Bu iletiyi düzgün göremiyorsanız online versiyonu görüntülemek için lütfen tıklayınız.
 

Mezun ID Kartınız ile kampüs imkanlarından 24 saat yararlanın

2014 yılında başlayan yeni bir uygulama ile tüm mezunlarımıza “Mezun ID Kartı” veriyoruz. Bu kart ile kampüse 24 saat giriş yapabilecek ve kampüs olanaklarından yararlanmaya devam edebileceksiniz.
Şimdi mezun olarak kampüse bir başka gözle bakmanın zamanı: hocaları ve arkadaşlarınızı ziyaret edin, SGKM etkinliklerini kaçırmayın, kulüplerinizin etkinliklerini takip edin, spor imkanları, yüzme havuzları ve buz pateni pistinden yararlanmaya devam edin.

Öğrenci olarak renk kattığınız bu kampüse mezun olarak da değer katmaya devam etmenizi dileriz.

Haberin devamı!

2015 Mezunlar Yılbaşı Buluşması

Koç Üniversitesi mezunları yeni yılı 27 Aralık'ta KoçPera'da karşılıyorlar. LCV formunu doldurmayı unutmayın, yeni yıla dostlarınızla birlikte “Merhaba” deyin.

Haberin devamı!

Gözde Şatıroğlu’ndan Dair’e Cafe

Dair’e Cafe’de herkese dair bir tat var. 2009 Ekonomi bölümü mezunumuz Gözde Şatıroğlu ile  Bağdat Caddesi Erenköy’de açtığı Dair’e Cafe’de buluştur, lezzetli kurabiyeler eşliğinde lezzetli bir sohbet yaptık. Gözde’nin tarifi kurabiyeleri siz de evinizde deneyebilir, bu lezzete ortak olabilirsiniz.

Haberin devamı!

KatılSAK & KonuşSAK’da bir mezun: Refika Birgül’02

2002 Psikoloji mezunumuz Refika Birgül, Sosyal Aktiviteler Kulünü’nün KatılSAK & KonuşSAK etkinliğiyle Koç Üniversitesi öğrencileriyle buluştu. Enerjik ve pozitif haliyle öğrencilere keyifli zaman geçirten Refika, tarifleriyle herkesin iştahını da açtı.

Haberin devamı!

Ve Dahası...

Sağlıklı yaşama açılan kapı: FitWell

1999 İşletme bölümü mezunumuz Barış Özaydınlı ile biraraya gelerek kurumsal hayattan yatırımcılığa ve girişimciliğe uzanan kariyer yolculuğunu konuştuk. Barış, yaklaşık iki ayda 100.000 download ile Türkiye’de bir numaraya çıkan yeni sağlık ve fitness uygulaması FitWell’i anlattı.

Haberin devamı!

Kurumsal Gelişimde ve Pazarlamada Nörobilimsel Çözümler

1997 MBA mezunumuz Neşe Ateş ile nöropazarlama, satış ve nöroliderlik eğitimleri verdiği yeni şirketi ND Yönetim Danışmanlık ve kurumsal gelişim ve pazarlamada nörobilimsel çözümler hakkında konuştuk.


Haberin devamı!

Koç Üniversitesi Engelli Çocuk ve Ailelerine Destek Merkezi (EÇADEM) Açıldı

Koç Üniversitesi, Kalkınma Bakanlığı, İstanbul Kalkınma Ajansı ve Sarıyer Belediyesi’nin işbirliğiyle kurulan EÇADEM’in açılışı Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç ve Koç Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Umran İnan’ın da katılımıyla gerçekleştirildi.

Haberin devamı!

 

MEZUNLAR WEB SİTEMİZİ ZİYARET ETMEK İÇİN LÜTFEN TIKLAYINIZ

 

Bültenlerimizde mezunlarımızdan gelecek haberlere daha çok yer vermek, iş ve özel hayatınızla ilgili paylaşmak istediğiniz güzel haberleri bu sayfalardan mezunlarımıza duyurmak istiyoruz. Önerilerinizi, fikirlerinizi, resimlerinizi ve haberlerinizi mezun@ku.edu.tr adresine bekliyoruz.