Bu iletiyi düzgün göremiyorsanız online versiyonu görüntülemek için lütfen tıklayınız.
 

Küçücük bir adımla dünyayı değiştirmeye ne dersin?

Anadolu Bursiyerleri Programı, 2011’den bu yana Anadolu’da yaşayan, başarılı oldukları halde ekonomik nedenlerle ülkemizin en donanımlı eğitim kurumlarında yükseköğrenim imkanı bulamayan öğrencilere eğitimde fırsat eşitliği sağlıyor. Toplanacak her 50.000 TL’lik bağış, başarılı ve ihtiyaç sahibi bir öğrencinin bir yıllık eğitim, yurt, kitap giderlerini ve cep harçlığını karşılayacak. Böylece, desteklediğimiz öğrenciler kaliteli bir eğitim alıp Koç Üniversitesi mezunu olma fırsatı yakalayacak!

Haberin devamı!

Yaratıcı endüstrilerden bir girişim: Paper Street Co.

İşletme bölümü 2012 mezunumuz Gamze İpek Özbay kişisel hikayesinden yola çıkarak kurduğu Paper Street Co. ile Koç Üniversitesi Kuluçka Merkezi’nde çalışmalarına devam ediyor. İpek’le girişim hikayesini ve çalışmalarını konuştuk. Mezunlarımız kişisel ya da kurumsal gönderimlerinde Paper Street Co.’dan yararlanabilirler.

Haberin devamı!

Ödüllü fizikçi: Sezer Erkılınç’09

2015 Inst. of EE Eng. Photonics Society Graduate Student Fellowship ödülünü kazanan mezunumuz Sezer Erkılınç’ın üzerinde iki yıldır çalıştığı araştırması Elektronik ve Fizik alanındaki en önemli dergilerde yer aldı. Aynı zamanda Londra mezun temsilcimiz olan Sezer’le geçen yıl aldığı ödül ve araştırmaları hakkında konuştuk.

Haberin devamı!

Türkiye’de bir ilk: EnCazip.com

İşletme bölümü mezunlarımız Çağada Kırım’11 ve Onur Orakçıoğlu’12, EnCazip ile Türkiye’de ilk olarak internet üzerinden elektrik tedarikçisi karşılaştırmasını yapıyorlar. Çağada ve Onur ile EnCazip’in kuruluş hikayesini, faaliyet alanlarını ve bundan sonrası için planlarını konuştuk.

Haberin devamı!

Ve Dahası...

Koç Mezunları Tiyatro Sahnesinde

KUMED & KÖLMED Tiyatro Kulübü ‘Bir Şehnaz Oyun’ isimli, müzikli oyun ile Koç Üniversitesi Sevgi Gönül Oditoryumu’nda seyirci karşısına çıkıyor. 21 Nisan’da, Sevgi Gönül Tiyatro Günleri kapsamında saat 20.00’da sahnelenecek oyunun tüm geliri Anadolu Bursiyerleri’ne bağışlanacak.

Haberin devamı!

Koç Üniversitesi ve Arçelik A.Ş. geleceği şekillendirecek araştırmalara imza atacak

Koç Üniversitesi ve Arçelik A.Ş. işbirliğiyle, Türkiye’de yaratıcı endüstrilerin üretim kapasitesini, kalitesini ve uluslararası rekabet gücünü artıracak araştırma çıktıları elde etmek amacıyla, Koç Üniversitesi Arçelik Yaratıcı Endüstriler Uygulama ve Araştırma Merkezi (KUAR) kuruldu.

Haberin devamı!

Gibney Dans Topluluğu Toplumsal Cinsiyet Eşitliği için 8 Mart’ta SGKM’deydi

KOÇ-KAM’ın toplumsal cinsiyet eşitliğine dikkat çekmek amacıyla Gibney Dance New York işbirliğiyle düzenlediği “Move Against Violence” projesi kapsamında Türkiye’ye gelen Gibney Dans Topluluğu, 8 Mart akşamı saat 19:30’da SGKM’de bir çağdaş dans gösterisi sahneledi.

Haberin devamı!

 

MEZUNLAR WEB SİTEMİZİ ZİYARET ETMEK İÇİN LÜTFEN TIKLAYINIZ

 

Bültenlerimizde mezunlarımızdan gelecek haberlere daha çok yer vermek, iş ve özel hayatınızla ilgili paylaşmak istediğiniz güzel haberleri bu sayfalardan mezunlarımıza duyurmak istiyoruz. Önerilerinizi, fikirlerinizi, resimlerinizi ve haberlerinizi mezun@ku.edu.tr adresine bekliyoruz.