Bu iletiyi düzgün göremiyorsanız online versiyonu görüntülemek için lütfen tıklayınız.

 

Professional Photographers of America’dan ödüllü fotoğrafçı: Pamira Bezmen’97

Koç Üniversitesi’nin ilk mezunlarından 1997 Tarih mezunumuz Pamira Bezmen Amerika’da sürdürdüğü profesyonel fotoğrafçılık kariyerini Professional Photographers of America’dan aldığı ödülle taçlandırdı. Pamira ile fotoğrafçılığa nasıl başladığı ve aldığı ödül hakkında konuştuk.

Haberin devamı!

Hayal Fotoğrafçısı: Ceren Saner’14

Ceren Saner 1991 yılında İstanbul’da doğdu. Koç Üniversitesi’nde İşletme bölümünü bitirmenin yanında okuduğu dönem boyunca Medya ve Görsel Sanatlar bölümünden de birçok ders aldı. Fotoğraf ile olan bağı ailesiyle olan bağına, özellikle de babasına dayanarak başladı ve varoluşunu fotoğraf ile ortaya koymaya devam etti.

Haberin devamı!

“Herkes İçin Bilim” Sitesi Kurious 20 Ekim’de Yayında

Türkiye’nin bilim ve teknolojide gelişmiş ülkeler düzeyine ulaşması için bilim ve bilimsel gelişmelerin sadece akademisyenlerin uğraş alanı olmaktan çıkması gerektiğine inanan Koç Üniversitesi, herkesin “merakla” izleyeceği popüler bilim portalı “KURIOUS”u 20 Ekim’de yayına açıyor.

Haberin devamı!

SGKM Sonbahar Sezonu Açıldı

Sevgi Gönül Kültür Merkezi’nde Sonbahar sezonu açıldı. Okula Dönüş Filmleri Festivali ile sezonu açan kültür merkezi , SalıCaz konserleri ile geçen yıl kaldığı yerden kampüste caz esintilerine devam etti.
Açılış Konserini Kerem Görsev Trio ve Fatih Erkoç’un verdiği SGKM, mezunlarımızı Ekim ayında düzenlenecek İstanbul Klarnet Korosu Solistleri Konseri, Peter Greenaway ile Sinematik Bir Sohbet ve Yaşamaya Dair-Dostlar Tiyatrosu etkinliklerine bekliyor.

Haberin devamı!

Ve Dahası...

Geleceğe Dokunmaya Var mısın?

Bu sonbahar Koç Üniversitesi mezunları olarak hep birlikte bir öğrencinin hayatına dokunalım!
Başarılı ve ihtiyaç sahibi bir öğrenciye imkan sağlamak üzere her birimiz bağış yapalım! Böylece, bir gencin bizim gibi Koç Üniversitesi’nde okumasına ve kaliteli bir eğitim almasına fırsat yaratalım!
Gelin bu sonbahar hep birlikte kaliteli eğitime erişimde fırsat eşitliğine katkıda bulunalım!

Haberin devamı!

Mezunlardan Futbol Turnuvası: Dönemlig

Mezunlarımız Kerem Gülşen’11 ve Aycan Patır’11 Dönemlig ile üniversite ve lisedeki dönem arkadaşlarını bir futbol turnuvası ile biraraya getiriyorlar.

Haberin devamı!

Koç Üniversitelilerin Ortak Noktası: KUPoint

Bir de bakmışsınız tam hayal ettiğiniz anda bir indirim almış ya da fırsat kazanmışsınız! KUPoint ile anlaşmalı mağazalar, restoranlar ve online alışverişlerinizde harika fırsatlar sizi bekliyor!

Haberin devamı!

 

MEZUNLAR WEB SİTEMİZİ ZİYARET ETMEK İÇİN LÜTFEN TIKLAYINIZ

 

Bültenlerimizde mezunlarımızdan gelecek haberlere daha çok yer vermek, iş ve özel hayatınızla ilgili paylaşmak istediğiniz güzel haberleri bu sayfalardan mezunlarımıza duyurmak istiyoruz. Önerilerinizi, fikirlerinizi, resimlerinizi ve haberlerinizi mezun@ku.edu.tr adresine bekliyoruz.