Bu iletiyi düzgün göremiyorsanız online versiyonu görüntülemek için lütfen tıklayınız.

 

Merak İnsan Yaratıcılığının Motorudur: Bırakalım Merak Egemen, İnsan Ruhu Özgür Olsun

Koç Üniversitesi'nin ülkemizde bilim okuryazarlığı düzeyinin geliştirilmesi amacıyla "Herkes için Bilim" sloganıyla öncülüğünü yaptığı popüler bilim portalı KURIOUS'un amacı toplumda merakı körükleyip canlı tutmak için bilimsel ilerlemeleri, teknolojik gelişmeleri kitlelere anlaşılır bir dille aktarmak. Koç Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Umran İnan da KURIOUS'un misyonunu açıklayan, merakın yaratıcılığın gelişmesinde ve insan ruhunun özgürleşmesindeki rolüne vurgu yapan yazısıyla portala katkıda bulundu.

Haberin devamı!

Reklamcı Mezunlar Bir Arada

KU®BAĞ Business & Networking Buluşmaları Reklamcılık Sektörü ile devam etti. Reklam sektörün önemli şirketlerinde çalışan ya da bu alana ilgi duyan mezunlarımız 4 Kasım’da KoçPera’da bir araya geldiler

Haberin devamı!

“Kaliforniya’da yaşayan mezunlarımız buluştu

Rektörümüz Umran İnan, Amerika'ya gerçekleştirdiği seyahati sırasında Kaliforniya'da yaşayan mezunlarımızla 3 Ekim Cuma akşamı Palo Alto’da bir akşam yemeği ile bir araya geldi.

Haberin devamı!

Peter Greenaway Koç Üniversitesi’nde Sinemaseverlerle Buluştu

Filmleri kadar resimleriyle de adından söz ettiren İngiliz yönetmen ve ressam Peter Greenaway, 2. İstanbul Tasarım Bienali kapsamında Koç Üniversitesi Design Lab tarafından düzenlenen etkinlikle İstanbul’daydı.

Haberin devamı!

Ve Dahası...

Mühendis Mezunlar Yine Bir Arada

Geçen kış yapılan ilk buluşmanı ardından bu yıl 16 Ekim’de KoçPera’da buluştular. Akademisyen ve mezunların bir arada olduğu gecede…

Haberin devamı!

Mezunlar Newyork'ta Buluştu


15 Kasım’da New York’ta gerçekleşen buluşmayı, geceyi organize eden mezunumuz Seher Aylin Altıok’09 anlattı.

Haberin devamı!

KU®BAĞ Buluşmaları #7: Bankacılık

KU®BAĞ Business & Networking Buluşmalarının yedincisi Bankacılık alanında çalışan mezunları biraraya getirdi.

Haberin devamı!

 

MEZUNLAR WEB SİTEMİZİ ZİYARET ETMEK İÇİN LÜTFEN TIKLAYINIZ

 

Bültenlerimizde mezunlarımızdan gelecek haberlere daha çok yer vermek, iş ve özel hayatınızla ilgili paylaşmak istediğiniz güzel haberleri bu sayfalardan mezunlarımıza duyurmak istiyoruz. Önerilerinizi, fikirlerinizi, resimlerinizi ve haberlerinizi mezun@ku.edu.tr adresine bekliyoruz.