Bu iletiyi düzgün göremiyorsanız online versiyonu görüntülemek için lütfen tıklayınız.
 

Koç Üniversitesi'nin Uyum Günleri Sona Erdi.

Uzun bir süredir özlediğimiz kampüsümüz yeni sakinlerini karşıladı.

Uyum Günleri kapsamında  Koç Üniversitesi'ni keşfeden öğrenciler, heyecanlarını birbirleriyle paylaştılar. Koç Üniversitesi'nin yeni öğrencileri ile renkli anlara tanıklık ettiğimiz Uyum Günleri'nde öğrenci kulüpleri de yerlerini aldı. 

Mezunlar camiası olarak Koç Üniversitesi'nin tüm öğrencilerine başarılar diliyor ve çok güzel bir dönem geçirmelerini temenni ediyoruz. 

New York’ta yaşayan mezunlarımız buluşuyor.

Hayallerinin Peşinde İki Mezun: Soner Aydemir’12 ve İkbal Namlı’14 ile Röportaj

Oyun sektöründeki hayallerini takip eden 2012 Bilgisayar Mühendisliği Bölümü mezunumuz Soner Aydemir ve 2014 Bilgisayar Mühendisliği Bölümü mezunumuz İkbal Namlı ile keyifli bir röportaj gerçekleştirdik. Dream Games’in kurucularından olan Soner Aydemir’12 ve İkbal Namlı’14 ile oyun sektörüne giriş serüvenlerini konuştuk. Yakın zamanda ciddi bir yatırım alan Dream Games’i yakından tanımak için detayları röportajımızda bulabilirsiniz.

Haberin devamı!

Finansal Okuryazarlık Sertifika Programı Yeni Dönem Kayıtları Başladı!

Geçtiğimiz dönem yirmi yedi mezunumuzun katılımıyla gerçekleşen, KUMED Akademi'nin ilk serisi Finansal Okuryazarlık'ta yeni sınıfımız için kayıtlar başladı. Spinn Eğitim işbirliğinde, 6 Kasım Cumartesi başlayıp, 29 Aralık Çarşamba günü son bulacak olan sertifika programımızda eğitmenimiz yeniden Özlem Derici Şengül olacak. Program boyunca hem finansal piyasalar, hem ekonomik gelişmeler hem de şirket finansalları ile ilgili temel bilgilere sahip olacak ve finansal planlamalarınızı çok daha doğru öngörülerle, sağlıklı bir şekilde yapabileceksiniz. Kayıt ve detaylar için KÜME'yi ziyaret edebilirsiniz

Haberin devamı!

“Global Impact Forum”da açılış konuşmasını Melda Çele'03 yaptı.

Global Compact Türkiye Genel Sekreteri Melda Çele, 21 Eylül’de Birleşmiş Milletler Genel Kurulu kapsamında UN Global Compact tarafından düzenlenen #UnitingBusiness LIVE etkinliklerinden “Global Impact Forum”da açılış konuşması yaptı. Açılış panelinde ayrıca, UN @globalcompact CEO’su Sanda Ojiambo, BM Genel Sekreter Yardımcısı Amina J. Mohammed, Almanya Şansölyesi Angela Merkel, Tanzanya Başkanı Samia Suluhu Hassan, İsveç Başbakanı Stefan Löfven de yer aldı. 

UN Global Compact’in sunduğu fırsatlara, Türkiye’deki sürdürülebilirlik uygulamalarına değinen Çele,“ Şirketlere kapasite geliştirme, kendi kurumlarına özel hedef belirleme ve ilerleme takibi için gerekli araç ve kaynaklar sunuyoruz. Gidecek çok yolumuz var ama şirketlere bu yolda destek olmak için buradayız.” dedi.

Haberin devamı!

Ve Dahası...

Teras Buluşmaları Etkinlik Serimizde Bu Sezon Son Kez Bir Aradayız!

Pandemi dönemini yavaş yavaş geride bırakmayı umut ederken, değişen kurallar ve yeni normalle birlikte etkinliklerimizde eskisi gibi yüz yüze olabilmek için yaz boyunca düzenlemiş olduğumuz Teras Buluşmaları serimizde sona yaklaştık. Serinin 5. etkinliği 14 ekim Perşembe akşamı KoçPera'da (Divan Brasserie Beyoğlu) gerçekleşecek. Hem açık havanın tadını çıkarmak hem de eski günlerdeki gibi bir arada olmak için üyelerimizi ve mezunlarımızı bekliyoruz. Kayıt olmak için KÜME'yi ziyaret edebilirsiniz.

Haberin Devamı! 


Kitap- Girişimci Devlet

Dünyanın en etkili ekonomistlerinden biri kabul edilen Mariana Mazzucato’nun kaleme aldığı “Girişimci Devlet”, Koç Üniversitesi Yayınları’ndan (KÜY) çıktı. Bu çalışmasında Mazzucato, devletin ekonomideki rolüne ilişkin tartışmayı ideolojiden uzak bir yaklaşımla yeni bir çerçeveye oturtmayı amaçlıyor.

Haberin Devamı! 


Kampüse Dönüş Rehberi Yayınlandı

Kampüs kuralları, kampüs içi hizmetler, alınan önlemler, yüz yüze eğitim-öğrenim yöntemleri ile COVID-19 virüsünden korunma önlemleri konusunda rehberlik sağlamak amacıyla hazırlanan Kampüse Dönüş Rehberi yayınlandı. 

Bu kurallar tüm kampüslerimiz için geçerli olup özel durum gerektiren konular için isg@ku.edu.tr.adresi üzerinden iletişime geçilebilecektir.  

Haberin devamı!


 

MEZUNLAR WEB SİTEMİZİ ZİYARET ETMEK İÇİN LÜTFEN TIKLAYINIZ

 

Bültenlerimizde mezunlarımızdan gelecek haberlere daha çok yer vermek, iş ve özel hayatınızla ilgili paylaşmak istediğiniz güzel haberleri bu sayfalardan mezunlarımıza duyurmak istiyoruz. Önerilerinizi, fikirlerinizi, resimlerinizi ve haberlerinizi mezun@ku.edu.tr adresine bekliyoruz.