Bu iletiyi düzgün göremiyorsanız online versiyonu görüntülemek için lütfen tıklayınız.
 

KUMED 2015 Yılbaşı Partisini Sundu

Koç Üniversitesi Mezunları, 27 Aralık'ta KoçPera'da gerçekleşen Odeon Series vol3. 2015 Yılbaşı Partisinde bir araya geldi.

Haberin devamı!

Koç Üniversitesi’ne TÜBİTAK’tan dört ödül

TÜBİTAK 2014 yılı Bilim, Özel, Hizmet ve Teşvik Ödülleri açıklandı. Koç Üniversitesi’nden Prof. Dr. Zeynep Aycan Sosyal Bilimler alanındaki çalışması nedeniyle TÜBİTAK Bilim Ödülü’ne layık görülerken, Prof. Dr. Özgür Barış Akan Mühendislik Bilimi alanındaki çalışmasıyla, Doç. Dr. Fuat Balcı ve Doç. Dr. Bahar Rumelili Sancak Sosyal Bilimler alanındaki çalışmalarıyla, TÜBİTAK Teşvik Ödülü’ne hak kazandı.

Haberin devamı!

Gençlik ve Diplomasi: Emre Cenker’07

Diplomasi ve İşbirliği Gençlik Komisyonu Başkanı, 2007 Makine Mühendisliği mezunumuz Emre Cenker ile çalışmaları ve Y20 Gençlik Zirveleri hakkında görüştük. Emre, 30 yaş altı mezunlarımızı Y20 2015 zirvesine davet ediyor.

Haberin devamı!

10. Yıl Buluşması'14

22 Kasım2014 günü mezuniyetinin 10. yılını kutlayan 2004 mezunları ve 15. yılını kutlayan 1999 mezunları Koç Pera’da özel bir kutlama etkinliği ile bir araya geldiler. 2004 mezunumuz ve KUMED Yönetim Kurulu üyesi Pınar Özyürek bizlerle 10. ve 15. mezuniyet yılı etkinliği ile ilgili izlenimlerini paylaştı.

Haberin devamı!

Ve Dahası...

Semahat Arsel Onur Ödülü UNESCO’nun ilk kadın başkanı Irina Bokova’ya verildi

Koç Üniversitesi Toplumsal Cinsiyet ve Kadın Çalışmaları Araştırma ve Uygulama Merkezi (KOÇ-KAM), dünya çapında önemli konumlarda bulunan kadınlar, kadın ve toplumsal cinsiyet konusunda çalışmalar yürüten kişilerin ödüllendirileceği “Semahat Arsel Onur Ödülü” uygulamasını başlattı.

Haberin devamı!

KUrBAĞ-8: Aile şirketlerinde çalışan mezunlar bir araya geliyorlar

 

Mezunlarımızı çalışma alanlarına göre gruplar halinde bir araya getirdiğimiz KUrBAĞ Business & Networking buluşmalarımıza aile şirketlerinde çalışan mezunlarımız ile devam ediyoruz.



Haberin devamı!

Mezunlar Paneli: Elektrik Elektronik Mezunları

 

Elektrik Elektronik Mühendisliği mezunlarımızın katıldığı Mezunlar Paneli Tarık Türkkan, Hakan Değer ve Okan Kocakaya’nın katılımlarıyla gerçekleştirildi. Paneli IEEE Kulübü’nden Büşra Borucu anlattı.



Haberin devamı!

 

MEZUNLAR WEB SİTEMİZİ ZİYARET ETMEK İÇİN LÜTFEN TIKLAYINIZ

 

Bültenlerimizde mezunlarımızdan gelecek haberlere daha çok yer vermek, iş ve özel hayatınızla ilgili paylaşmak istediğiniz güzel haberleri bu sayfalardan mezunlarımıza duyurmak istiyoruz. Önerilerinizi, fikirlerinizi, resimlerinizi ve haberlerinizi mezun@ku.edu.tr adresine bekliyoruz.