Bu iletiyi düzgün göremiyorsanız online versiyonu görüntülemek için lütfen tıklayınız.
 

2022 Bağışçı Listesi’nde Yerinizi Alın

Gençlerimizin iyi eğitim ve gelecek hayalleri için her yıl olduğu gibi bu sene de bir araya geliyoruz.

Anadolu Bursiyerleri Programı’na bağış yapan eğitimin vazgeçilmez destekçileri Bağış Listesi’nde buluşuyor.

Anadolu Bursiyerleri Programı’na yapılan destekler Bağışçı Çevreleri ’ne göre yayımlanıyor.

Destekçilerimiz 15.02.2023 tarihine kadar yapacakları tüm bağışların toplamına göre bu çevrelerde anılacaktır. Bağışçı Çevreleri’yle ilgili detayları görmek için tıklayınız.

Siz de her gönüllü ile daha çok büyüyen, her genç ile ülkemizin tüm şehirlerine umut olan Bağışçı Listesi’nde, bağışlarınızla yerinizi alın. 2022 yılını anlamlı bir hatıra ile geride bırakmak için sizin de bağışlarınızı bekliyoruz. (Anonim olarak destek veren bağışçılarımızın isimleri listede anonim olarak yayımlanacaktır.) Bir olursak olur.

Haberin devamı!

MNG Kargo CEO’su Kağan Gündüz’06 ile Röportaj

Koç Üniversitesi’nden 2006 yılında İşletme ve Ekonomi bölümlerinden mezun olan Kağan Gündüz ile Röportaj gerçekleştirdik. MNG Kargo şirketinde CEO pozisyonunda görev yapan Kağan Gündüz’06’nın yöneticilik deneyimlerini konuştuğumuz ilham veren sohbetimizin detaylarını röportajımızda bulabilirsiniz.

Haberin devamı!

KUMED Yönetim Kurulu Başkanının Size Mesajı Var!

KUMED Yönetim Kurulu Başkanı Begüm Yalçın’08, yeni yıla yaklaşırken mezunlarımıza sesleniyor: “2022 Yılını uğurlarken Koç Üniversitesi Mezunlar Derneği olarak yepyeni bir yıla 2023 yılına merhaba demenin heyecanı içindeyiz. 2023 yılı hepimiz için önemli bir yıl. Hem cumhuriyetimizin 100. yılı hem de üniversitemizin 30. yılını büyük bir coşku ile kutlayacağız.”

Haberin devamı!

Financial Times’ın En İyiler Listesinde Koç Üniversitesi İşletme Enstitüsü’nden Rekor Yükseliş

Koç Üniversitesi İşletme Enstitüsü, en prestijli yayınlardan biri olan Financial Times’ın tüm dünyadaki işletme okullarının “Executive MBA” (EMBA) programlarını değerlendirdiği sıralamada sağladığı olağanüstü yükselmeyle 31’inciliğe yerleşerek bu yıl da Türkiye birinciliğini korudu. Dünyanın en iyi işletme okullarının yer aldığı bu devler liginde Koç Üniversitesi İşletme Enstitüsü, bir kez daha Türkiye’den ilk 100’e giren tek okul oldu. Kadın öğretim üyesi oranında %50’ye ulaşan Koç Üniversitesi İşletme Enstitüsü, bu kriterde ise üç üniversiteyle 1’inciliği paylaştı.

Haberin devamı!

Ve Dahası...

"BACK to SCHOOL" Yeni Yıl Partisi

Back to School konseptinde kendimizi yeniden evimizde hissettiğimiz bir ortamda, KoçPera'da efsane hitler eşliğinde eski dostlar buluşuyoruz. 🎊🎁🍾 Okulumuzdan ikonik temalar ve hatıralarla beraber geceye özel kokteyller, yiyecek ve içecek ikramları, konsepte özel sürprizler 23 Aralık Cuma akşamı sizi bekliyor.

Haberin Devamı!


Dernek Aidatı Nedir?

Dernek, kendi içinde kâr amacı gütmeden işleyen bir sisteme sahiptir. Her bir üyenin katkısı ufak görünse de bir araya geldiğinde güçlü bir etki oluşturur. Bu sayede dernek gelişmek, güçlenmek ve varolan işleyişine devam etmek için gereken katkıyı kazanmış olur. Büyüyen ve gelişen dernek üyeleri için çalışmaya devam ederek, dernek kültürünün köklenmesini sağlar. Farklı alanlar yaratarak üyelerine yeni faydalar sağlayan dernek güçlü ve güven veren yapısıyla ağını genişletebilir. Derneğin varlığını sürdürmesi için düzenli aidat ödemeleri, çarkının en önemli parçalarından biridir. KUMED Seninle Var, KUMED Bizimle Var!

Haberin Devamı!


Koç Üniversitesi Bilimsel Araştırmaların Merkezi Olmayı Sürdürüyor: Avrupa Araştırma Konseyi’nde 7,1 Milyon Avro Destek

Koç Üniversitesi farklı disiplinlerden dört araştırması için Avrupa Araştırma Konseyi’nden (ERC) toplam 7,1 milyon avroluk destek almaya hak kazandı. Bu yıl Türkiye’den ERC desteğiyle bilime katkı sağlayacak projeler moleküler biyoloji ve hastalıkların tanımlanması, demokratik gerilemenin dinamikleri, çevre dostu lojistik çözümler, enerji ve fotovoltaik teknolojiler gibi farklı araştırma alanlarına odaklanıyor.

Haberin devamı!


 

MEZUNLAR WEB SİTEMİZİ ZİYARET ETMEK İÇİN LÜTFEN TIKLAYINIZ

 

Bültenlerimizde mezunlarımızdan gelecek haberlere daha çok yer vermek, iş ve özel hayatınızla ilgili paylaşmak istediğiniz güzel haberleri bu sayfalardan mezunlarımıza duyurmak istiyoruz. Önerilerinizi, fikirlerinizi, resimlerinizi ve haberlerinizi mezun@ku.edu.tr adresine bekliyoruz.