Bu iletiyi düzgün göremiyorsanız online versiyonu görüntülemek için lütfen tıklayınız.
 

Koç Üniversitesi Mezunları Her Yerde Bir Arada.

Koç Üniversitesi’nin mezunları dünyanın hemen hemen her köşesinde bir araya geliyorlar. ABD’de, Hollanda’da, İngiltere’de, İsveç’te, Belçika’da ya da İzmir’de, Gaziantep’te, Ankara’da bir mezunumuzla karşılaşabilirsiniz. Mezunlarla İlişkiler Ofisi olarak yürüttüğümüz temsilcilik programı ile, yaşadığınız şehirde bulunan temsilci mezunumuz aracılığıyla etkinlikler organize ediyor ve camia kültürünü dünyanın dört bir yanına yayıyoruz. Yakın zamanda gerçekleşen ve gerçekleşmesi planlanan buluşmaları haberin devamında görebilirsiniz. Buluşmalarımızdan zamanında haberdar olmak için KÜME’de aktif olmanızı öneririz.

Haberin devamı!

Kerem Görkem Orhan’16-’17 ile Üniversite Yılları ve Google Hakkında Röportaj

Koç Üniversitesi Elektrik & Elektronik Mühendisliği ve Ekonomi bölümleri mezunumuz Kerem Görkem Orhan ile keyifli ve bir o kadar ilham verici bir sohbet gerçekleştirdik. Google Türkiye ofisinde Endüstri Danışmanı olarak çalışan Kerem Görkem Orhan’ın üniversite yılları ve kariyeri hakkındaki röportajımızda Google’daki yenilikçi ve eşitlikçi iş ortamı ve işe alım süreçleri hakkında birçok faydalı bilgiye erişebilirsiniz.

Haberin devamı!

Prof. Dr. Seda Keskin Avcı, Kimya Mühendisliği Alanında Dünyanın En Seçkin 20 Bilim Kadınından Biri Seçildi.

Kimya Mühendisliği alanındaki en köklü dergilerden Chemical Engineering Research and Design (ChERD)’ın bu yıl ilan ettiği “Dünyanın En Seçkin 20 Bilim Kadını” listesinde Türkiye’den de bir isim yer alıyor. Koç Üniversitesi Kimya ve Biyoloji Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Seda Keskin Avcı, kimya mühendisliği alanında etki yaratmış isimlerin bilim dünyasıyla paylaşıldığı listede yer almaya layık görüldü. Prof. Dr. Keskin Avcı’nın dergide öne çıkarılan araştırmasının yeryüzünün en önemli sorunlarından karbon salımı ve iklim değişikliğine dair çözümlere de önemli bir katkı sağlaması öngörülüyor.

Haberin devamı!

10. 15. 20. 25. Yıl Gala Yemeği ('97, '02, '07, '12 Mezunları)

Siz 1997, 2002, 2007 ve 2012 mezunlarımızı, mezuniyetlerinizin 10. 15. 20. ve 25. Yılında bir araya getirmek üzere özel bir gecede ağırlamak istiyoruz. 10-15-20-25. yıllarınızı kutlayacağınız bu özel gece, Rektörümüzün konuşmasıyla başlayacak ve siz mezunlarımıza özel kristaller hediye edilecektir. Divan’ın ikramları ve güzel müzikler eşliğinde, döneminizden dostlarınızla beraber eski günleri yad edebileceğiniz, renkli bir gece sizi bekliyor.

Haberin devamı!

Ve Dahası...

Komiteler için Açık Çağrı

KUMED komiteleri için birlikte düşünmeye, çalışmaya ve gönül vermeye davetlisin! Koç Üniversitesi Mezunlar Derneği’nin çalışmalarına profesyonelliğin ile katkı vermek, gönüllü olarak çalışmak istersen tüm mezunlarımıza açık olarak yapacağımız komite toplantılarımıza katılabilirsin. Yeni fikirler ve projeler ile KUMED’e destek olmak isteyen mezunlarımızı bekliyoruz. Yer almak istediğin komitenin toplantısına KÜME üzerinden kayıt oluşturabilirsin.

Haberin Devamı!


KUMED AKADEMİ / Temel Finansal Okuryazarlık Sertifika Programı

Özlem Derici Şengül eğitmenliğinde gerçekleşecek olan Finansal Okuryazarlık Sertifika Programımız 12 Kasım Cumartesi başlayacak, 7 Ocak Cumartesi günü son bulacaktır. Program boyunca hem finansal piyasalar hem ekonomik gelişmeler hem de şirket finansalları ile ilgili temel bilgilere sahip olacak ve finansal planlamalarınızı çok daha doğru öngörülerle, sağlıklı bir şekilde yapabileceksiniz.

Haberin Devamı!


Hayvanlar ve Paralar: Antik Çağ’dan Günümüze Paralar Üzerindeki Hayvan Görselleri

Hayvanlar ve Paralar: Antik Çağ’dan Günümüze Paralar Üzerindeki Hayvan Görselleri sergisi tarih, arkeoloji meraklılarını ve hayvanseverleri Antalya’nın Kaleiçi Müzesi’nde buluşturacak. Hayvanlar ve Paralar, tarih boyunca devletlerin kullandığı paralara resmedilen hayvan figürlerine odaklanan ilk sergi olma özelliği taşıyor. Sergide, 100’ün üzerindeki devletin 34 farklı hayvan görselinin resmedildiği 140 ayrı parasıyla ilgili çarpıcı bilgiler de yer alacak.

Haberin devamı!


 

MEZUNLAR WEB SİTEMİZİ ZİYARET ETMEK İÇİN LÜTFEN TIKLAYINIZ

 

Bültenlerimizde mezunlarımızdan gelecek haberlere daha çok yer vermek, iş ve özel hayatınızla ilgili paylaşmak istediğiniz güzel haberleri bu sayfalardan mezunlarımıza duyurmak istiyoruz. Önerilerinizi, fikirlerinizi, resimlerinizi ve haberlerinizi mezun@ku.edu.tr adresine bekliyoruz.