Bu iletiyi düzgün göremiyorsanız online versiyonu görüntülemek için lütfen tıklayınız.
 

Eğitime gönül verenler Bağışçı Listesi’nde buluşuyor.

Anadolu Bursiyerleri Programı’na bağış yapan destekçilerimiz, 2021 Bağışçı Listesi’nde yer alıyor.

Anadolu Bursiyerleri Programı’na yapılan destekler Bağışçı Çevreleri’ne göre yayımlanıyor. Destekçilerimiz 25.02.2022 tarihine kadar yapacakları tüm bağışların toplamı esas alınarak bu çevreler içinde anılacaktır. Bağışçı Çevreleri’yle ilgili detayları görmek için tıklayınız.

Siz de ülkemizin aydınlık gençlerine verdiğiniz desteği kalıcı kılmak için programımıza bağış yapın, bağışçı listesinde yerinizi alın.

*Anonim olarak destek veren bağışçılarımızın isimleri listemizde anonim olarak yayımlanacaktır. 

Bağış yaparak Bağışçı Listesi’nde yer almak için; https://bagis.ku.edu.tr/anadolu-bursiyerleri/ 

Haberin devamı!

Koç Üniversitesi'nden Bir İlk: Gelecekte Nasıl Göreceğimizi Gösteren Aygıt Geliştiriliyor

Koç Üniversitesi Elektrik ve Elektronik Mühendisliği Bölümü’nden Prof. Dr. Hakan Ürey ve Koç Üniversitesi Tıp Fakültesi Göz Hastalıkları Anabilim Dalı’ndan Prof. Dr. Afsun Şahin, Avrupa İnovasyon Konseyi (EIC) tarafından verilen “EIC Geçiş” desteğini almaya hak kazandı. 2 milyon avroluk destek fonu “Katarakt Ameliyatları Öncesi Kullanım İçin Holografik Görme Testi Cihazı Geliştirilmesi” projesi kapsamında verildi.

Haberin devamı!

ODD x KUMED

Koç Üniversitesi Mezunlar Derneği olarak sosyal sorumluluk alanında desteğimize devam ediyoruz. Okul Destek Derneği Gönüllü Koordinatörü, 2006 MBA mezunumuz Evren Büyük Kepkep ile 2011 Ekonomi mezunumuz, dernek üyemiz ve aynı zamanda Aslı’nda Hayat kurucusu, Anadolu Bursiyerleri Program Yöneticisi Aslı Yantra çok değerli bir Sivil Toplum Sohbeti gerçekleştirdi.

Haberin devamı!

Anadolu’dan Geleceğe: Anadolu Bursiyerleri Programı’nın 10 Yılı

Ülkemizin dört bir yanında potansiyeli yüksek ancak ekonomik imkânları kısıtlı gençlerin nitelikli eğitim olanaklarıyla buluşmalarını, Koç Üniversitesi’nde kendilerini daha çok geliştirme fırsatı edinmelerini ve nihayetinde Türkiye’ye ve dünyaya katkıda bulunacak donanımla üniversiteden mezun olmalarını sağlamak amacıyla oluşturduğumuz Anadolu Bursiyerleri Programı’nın 10. yılını kutluyoruz. Projemizin kuruluşundan bugüne geçtiği yolları ve ulaştığı noktayı hazırladığımız film ve kitapla sizlerle paylaşmak istedik.

 Anadolu Bursiyerleri Programı’nın daha çok gence ulaşacağı nice 10 yılları birlikte kutlamak dileği ile…

Haberin devamı!

Ve Dahası...

KUMED Akademi ile yeni dönem

2021 yılında başladığımız KUMED Akademi Sertifika Programları yeni dönemde, yepyeni içeriklerle devam ediyor. Yaklaşmakta olan eğitimler için kume.ku.edu.tr adresine tıklayabilir, eğitmenlerimizi daha yakından tanımak ve güncel içerikler hakkında bilgi sahibi olmak için instagram.com/kocmezunlar hesabımızı takip edebilirsiniz.

Haberin devamı!


8 Mart Dünya Kadınlar Günü Özel Etkinliği

8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar gününde, Türkiye Kadın Girişimciler Derneği (KAGİDER) kurucu yönetim kurulu üyesi Gülsün Zeytinoğlu ile KAGİDER’in çalışmalarını ve kadın girişimciliğini konuşacağız. KAGİDER’in Kadın Girişimciliği konusuna bakışı, yaklaşımı, kadın girişimci adaylarına ve / veya kadın girişimcilere yönelik gerçekleştirdiği projeleri paylaşacağı etkinliğimize sizleri de bekliyoruz.

Haberin Devamı!


Aşkla Çalışmanın Politikası: Video Oyun Endüstrisinde Hayaller ve Güvencesizlik Gerçeği

Ergin Bulut’un üç yıllık saha çalışmasından yola çıkarak kaleme aldığı “Aşkla Çalışmanın Politikası”, Koç Üniversitesi Yayınları (KÜY) tarafından yayımlandı. Eğlenceli bir geleceğe karşı oyunbozanlık etmeye yönelik derinlikli ve provokatif bir çağrı!

Haberin devamı!


 

MEZUNLAR WEB SİTEMİZİ ZİYARET ETMEK İÇİN LÜTFEN TIKLAYINIZ

 

Bültenlerimizde mezunlarımızdan gelecek haberlere daha çok yer vermek, iş ve özel hayatınızla ilgili paylaşmak istediğiniz güzel haberleri bu sayfalardan mezunlarımıza duyurmak istiyoruz. Önerilerinizi, fikirlerinizi, resimlerinizi ve haberlerinizi mezun@ku.edu.tr adresine bekliyoruz.