Bu iletiyi düzgün göremiyorsanız online versiyonu görüntülemek için lütfen tıklayınız.
 

Eğitim İçin Ben De Varım Diyen Herkese Teşekkürler

Bu yıl üçüncüsünü düzenlediğimiz Koç Üniversitesi Giving Week 2022 sona erdi. Eğitimde fırsat eşitliği için bizimle birlikte olan 212 bağışçımızın desteğiyle toplam 140.820 TL'ye ulaşmanın mutluluğunu yaşıyor, bağışlarıyla eğitime gönül veren herkese teşekkür ediyoruz. Gençlerimizin geleceği için hayata geçirdiğimiz bağış haftamız sona erse de yıl boyunca Anadolu Bursiyerleri Programı'na kendiniz veya sevdikleriniz için bağış yapmaya devam edebilirsiniz.

Haberin devamı!

Q Angels Melek Yatırım Ağı Derneği Kurucu Başkanı Ayşe İnal'06 ile Röportaj

Koç Üniversitesi 2006 Ekonomi Bölümü mezunlarından Ayşe İnal ile keyifli bir sohbet gerçekleştirdik. Ayşe İnal’06 ile girişimleri, kariyeri ve kurucu başkanlığını yaptığı Q Angels Melek Yatırım Ağı Derneği hakkında konuştuk.
Girişimcilere yapılan yatırımların yanında, aldığı hisselerle ileride eğitim ve teknoloji alanına geri vererek ülkemize ve gençlere fayda sağlayacak Q Angels’ın kurucuları arasında on yedi Koç Üniversitesi mezunu ve birçok Koç şirketi yöneticileri yer alıyor. Q Angels ve Ayşe İnal hakkında detaylı bilgiyi röportajımızda bulabilirsiniz.

Haberin devamı!

Yurt İçi ve Yurt Dışı Şehir Buluşmaları ile Koç Üniversitesi Mezunları Bir Arada

Belçika, İsveç ve Gaziantep’te yaşayan Koç Üniversitesi mezunları, 2022 yılında “Yurt Dışı ve Yurt İçi Şehir Buluşmaları” kapsamında bir araya geldi. Belçika temsilcisi Arda Toy, İsveç temsilcisi Ali Başol ve Gaziantep temsilcisi Ali Arpacıoğlu’nun girişimleri ile de yılın ilk buluşmaları gerçekleştirildi. Mezun temsilcilerimizin yardımlarıyla organize ettiğimiz “Yurt Dışı ve Yurt İçi Mezun Buluşmaları” İstanbul dışında yaşayan mezunlarımızın ilgisini çekmeye devam ediyor. Dünyanın çeşitli yerlerinde yaşayan mezunlarımız bir araya gelerek birbirleriyle tanışma ve sosyalleşme imkanı buluyorlar. Okullarını ve birbirlerini özleyen Koç Üniversitesi mezunları, organize olarak yaşadıkları şehirde veya yakındaki bir kentte buluşmalar düzenliyorlar.

Haberin devamı!

KUMED AKADEMİ / Müzakere Teknikleri

KUMED Akademi’nin sunduğu Müzakere Teknikleri Eğitimi, iş arkadaşlarımızla ilişkilerimizde, farklı kademeler ve bölümler arası iletişimde, müşterilerle, yeni iş ortaklarıyla yapılacak anlaşmaları konuşur ve değerlendirirken, ev alırken, bir iş görüşmesi yaparken gerekli olan teknikler ve stratejileri, masadaki potansiyelin tamamını kullanarak yapılacak doğru anlaşmalara varmak için gerekli araçları sunuyor.
İyi ve etkin bir müzakereci olmanın yolu bazı becerileri öğrenmek ve geliştirmekten geçiyor. Bunun için bazı kasları geliştirmek ve doğru geri bildirimlerle pratik etmek gerekiyor. Eğitim, müzakerelerde iyi sonuçlar elde etmek, süreçleri değerlendirmek ve yönlendirmek, kendini anlamak ve doğru ifade etmek, karşınızdakini daha iyi anlamanın yöntemlerini öğrenmek, esas meselenin ne olduğunu tahlil etmek, daha iyi iş anlaşmaları yapmak için ihtiyacınız olan yol haritasını sunuyor.

Haberin devamı!

Ve Dahası...

Koç Üniversitesi’nde Görme Engellilerin Dünyasını Aydınlatacak Projeye Avrupa Araştırma Konseyi’nden Destek

Koç Üniversitesi Elektrik ve Elektronik Mühendisliği Bölümü’nden Doç. Dr. Sedat Nizamoğlu, Avrupa Araştırma Konseyi (European Research Council – ERC) tarafından verilen “Konsolidatör Hibe” desteğini almaya hak kazandı. 2 milyon avroluk destek fonu, Doç. Dr. Sedat Nizamoğlu’nun yürüttüğü “Retina Ağ Optoelektroniği” projesi kapsamında yeni retina implantların geliştirilmesi için verildi. Doç. Dr. Nizamoğlu tarafından geliştirilecek olan esnek, biyouyumlu ve güvenilir implantlar görme engeline karşı yüksek görme keskinliği ve geniş görüş alanı sunmayı hedefliyor.

Haberin Devamı!


NETWORKING: Sağlıkta Dijital Dönüşüm

Son 2 yıla damgasını vuran olay hiç kuşkusuz COVID-19 pandemisi olmuştur. Sosyal, ekonomik ve politik etkileri uzun yıllar devam edecek olan pandemi nedeniyle sağlık sektörünün geleceği de son 2 yıl içerisinde yön değiştirmiş ve küresel kültürel değişimlere yol açmıştır. Kuşkusuz, en önemli değişiklik sağlığın dijital dönüşümünün momentum kazanmış olmasıdır. Hastane bilgi yönetim sistemleri, dijital hemşirelik, giyilebilir sağlık cihazları, sağlıkta büyük verinin ve yapay zekanın kullanımı ve sağlık sektöründeki start-up’lara giderek artan ilgi ve yatırımı konuşacağız.

Haberin Devamı!


TÜBİTAK’tan Koç Üniversitesi’ne “En Başarılı Kurum Ödülü”

TÜBİTAK’ın ev sahipliğinde, Türkiye’nin, “Ufuk Avrupa” programına resmi katılımı nedeniyle gerçekleştirilen açılış etkinliğinde Koç Üniversitesi, “En Başarılı Kurum Ödülü’ne layık görüldü. Türkiye’nin en başarılı kurum ödülünün yanı sıra Koç Üniversitesi’nde yürütülen üç proje de Program kapsamında en başarılı projeler arasına girdi.

Haberin devamı!


 

MEZUNLAR WEB SİTEMİZİ ZİYARET ETMEK İÇİN LÜTFEN TIKLAYINIZ

 

Bültenlerimizde mezunlarımızdan gelecek haberlere daha çok yer vermek, iş ve özel hayatınızla ilgili paylaşmak istediğiniz güzel haberleri bu sayfalardan mezunlarımıza duyurmak istiyoruz. Önerilerinizi, fikirlerinizi, resimlerinizi ve haberlerinizi mezun@ku.edu.tr adresine bekliyoruz.