Bu iletiyi düzgün göremiyorsanız online versiyonu görüntülemek için lütfen tıklayınız.
 

Mezunlar Bursiyerimiz Başak'17'den mesajınız var!

Sevgili Başak Sezgin, Medya ve Görsel Sanatlar Bolumu 2.sınıf öğrencisi, Koç Üniversitesi Mezunlar Derneği KUMED’in Anadolu Bursiyeri. Mezunlar Derneği Burs Fonumuza gelen katkılar ile Başak 2017’de üniversitemizden mezun olacak.

Koç Üniversitesi Mezunları olarak bizler, toplumun gelişmesine destek veren, sorumluluk sahibi, yüksek standartlı ve çok yönlü bireyler olarak yetiştik. Bizi farklı kılan bu özelliklere daha çok gencin sahip olabilmesi için, gelin hep beraber KUMED Burs Fonuna bağış yapalım.

Hayalimiz her dönemin en az bir bursiyeri eğitim hayatı boyunca desteklemesi. Bu, bizler gibi sorumluluk sahibi ve duyarlı mezunlar sayesinde mümkün olabilir.

Haberin devamı!

İbrahim Uyanık’12 doğal kuzuları yayladan sofranıza getiriyor

2012 İşletme bölümü mezunumuz İbrahim Uyanık ile yeni kurduğu doğal hayvancılık şirketi Nebyan Doğal hakkında konuştuk. Sadece doğal şekilde yaylalarda yetişen kuzuları sofrasında görmek isteyen mezunlarımızın ilgisini çekecek bir sohbet gerçekleştirdik.

Haberin devamı!

Khan Academy Türkçe Yöneticisi Alp Köksal’05

Khan Academy Türkçe yöneticisi 2005 İşletme bölümü mezunumuz Alp Köksal’la Khan Academy Türkçe’nin açılış öyküsünden, neler hedeflediklerinden ve neler yaptıklarından konuştuk. Mezunlarımız Khan Academy’nin gönüllü elçileri olarak daha çok kişiye ulaşmasını sağlayabilir, eğitimlerden kişisel olarak faydalanabilir ve derslerin Türkçe’ye aktarılmasına destek verebilirler.

Haberin devamı!

Mezunlarımız Londra ve Amsterdam’da buluştular

21 Ocak akşamı Londra’da dördüncü kez gerçekleşen mezunlar buluşmasının ardından bu yıl ilk defa Amsterdam’da yaşayan mezunlarımız da biraraya geldiler. 24 Ocak Cumartesi günü gerçekleşen etkinliği Amsterdam temsilcimiz ve gecenin organizasyonunu üstlenen mezunumuz Şule Ergüt’04 anlattı.

Haberin devamı!

Ve Dahası...

Uludağlı bir mezundan: Burak Berecen’08

2008 Makine Mühendisliği mezunumuz Burak Beceren Uludağ’da Beceren Otel’de bir yandan 70 yıllık aile işini sürdürürken bir yandan da kendi girişimi olan Uludağ Kayak Merkezi mobil uygulamasını hayata geçirdi. Burak’la aile işi ve girişimlerini, Uludağ’da bu sezonun nasıl geçtiği hakkında konuştuk.

Haberin devamı!

Zomato Türkiye Müdürü: Oytun Çalapöver’01

Mekanist.net’i de satın alarak hızlı büyümesini sürdüren Zomato’nun Türkiye Müdürü 2001 Ekonomi bölümü mezunumuz Oytun Çalapöver ile biraraya geldik. Oytun’la kariyeri, Zomata’nun hikayesi ve Oytun’un bundan sonra Zomato’nun Hindistan’daki merkezinde devam edecek Global Pazarlar Büyüme sorumluluğu rolü hakkında konuştuk.

Haberin devamı!

Öğrencilerimize staj imkanı sağlayan bir Koçlu: Serhan Erdoğanyılmaz’11

Çalıştığı şirkette öğrencilerimize staj imkanı sağlayan, 2011 Endüstri Mühedisliği mezunumuz Serhan Erdoğanyılmaz ile biraraya geldik. Çalışma hayatı ve öğrencilerimize görterdiği imkanlar hakkında konuştuk.

Haberin devamı!

 

MEZUNLAR WEB SİTEMİZİ ZİYARET ETMEK İÇİN LÜTFEN TIKLAYINIZ

 

Bültenlerimizde mezunlarımızdan gelecek haberlere daha çok yer vermek, iş ve özel hayatınızla ilgili paylaşmak istediğiniz güzel haberleri bu sayfalardan mezunlarımıza duyurmak istiyoruz. Önerilerinizi, fikirlerinizi, resimlerinizi ve haberlerinizi mezun@ku.edu.tr adresine bekliyoruz.