Bu iletiyi düzgün göremiyorsanız online versiyonu görüntülemek için lütfen tıklayınız.
 

Gururla sunduğumuz 2021 Bağışçı Listesi yayında.

Değerli Mezunlarımız ve Bağışçılarımız, 

Destekleriyle yanımızda olan kıymetli yol arkadaşlarımıza yer verdiğimiz 2021 Bağışçı Listesi’ni sizinle paylaşıyoruz. 

Anadolu Bursiyerleri Programı ile ülkemizin dört bir yanındaki parlak hayallere ortak olan ve onlarca genci ailemize kazandıran bütün destekçilerimize gönülden teşekkür ederiz. 1 Ocak 2021 ile 25 Şubat 2022 tarihleri arasında programımıza bağış yapanlara yer verdiğimiz ve Bağışçı Çevreleri’ne göre düzenlediğimiz listeyi incelemek için haberin devamına tıklayabilirsiniz.

Haberin devamı!

Mezunlar Bursiyeri Aytaç Mercan’ın Milli Takım Hayali Gerçek Oldu.

Mezun Sınıfları Bağış Kampanyası ile birlikte Koç Üniversitesi kapılarından 2018 yılında giren Aytaç Mercan, bütün üniversite camiası için gurur kaynağı oldu. KoçRams’in başarılı sporcusu Aytaç Mercan, Koç Üniversitesi’nde Medya ve Görsel Sanatlar eğitimi yanı sıra Psikoloji eğitimi de alıyor. Amerikan Futbolu Türkiye Milli takımına seçilerek hayallerini gerçekleştiren Aytaç Mercan ile ilham veren, keyifli bir sohbet gerçekleştirdik.

Haberin devamı!

Gençler Haliç’te 9. Dostluk Kupası İçin Kürek Çekti.

Koç Üniversitesi ve Kadir Has Üniversitesi kürek takımları, “Haliç Dostluk Kupası” için yarıştı. Bu yıl 9.’su gerçekleştirilen yarış, Rahmi M. Koç Müzesi önünde başladı ve Kadir Has Üniversitesi Cibali Kampüsü önünde son buldu. 9. Haliç Dostluk Kupası Yarışı’nda bu yıl birinciliğe ulaşan ekip Kadir Has Üniversitesi kürek takımı oldu.

Haberin devamı!

Anadolu Bursiyerleri Geleneksel Teşekkür Gecesi Gerçekleşti.

11 Mayıs Çarşamba akşamı Divan Kuruçeşme’de düzenlenen Anadolu Bursiyerleri Geleneksel Teşekkür Gecesi’nde program bağışçıları, bursiyerler ve Koç Üniversitesi temsilcilerinden oluşan 800’e yakın davetli uzun bir aradan sonra yeniden bir araya geldi.

Haberin devamı!

TÜBİTAK Ulusal Lider Araştırmacılar Programı’nda En Büyük Destek Koç Üniversitesi’ne

Türkiye’deki ve ülkemizin bulunduğu coğrafi bölgedeki araştırma üniversiteleri arasında en üst sıralarda yer alan Koç Üniversitesi, TÜBİTAK tarafından 2021 yılında ulusal çapta önemli keşif ve/veya buluş yapma potansiyeli olan projelerle, bu projeleri gerçekleştiren bilim insanlarına verilen hibe desteğini en fazla almaya hak kazanan akademik kurum oldu. Geçen yıl TÜBİTAK tarafından bu kapsamda dağıtılan 32 hibe desteğin 9’u Koç Üniversitesi Öğretim Üyeleri tarafından yürütülen çeşitli projelere verildi.

Haberin devamı!

Ve Dahası...

KoçAilem Ayrıcalıkları KUMED’lileri Bekliyor!

KUMED ailesini, KoçAilem imkanlarıyla buluşturmanın sevincini ve gurunu yaşıyoruz! Arçelik, Divan, Koçtaş, Opet, Vodafone ve daha yüzlerce markada ayrıcalık KoçAilem’de.

Haberin Devamı!


Yaza Merhaba

KUMED uzun bir aradan sonra yaza tekrar “Merhaba” diyor. Dj Nadir Duman ile "Dünden Bugüne Yaz Hitleri", Divan İkramları, Happy Hour…

Haberin Devamı!


Rektörlük Ofisi Bülteni’nin son sayısı yayında.

Her ay üniversiteniz hakkındaki gelişmeleri birinci ağızdan öğrenebileceğiniz Rektörlük Ofisi Bülteni’nin son sayısı yayında. Koç Üniversitesi’nin Rektörlük Ofisi tarafından hazırlanan bülteni incelemek için tıklayınız.

Haberin devamı!


 

MEZUNLAR WEB SİTEMİZİ ZİYARET ETMEK İÇİN LÜTFEN TIKLAYINIZ

 

Bültenlerimizde mezunlarımızdan gelecek haberlere daha çok yer vermek, iş ve özel hayatınızla ilgili paylaşmak istediğiniz güzel haberleri bu sayfalardan mezunlarımıza duyurmak istiyoruz. Önerilerinizi, fikirlerinizi, resimlerinizi ve haberlerinizi mezun@ku.edu.tr adresine bekliyoruz.