışma ekonomisi ve politik ekonomi konularında çığır açan katkıları nedeniyle Prof. Dr. Daron Acemoğlu’nun oldu.

Haberin devamı!

Anadolu Bursiyeri Cemalettin’in hikayesini izleyin.

“Koç Üniversitesi’nde elde ettiğim bütün imkânların benim aracılığımla ileride başkalarına da fayda sağlamasını istiyorum.” diyen Samsunlu Cemalettin’in hikayesini mutlaka izleyin. 
Siz de Anadolu Bursiyerleri'ne destek olun, bir gencin hayatına dokunup onu geleceğe taşıyalım.

Bağış yapmak için: https://bagis.ku.edu.tr/anadolu-bursiyerleri/

Haberin devamı!

Mezunlardan üç yeni kitap

2002 mezunumuz Birce Gürbaşkan’ın yazdığı “Rubikon: Bir Reklamcılık Efsanesi Süheyl Gürbaşkan ve İstanbul Reklam”, 2003 mezunumuz Suzi Amado’nun yazdığı, 2004 mezunumuz İpek Yeğinsü’nün illüstrasyonlarını yaptığı  "Ruhuna Pansuman" ve 2004 mezunumuz Kaan Varnalı’nın yazdığı "Müşteri Deneyimi"  kitapları raflarda yerlerini aldı.


Haberin devamı!

Ve Dahası...

Koç Üniversitesi mezun etkinliklerini takip etmek için: KÜME

KÜME’ye hemen giriş yaparak hayatına artı değer katacak etkinlikleri ve duyuruları takip et, tek tıkla katılımını bildir, etkinlik bültenlerine eriş.

Tıkla, etkinliklere katıl: http://kume.ku.edu.tr 

Haberin devamı!


Geleneksel KoçPera Yılbaşı Partisi 26 Aralık Salı gecesi KoçPera'da!

Eski dostlarla keyifli vakit geçirmek ve 2017'yi mezunlar olarak hep birlikte kutlamak için sizleri de etkinliğimize bekliyoruz. 
Divan ikramları, Dj Özgür, photo booth, yılbaşı çekilişi, sürprizler ve dahası bu partide…

Haberin devamı!


Bazı hediyeler ömür boyu değerini korur.

Sevdiklerinizin adına Anadolu Bursiyerleri’ne bağış yapın, hem bir gencin hayatına dokunun hem de sevdiklerinizi onurlandırın.

Haberin devamı!

 

MEZUNLAR WEB SİTEMİZİ ZİYARET ETMEK İÇİN LÜTFEN TIKLAYINIZ

 

Bültenlerimizde mezunlarımızdan gelecek haberlere daha çok yer vermek, iş ve özel hayatınızla ilgili paylaşmak istediğiniz güzel haberleri bu sayfalardan mezunlarımıza duyurmak istiyoruz. Önerilerinizi, fikirlerinizi, resimlerinizi ve haberlerinizi mezun@ku.edu.tr adresine bekliyoruz.