Bu iletiyi düzgün göremiyorsanız online versiyonu görüntülemek için lütfen tıklayınız.
 

Mezunlar ve Bursiyerler Buluşması

Sevgili Mezunlarımız, 

25. yılımızda büyük bir hedefle yola çıkmış ve on sekiz gencimiz için fırsat eşitliği yaratarak onları üniversitemize kazandırmıştık. 2019 yılında yine mezunlarımızın destekleri sayesinde iki Anadolu gencini Koç Üniversitesi'nin kaliteli eğitim olanakları ile buluşturmuştuk. Bu yıl da aramıza iki yeni öğrenci katıldı ve Mezun Sınıfları Bağış Kampanyaları ile elde edilen bağışlarla toplamda yirmi iki öğrenci Koç Üniversitesi macerasına başladı. 

Şimdi sizleri geleceğe armağan ettiğimiz bu yirmi iki öğrencimiz ile tanışmaya davet ediyoruz. Koç Üniversitesi mezunlarının katkılarıyla Anadolu Bursiyeri olarak üniversitemizde okumak üzere seçilmiş olan bursiyerlerimizle tanışıyoruz. 

 Yeni nesil Koç Üniversitelilerle, Koç Üniversitesi Mezunları ruhunu paylaşmak için bu keyifli akşamda tüm mezunlarımızı aramızda görmek isteriz!

Haberin devamı!

Yeni KUMED Yönetim Kurulu Üyeleri Belli Oldu.

18 Kasım 2021 Perşembe günü yapılan Genel Kurul Seçimlerinin ardından yeni KUMED Yönetim Kurulu üyeleri belirlendi. Bir önceki dönem Başkan Yardımcısı olarak görev yapan Begüm Yalçın’08 başkan seçildi. Çeşitli mezuniyet yıllarının temsil edildiği ve her alanda çeşitlilik ve eşitliğe önem veren yeni Yönetim Kurulu, mezun camiamızın gelişmesi için çalışmaya hazır!

Haberin devamı!

GAZİNO'22 / Yeni Yıl Partisi

Uzun bir aradan sonra KoçPera’da tekrar yeni yılı kutluyoruz…1920’lerden 2020’lere sizi müzikal bir zaman yolculuğuna davet ediyoruz. Üstelik bu yolculukta biletinize ücretsiz içkiler, ikramlar, indirimli kokteyller, sürpriz hediyeler ve Sarp Dakni ile gece boyu dans dahil! Kostümlü gelen mezunlarımıza özel olarak yapacağımız yarışmanın detayları çok yakında Instagram hesabımızda. Biletler tükenmeden* sizi Gazino’muza bekliyoruz.

Haberin devamı!

Latest Achievements: FT Executive MBA Rankings 2021 & AMBA Re-accreditation

We are thrilled to share with you the wonderful news from our Graduate School of Business and the College of Administrative Sciences and Economics. Our first great news comes from Financial Times (FT) rankings, where Koç University Executive MBA program has been ranked 55th, keeping its strong position ahead of many prominent universities around the globe and placing first in Turkey for the last 12 years. Our other great accolade comes from AMBA (Association of MBAs). Koç University Graduate School of Business and College of Administrative Sciences and Economics is reaccredited by AMBA, thus cementing our position as one of the top business schools in Turkey and in the global arena.

Haberin devamı!

Ve Dahası...

Kevin Sezer’15 ile “The Roof Agency” Hakkında Röportaj

2015 İşletme mezunumuz Kevin Sezer ile öğrencilik yıllarını ve ABD’de kurmuş olduğu deneyim ajansını (The Roof Agency) konuştuk. Mezunumuz Kevin Sezer’15 ile gerçekleştirdiğimiz bu keyifli sohbetin detaylarını röportajımızda bulabilirsiniz.

Haberin devamı!


Koç Üniversitesi’ne Yükseköğretim Kalite Kurulu’ndan Beş Yıl Tam Akreditasyon

Mükemmeliyet merkezi olma hedefiyle eğitim veren Koç Üniversitesi, Yükseköğretim Kalite Kurulu (YÖKAK) “Kurumsal Akreditasyon Programı” kapsamında 5 yıl süreyle “tam akreditasyon” almaya hak kazandı.

Haberin Devamı!


Rektörlük Ofisi Bülteni’nin bu ayki sayısı yayında.

Her ay üniversiteniz hakkındaki gelişmeleri birinci ağızdan öğrenebileceğiniz Rektörlük Ofisi Bülteni’nin bu ayki sayısı yayında. Koç Üniversitesi’nin Rektörlük Ofisi tarafından hazırlanan bülteni incelemek için tıklayınız.

Haberin devamı!


 

MEZUNLAR WEB SİTEMİZİ ZİYARET ETMEK İÇİN LÜTFEN TIKLAYINIZ

 

Bültenlerimizde mezunlarımızdan gelecek haberlere daha çok yer vermek, iş ve özel hayatınızla ilgili paylaşmak istediğiniz güzel haberleri bu sayfalardan mezunlarımıza duyurmak istiyoruz. Önerilerinizi, fikirlerinizi, resimlerinizi ve haberlerinizi mezun@ku.edu.tr adresine bekliyoruz.