Bu iletiyi düzgün göremiyorsanız online versiyonu görüntülemek için lütfen tıklayınız.
 

Koç Üniversitesi ve TPF İş Birliği

Eğitimde fırsat eşitliğini sağlamak amacıyla çıktığımız yolculukta bizimle aynı amaca ortak olan ve ABD'de 501(C) statüsünde olan Turkish Philanthropy Funds (TPF) ile gerçekleştirdiğimiz iş birliğini sizlere duyurmaktan mutluluk duyuyoruz. 

Siz de Amerika’da yaşıyor ve destekçilerimiz arasında yer almak istiyorsanız, Anadolu Bursiyerleri Programı’na 

- %100 vergiden muaf bağış yapabilir,
- Çek, havale ve kredi kartı gibi farklı kanalları kullanarak kolaylıkla destek olabilir,
- Kurumunuzun sunduğu bağış olanaklarından yararlanabilir veya yıl sonu bağışlarınızla desteğinizi katlayabilirsiniz. 

Sizlerin desteği ile Türkiye'yi ve dünyayı ileriye taşıyacak geleceğin aydınlarını Koç Üniversitesi'nin eğitim imkanlarıyla buluşturuyor, hedefimize desteklerinizle ulaşıyoruz. 

Bugün 1200'den fazla öğrencinin hayatını değiştiren Anadolu Bursiyerleri Programı, sizin etkiniz ile değişmeye devam edecek.

Haberin devamı!

Yaza Merhaba Diyoruz!

Yaza hep birlikte bir başlangıç yapmak, terasımızda yeniden bir arada olmanın keyfini çıkarmak için bu tarihi not edin. DJ Nadir Duman'ın müzikleri, Happy Hour, Divan ikramları ve geceye eşlik edecek özel kokteyl seçkisiyle sizleri bekliyoruz. Sınırlı sayıdaki Avantajlı Dönem biletleri için son gün 31 Mayıs! Detaylarla ilgili olarak bizi takipte kalmaya devam edin. 

https://www.instagram.com/kocmezunlar/

Haberin devamı!

Cinsiyet Eşitliği Ofisi Koordinatörü Behice Pehlivan ile Röportaj

Koç Üniversitesi Cinsiyet Eşitliği Ofisi Koordinatörü Behice Pehlivan ile Cinsiyet Eşitliği Ofisi’nin kuruluş amacı ve projeleri hakkında konuştuk. Behice Pehlivan ile gerçekleştirdiğimiz röportajımızda, mezunlarımızın Koç Üniversitesi’nin Cinsiyet Eşitliği çalışmalarına nasıl destek verebileceğini bulabilirsiniz.

Haberin devamı!

Bilim Akademisi Genç Bilim İnsanları Ödül Programı (BAGEP) – 2023

İnsani Bilimler ve Edebiyat Fakültesi, Medya ve Görsel Sanatlar Bölümü’nden Doç. Dr. Aykut Coşkun, Tıp Fakültesi Kadın Hastalıkları ve Doğum Anabilim Dalı’ndan Doç. Dr. Erkan Kalafat ve Psikiyatri Anabilim Dalı’ndan Doç. Dr. Tuba Mutluer Bilim Akademisi Genç Bilim İnsanları Ödül Programı’na (BAGEP) layık görüldü. Bu üç ödülle Koç Üniversitesi, programın başlangıcından bu yana en yüksek sayıda ödüle sahip olan lider kurum unvanını sürdürüyor.

Haberin devamı!

18. Kadir Has Ödülleri Dünyada Sürdürülebilir Ekonomi Alanında Üstün Başarı Ödülü – Prof. Dr. Ziya Öniş

18. Kadir Has Ödülleri Dünyada Sürdürülebilir Ekonomi Alanında Üstün Başarı Ödülü, Uluslararası İlişkiler Bölümü’nden Prof. Dr. Ziya Öniş’e verildi. Kalkınmacı devlet ve küresel politik ekonomi, kalkınmanın ekonomi politiği, küreselleşmenin ve demokrasinin geleceği, yükselen güçlerin karşılaştırmalı politik ekonomisi ile Avrupa ve Türkiye politikaları konuları üzerine yaratıcı ve çığır açıcı çalışmaları, bu konular üzerine sunduğu özgün dersler ve titiz eğitmenliğinden dolayı Prof. Dr. Ziya Öniş, Değerlendirme Kurulu tarafından 2023 yılında “Üstün Başarı Ödülü”ne layık görüldü.

Haberin devamı!

Ve Dahası...

Mezun Hikayeleri Podcast Serisi

Farklı zaman dilimlerinde yolu Koç Üniversitesi’nden geçmiş mezunlarımızın kampüs anılarını ve mezuniyet sonrası hayatlarını Mezun Hikayeleri Podcast Serisi ile keşfediyoruz. Mezun Hikayeleri 2. Sezon çok yakında yayında olacak. Sürpriz mezunlarımızın ilham veren hikayeleri, üniversite yılları, unutamadıkları bu podcast kanalında. Yeni sezonu beklerken bir önceki sezon içeriklerine göz atmak ve kanalı takibe almak için buraya tıklayabilirsiniz.

Haberin Devamı!


Kucast Podcast Serisi

Çocuk gelişiminden ekonomiye, tarihten yapay zekâya, sonra verin elinizi müziğe oradan da tıptaki gelişmelere… Tıpkı sizin gibi “merakla derdi olan”; hayallerine sarılan; bilime katkıda bulunmak için kolları sıvayan bilim insanları ve uzmanlar, tatlı sohbetleriyle bilimin ışığında bizi güzel bir yolculuğa çıkarıyor. Var mısınız kulak kabartmaya? Buyrun KUCAST Herkes için Bilim sohbetine…

Haberin Devamı!


SGKM - Oditoryumdan Sesler Podcast Serisi

Koç Üniversitesi Sevgi Gönül Kültür Merkezi tarafından gerçekleştirilen çevrimiçi etkinlikler podcast halinde Spotify'da!

Haberin devamı!


 

MEZUNLAR WEB SİTEMİZİ ZİYARET ETMEK İÇİN LÜTFEN TIKLAYINIZ

 

Bültenlerimizde mezunlarımızdan gelecek haberlere daha çok yer vermek, iş ve özel hayatınızla ilgili paylaşmak istediğiniz güzel haberleri bu sayfalardan mezunlarımıza duyurmak istiyoruz. Önerilerinizi, fikirlerinizi, resimlerinizi ve haberlerinizi mezun@ku.edu.tr adresine bekliyoruz.